banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Megnéztem, mert tényleg érdekelt, hogy lehet egy ilyen -általam nem sokra tartott- tankkal ilyen eredményt elérni.

Ez a replay az én szememben 2 dolgot bizonyított:
    -emberünknek olyan mákja volt, hogy az valami félelmetes
    -az orosz szerveren talán még annál is több a retardált, mint nálunk :D

T10 csatában összesen 2 db t10 oldalanként (artyt nem veszem ide, mert semmi szerepe nem volt) manapság már szinte példátlannak számít. Inkább a CW jellegű random csaták váltak megszokottá. Az ellen egyik t10-ese már a legelején megölette magát. A másik pedig, az E3 folyamatosan semmibe vette az IS-7-et, végig a seggét meg az oldalát mutatta felé. Innentől nem volt más dolga, mint lelődözni a fogalmatlan 8-asokat, akik ráadásul helybe jöttek a pofonért... Az IS-7-es csóka majdnem minden egyes alkalommal úgy jött ki a fedezék mögül, hogy 90°-ban mutatta az oldalát. Röhej.

Semmi olyat nem csinált ebben a körben, amihez jó játéktudás kellett volna. Azt vártam, hogy majd látok 1-2 érdekes trükköt, de sajnos nem így lett. Nagyon meglepett, hogy ilyen játékkal ennyi sebzést ki lehetett osztani...