418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Na és hol jársz benne?Nálam már van az ac48,de most lelassult a dolog..
  • Eagle16
    Tegnap ezt többször is eljátszotta az MM, hol hozzánk tett több Tier 9-est, hol az ellenfélhez...

• patchaou
    Amúgy szerintem is OP a foch 155, de ahelyett hogy hőbörögnék miatta inkább úgy döntöttem, hogy kihúzom XD
  • tiszabalazs
    azt xvm en állítottad be, hogy miután egy tank felderítés után újra eltűnik, azt a helyet a tank nevével még mutatja a térkép?
  • lammaer
    Ennyi jut rólad eszembe: "Vadász, vadász, te sz@pni jársz ide"
  • Destydeme
    Hi.Ahol 3zöld és 3 sárga ellen vár rád,ott egyedül esélyed sincs.A max sebzéskiosztás lehet az egyedüli célod:(
  • patchaou
    Ne telibe lődd a hasát az e3-nak, hanem kint a szélén a lánctalpakhoz közel.
  • Ry0K3N
    Újabb gyöngyszem. A vörös hadsereg szokásához híven 4 tanknyi előnyből sikeresen lemészároltatta magát.

10 csatából kettőt nyertem eddíg az ilyen retardáltak miatt szóval jól indul a reggel. :D
  • R3nton
    E3 hasa könnyen lőhető? Kb 50 méterről IS-7el gold ammoval telibe vertem full szemből a hasát, és lepattant. Kb 300 HP-ja volt. Következmény az lett, hogy célzás nélkül rám lőtt és FULL HP-ról!!! ammorackelt. Ennyit erről.

Na most, amikor már más is mondja mekkora OP ez a francia szar is hol vannak a nagyokosok, akik megmondják, hogy nem is OP.

Akkor ott az obj268 az ágyújával a mozgékonyságával és a DPM-jével. Amikor bejött simán be lehetett lőni szemből, érdekes módon most már csak alul a háromszöget. OBJ263 amikor kijött be lehetett lőni a lövegpajzsot mert egy lemez, most már azt se lehet belőni. Az az érdekes, hogy ezt egy patch notesban sem olvastam.

Én a heavy tankjaimmal már nem is játszok, mert a 10es TD-k simán megszívatnak.

13-90el még viszont mindig fun. Tegnap hátulról kikaptam egy e3-t gond nélkül, ott már nem annyira vastag
  • Count Adyn
    Nagyon jó kis tank, nekem mai napig megvan:) Régen mikor még sok arty volt még jobb volt szétcsapni vele köztük:D
  • Ry0K3N
    Ehh img makró meg lemaradt.
  • Ry0K3N
    Stronk palyers with stronk tenks.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/qzz38bkts3tzke4vhal2.jpg

Egyszerűen zseniális dolog hogy ezek eljutottak idáig.
  • Destydeme
    A"majdnem új"pályás csatádat megnéztem csendben,ha arra gondolsz.(Nem ugrik be a pálya neve)
    Valóban az elején össze-vissza lőttél,de aztán magához tért a célzód.:)
    A végén írta az ellen su100,h gg Cromwell.Nincs ilyen tankom,de nagyon tetszett,h kb 2 sec-enként lő az a tank,elég durva.A végén még szerzek magamnak egyet,ha végeztem a 9esek húzásával.
    Am rendesen szívat a wot 2 napja.
    Mi ma tartjuk Bday partym.
    Elmaradt(2án volt),mert meló+repülőnap volt stb,ma pótoljuk be
  • Destydeme
    Több,mint 2 éve megy ez a ...és még mindíg alapvető hibák vannak.
    Nekem személy szerint nem új pálya és tech tree kell,hanem hülyeségek kijavítása.
    Most van havi prémem,mert a klán miatt xy 9est felviszek tizesre,de utána vége a pénzem elszívásának.Akkor is ha kijavítják azokat a dolgokat,amiket évek alatt nem tudtak megtenni.
    Igen,én nagyon várom a konkurens tank játékot és ha úgy alakul könnycsepp nélkül fogok váltani,ezt meg 1 euróért odaadom vkinek,nem olyan rossz kis stat.
  • foxbat88fx
    Hi.
    péntek óta tegnap voltam "bulizni" vagyis sörözni először
    legutóbbi arany pénteken sok volt a sör meg a cherry-t decis pohárból ittuk :D
    majd... majd holnap péntek :)
    ja és tegnap meglett a Pool medálom Cromwell-el
  • Destydeme
    Hi.
    Ez jó,mert velem is megesik/megesett,azt hittem hülye vagyok,de a replay nem hazudott,megnéztem,ráadásul 2 egymás követő lövés nem talált,amíg ő vidámon lőtt engem...Nem mondom mennyire idegesítő..

