banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    e ne felejtsük már el ,hogy a Foss 155 el lehet ki kell tenned,de az a 3-s revolver majd minden Tx-nek elég,ha jó helyet lősz!cserébe tényleg baszott kemény,és gyors!Na meg ha te szánkózól a kis Tx-s vasaddal ,és egy ilyen barom rádfordul csak úgy (sot nélkül) akkor máris a csoki a gatyóba,és mehetsz is a garázsba!Nem akarok most nagyot mondani,de E-100-al pötyögtem a minap,és boldog is voltam,jöttek a szép DMG-k,KOMOLYAN MONDOM,az ellennél volt természetesen egy 2-s Foss 155 platoon,minden féle lassítás nélkül az egyik szemből rámfordult,első pattant neki,sikerült kitáncolnom,a másik 2 lövés darabja 800-900 körül volt,de mire a 3. lövésének a homályából kijöttem volna a haverja elkezdett hátúlról pumpálni!Namármost egyedül is sok az a szörnyeteg!!!nemhogy ha párban járnak!A másik meg az E3 na az meg aztán tényleg megrohadhat,foch-ot még még lesebzem,de az a szart még nehezebben!ugyhogy HAJRÁ TD