banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    A hasa átlőhető (mondjuk nem árt hozzá minimum a német 128-as ágyú), de azért van neki jó kis negatív ágyú kitérítése hogy azt el tudja rejteni.

Tényleg jó páncélzata van, de a Tier 9-es szerintem nem OP. Amúgy is megérdemlem a sok szar francia TD után :D Kb. a Tier 5-ös volt jó csak a Tier 8-as előtt, de azért a 8-as se az a húúú de jó valami...átlagos.

Fefe82: tegnap láttam mit tud a 10-es szóval :) 3 BatChat elé lazán kiment, kiosztott 2,5k sebzést aztán nyugisan visszatolatott a fedezékbe. Aztán megcsinálta ugyanezt a 9-es Centurion-ommal is. Mondjuk alap tank, szóval még csak trackelni se tudtam.

A 10-esen nem hiszem hogy rendben van ez az auto-loader, szerintem tökéletes lenne anélkül is.