Más:Valaki itt írta lejjebb,h Kv1s és Is eltűnt neki..kb 3 hete Jtigerrel Abbey védtem a bázist.Én a bázis 1ik oldalán voltam a "kanyon"felől pedig feljött 1 Masu foglalni.
    Replay-t megnéztem,194 méterről(valahol a bázis kör széle)eltűnt előlem..
    Ha már ez a nagy otromba is eltűnik,akkor a többi"kicsit"már kötelezőnek veszem.Replayt hadd ne keressek vissza egyik esetre sem,legeyen elég a szavam.

Más:Hi Fox,mi a helyzet mostanában?Rég beszéltünk?Haverok,buli,Fanta?
  • foxbat88fx
    hát marha sokáig tart bekapcsolni
  • Plata
    De egyébként messze voltak,alig indult el a csata és kezdtem el vánszorogni már hullott a csapat fele egyből.Megálltam és fél pályáról osztottam a javakat.Ha be lenne kapcsolva a csata felvétele megmutatnám,de sosincs.Pedig a tegnapi Top Gun Kolobanov kört is sajnáltam hogy nem vettem fel.Akkor hat ellen maradtam egyedül a bázison.
  • sempike
    Tegnap elkeztem az orosz TD line-t.
    Az AT1 valami bexarás jó :) faxa gun van hozzá.
    A su-76 viszont kiakasztott. Nem akartam freeXP költeni szóval stockként indultam neki és zsinórban 5 csatát vesztettem. Mind az 5 T3 csata. Majd a 6. csatában (még mindig stockként) meglett a Tank Ász.
    Na azóta csak T5 csatába rak az MM, így meg kicsit nehézkes összeszedni az XP-t. A végén még freeből ugrom meg...
  • foxbat88fx
    ha egyesével mennek akkor persze :)
    5 tank rádmegy esélyed nincs :D
  • Plata
    Próbáltak kerülni is,meg rám jönni is.De nem nagyon volt olyan tank ami elég gyors lett volna hozzá.Vagy ha megpróbálta akkor szopta.
  • stoppos
    Jóreggelt, gondoltam beszúrom ide ezt:

Szovjet Vihar youtube linkekkel, magyarul is.

Annak aki szeretné látni, hogy SerB és barátai min szocializálódnak.

Persze ő, propagandában ennél jóval erősebb cuccokat szívott magába gyermekkorában. Olyanokat, mint pl:
    - A SZU nem akart háborút, sőt hadserege sem volt.
    - Igazából mégis volt egy kicsi, mert a gaz támadó finneket vissza kellett verni. Mára egyáltalán tanították a téli háborút.
    - A Molotov-Ribbentropp paktum csak és kizárólag a megnemtámadási szerződésről szólt. Aztán a gaz németek támadtak és ugye emlékeztek gyerekek, hogy a SZU-nak nem volt hadserege.

Na, szal háború keleten. Elég szinvolnalas doku filmek. Néhol azért fel fog szaladni a szemöldököd.
  • Plata
    Félek hogy nerfelni fogják T28 ágyúját,állati sokat ugatnak érte az ellenfelek.
  • foxbat88fx
    wehehe, ez nem újdonság :D
    de jó bénák lehettek az ellenfelek is ha hagyták hogy ilyen sokat kisebezz.... pláne ha nem voltak messze...
    ha közel lettél volna úgy rádmentem volna ha gyors tankkal lettem volna mint a szar :) vagy bekerültelek volna :D
    T28 mobilitás hiánya nagy gyenge pont
  • Plata
    Nem mert a csapat rekord gyorsasággal kihalt,kár hogy nincs bekapcsolva a csata felvétel,hihetetlen volt amit csináltak.És ott maradtam kurva sok ellenséggel egyedül.
  • Plata
    Ja FCM meg leállt nekem ugatni hogy reportol mert kilőttem.Ugyanis csak 1-2 centi látszott ki belőle és kurva messziről kiszedtem.Nem nagyon figyeltem rá hogy mit ugat,legalább tízszeres túlerő volt.
  • foxbat88fx
    amint látom sokra nem mentél vele :)
  • Plata
    Én úgy át lőttem mint a vajat. T28-al.

