A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #247830 E3 hasa könnyen lőhető? Kb 50 méterről IS-7el gold ammoval telibe vertem full szemből a hasát, és lepattant. Kb 300 HP-ja volt. Következmény az lett, hogy célzás nélkül rám lőtt és FULL HP-ról!!! ammorackelt. Ennyit erről.
Na most, amikor már más is mondja mekkora OP ez a francia szar is hol vannak a nagyokosok, akik megmondják, hogy nem is OP.
Akkor ott az obj268 az ágyújával a mozgékonyságával és a DPM-jével. Amikor bejött simán be lehetett lőni szemből, érdekes módon most már csak alul a háromszöget. OBJ263 amikor kijött be lehetett lőni a lövegpajzsot mert egy lemez, most már azt se lehet belőni. Az az érdekes, hogy ezt egy patch notesban sem olvastam.
Én a heavy tankjaimmal már nem is játszok, mert a 10es TD-k simán megszívatnak.
13-90el még viszont mindig fun. Tegnap hátulról kikaptam egy e3-t gond nélkül, ott már nem annyira vastag