De hiába ha retardált a csapat.
  • foxbat88fx
    na ez nekem is feltűnt.... nem is tudom már mivel lőttem AC 48-at
    talán T25 AT vagy T28 Proto... nem is fontos, a lényeg h régen sose lőttem oda lepattanót.... tegnap vagy 2őt is egymás után, meg pár nappal lőtte is lőttem rá egyet
    érdekes :D
  • kisokka
    Oké, ezt már kitárgyaltuk. Ettől függetlenül elég furcsa, hogy kimozog a dupla mögül, sőt folyamatos mozgásban van, mégsem villan újra(közben még egyszer lő egyet), csak a közvetlen közelben.
  • Amarth99
    A 9es okés, a 155 op így szerintem.
  • madmanic
    Nem te spotoltad, hanem a társad, ezért 10 mp múlva eltűnik, és azért nem látod, mert köztetek dupla bokor van.

A távolabbit nem takarja semmi, az látható.
  • Pales27
    A piros zónában találtam el, csak mivel pattant ezért látszik feljebb is nyom. Am tegnap T32vel voltam és az ellen t8asai pattogtak a kupolámról, az kb ugyanez az eset.
  • Eagle16
    A hasa átlőhető (mondjuk nem árt hozzá minimum a német 128-as ágyú), de azért van neki jó kis negatív ágyú kitérítése hogy azt el tudja rejteni.

Tényleg jó páncélzata van, de a Tier 9-es szerintem nem OP. Amúgy is megérdemlem a sok szar francia TD után :D Kb. a Tier 5-ös volt jó csak a Tier 8-as előtt, de azért a 8-as se az a húúú de jó valami...átlagos.

Fefe82: tegnap láttam mit tud a 10-es szóval :) 3 BatChat elé lazán kiment, kiosztott 2,5k sebzést aztán nyugisan visszatolatott a fedezékbe. Aztán megcsinálta ugyanezt a 9-es Centurion-ommal is. Mondjuk alap tank, szóval még csak trackelni se tudtam.

A 10-esen nem hiszem hogy rendben van ez az auto-loader, szerintem tökéletes lenne anélkül is.
  • Fefe82
    egyébiránt ha azt mondod E3 hasa sebezhető,akkor ezt elmondhatod a foch-ról is .mert szinte mindig ott lövöm be,persze ne keresem a szitut,de ha jön akkor muszáj
  • Fefe82
    e ne felejtsük már el ,hogy a Foss 155 el lehet ki kell tenned,de az a 3-s revolver majd minden Tx-nek elég,ha jó helyet lősz!cserébe tényleg baszott kemény,és gyors!Na meg ha te szánkózól a kis Tx-s vasaddal ,és egy ilyen barom rádfordul csak úgy (sot nélkül) akkor máris a csoki a gatyóba,és mehetsz is a garázsba!Nem akarok most nagyot mondani,de E-100-al pötyögtem a minap,és boldog is voltam,jöttek a szép DMG-k,KOMOLYAN MONDOM,az ellennél volt természetesen egy 2-s Foss 155 platoon,minden féle lassítás nélkül az egyik szemből rámfordult,első pattant neki,sikerült kitáncolnom,a másik 2 lövés darabja 800-900 körül volt,de mire a 3. lövésének a homályából kijöttem volna a haverja elkezdett hátúlról pumpálni!Namármost egyedül is sok az a szörnyeteg!!!nemhogy ha párban járnak!A másik meg az E3 na az meg aztán tényleg megrohadhat,foch-ot még még lesebzem,de az a szart még nehezebben!ugyhogy HAJRÁ TD
  • Toweliee
    Ezen a linken az Orosz Vitézek egyik légibemutatója van, nagyrészt belsőkamerás felvétellel. Nem csak élőben voltak lenyűgözőek, így is baromi jó.
  • Amarth99
    Az E3 hasa lőhető át könnyen. A Fochal meg megállsz 200 méterre és találják el a weakspotot ha mozgatod. Persze a játék fura :S. 263al 0.32es ágyúval misselem a batchatet 200m ről (teljes tank látszik, ő meg 3szor ellövi a hasam 0.38as ágyúval, úgy hogy mozgatom a tankot folyamatosan)és csak a tank orrát látja max...
  • Eagle16
    Hát igen, de láttál már Foch-t hull-down-ban? :) Az egész tankot ki kell rakni minden lövéshez, a többi TD azért flexibilisebb.

Az E3-ason a géppuskafészket nem mondanám gyenge pontnak, az csak egy csali. T30-assal is pattantam már arról a gyenge pontról.
  • Amarth99
    Ha belegondolsz ezek elég apró gyenge pontok, és ha picit mozog a foch máris alig lehet ellőni őket. Ezekhez képest minden más td-n óriási gyenge pontok vannak, még az E3on is. Tetejébe egyik se olyan mozgékony, mint a foch! :D