418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Felment a margarin ára
  • nemtudommivan
    Angol T 10 td goldal mennyire szereti beadni az átlag vagy a feletti sebzéseket ?
  • Bangaro
    Batchat szopatás pershinggel.

M26 pershing
  • Pares
    "Náci" meg nem lehet, kettős mérce. Egyébként abból csinálunk nagy ügyet, ahogy Sztálint mosdatják, hogy nem is volt ő olyan rossz ember...
  • kHares
    Stalin dologhoz:

- according to The_Chieftain, there might be a second Stalin-style “affair” incoming next week:
    Q: “The whole Stalin rage came from one incident, raged for a few days, got largely doused by three days of free premium account and unless somehow rekindled (and WG would have to be braindead to poke in this again), it’s not going to reappear on any large scale.”
    A: “Yeah, about that…. I think they’re going to poke again next week.”
  • kHares
    Mint lentebb írtam ez koronázta meg a napomat. Ha nem érted továbblépsz, semmi gond
  • Tono34
    700+ üzenet .. lemaradtam valamiről?
  • Eagle16
    Nem a feliratokkal volt a probléma, inkább azzal hogy előadták az egészet.

Büszkék a múltjukra, meg hasonlók. Persze ezt így az EU-ra nem rakták ki, csak az orosz oldalra.
  • Toby0501
    És ebből csináltak ekkora ügyet?!
  • Bmsrt n2
    Orosz tankokra lehet majd tenni ilyen "Sztálinért!",meg hasonló feliratokat.
  • Thomasovics
    nem M4 volt, hanem 13-75
  • bigmano
    Több a sikerélményed amiért elvileg játszunk/ol.
    De mondtam nem fogok ilyen hülyeségeken vitatkozni....
    Úgyhogy neked van igazad én jól elvagyok most is és fejlődök mint állat.
    Mivel önmagadhoz viszonyítva kell jobbnak lenned nem a többiekhez. .
  • Toby0501
    Urak biztos lecsengett már itt ez a téma, de én valahogy teljesen lemaradtam róla. Szóval mi is ez a Sztálinos mizéria nagyvonalakban?
  • lammaer
    Nem kell nekem magyarázni a flankolást, ha megnézed az ingame historiámat, kiderül hogy mivel játszottam mennyit, egy fia gold nélkül :D és úgy gondolom alapvetően nem is roszul....

Sokszor van viszont szituáció amikor nem tudsz flankolni...
    - vagy azért mert sarokba vagy szorítva
    - vagy azért mert igen nehéz megflankolni egy olyan ellenfelet, aki mögött ott van a fél vörös hadsereg
    - vagy azért mert éppen ellőtték a motorod/láncod
    - vagy azért mert egyszerűen a pálya nem teszi lehetővé (sajnos egyre több az ilyen 2-3 útvonalas TD barát térkép)
    - vagy azért mert a túloldalon sem hülyegyerek úl aki csak úgy hagyja hogy megflankold.

--------

@Bigmano: ne feledd hogyha a +2 tierben van kettéhugyozás, akkor az éremnek van egy másik oldala is, nevezetesen amikor én vagyok a lista alján. És akikkel innen platoonozni szoktam tudják, hogy sokszor még örömködni is szoktam amikor bekerülök mondjuk +3 tieres csatába, hogy "lesz sok XP és credit mert nagyon lövök". Ettől lesz izgalmas és változatos a játék, nem attól hogy 2*14 T8 üti egymást... akkor minek a magasabb tier?
  • kisokka
    Így már világos, kösz!
  • bigmano
    Aha akkor nálam is ez volt. ..a vihar miatt .
    Volt pár àramszünet.
  • Maala
    Hát, nekem szaggatott a játék, és "hard reseteltem" POWER gombbal a gépet, ami után még a merevlemeznek is kellett adni egy kisebb elektrosokkot, hogy egyáltalán újrainduljon a gép.

Általában ilyenkor a megnyitott file-ok meghalnak, mint pl. a WOT beállításait tartalmazó file is, ami a játékkal együtt meg van nyitva. :)
  • bigmano
    Nekem is elvesztek a beállítàsok köztük a T-150-es ász pancser replayem is :(
    Ez mitől van egyébként?
    Olyan mintha resetelne a game ami a beállításokat illeti.
  • Maala
    Élő pontrendszer, mint a sakkban. Aztán mindenki a nagyobb WN7-re utazna, lenne itt nemulass! :D
  • Maala
    Az úgy van, hogy van egy összesített stat, és van a tankonkénti stat. Összesítettben, ha az összes tankoddal megölsz pl. 10 Maust, akkor kapsz egy egérfogót. Ugyanakkor, ha a T57-eddel te megölsz 10 Maust, akkor is kapsz egy egérfogót, amit a T57 statisztikájánál látsz csak, de összesítettben nem (hacsak nem pont egybe esik a 2, azaz az utolsó Mauskill a 10. Maus volt mind összesített, mind a T57 esetében is).

Ugyanez a "nagymedálokkal" is így van, amik 4szintűek: cap/def, kill, spot, stb... Vannak még a "legtöbb átütő zsinórban, legtöbb hit zsinórban", ezekből az összesített statisztikában csak a legjobbat látod.
  • Maala
    Én szeretem a T18-at, de örülnék egy wn7 alapú csataszervezésnek, legalább mindenki tudnám, hogy mi a feladata.

Más kérdés, hogy a nooboktól még az esélyét is elvennék annak, hogy megtanulják a feladatukat...

Mellesleg tegnap találkoztam T18-ban egy loltrakis 1600+ WN7-es pedomacival, aki azt hitte, hogy azért OP a T18, mert goldot használ... Mikor felvilágosítottam, hogy a T18 pont a Howitzer alap HE-je miatt iszonyat táp, elhallgatott.

---

Részemről inkább fejlődök játéktudásban, minthogy goldot használjak. Mindig van lehetőség flankelni, mert mindig kell magadnak egérutat hagyni. Már, ha nem épp "szarokbele" stílusban játszol.

Ellenben az is igaz, hogy CW miatt nem árt, ha az ember megtanul golddal is játszani. APCR gyorsabb, HEAT lassabb a sima AP-nál, ez minden tanknál más és más repülési időket, és más weakspotokat!!! eredményez (HEAT-tel nem szabad lánctalpra célozni, stb). Persze lehet mondani, hogy T9, meg T7, és hol van a CW... De a TX tankok gyenge pontjait sem TX tankban ülve fogod megtanulni, szerintem.

---

Tegnap MT-25el mentem egy 3,2k dmg, 4killes kört TX csatában (egyetlen gold ellövése nélkül), kigyújtva előbb egy IS8-at, majd egy E5-öt, amit végül ki is végeztem seggből (szemből 2 TD foglalta le). 8k XP triplázva...

De persze, hogy tegnap volt az a nap, hogy elveszett az összes játékbeállításom, így a replayeket sem vette tegnap délutántól. Ruszki noob game. T_T
  • PetiPetiHUN
    Az azonos effiseket egy csatába elmélet baromság. A magas effiseknek azért magas az effije mert a többiek bénábbak náluk és sok effet tudnak szerezni ellenük. Egyformán magas effesek egymás ellen nem tudnának kiemelkedő teljesítményt nyújtani és visszaesne az effjük utána hogy tennél különbséget.
  • Count Adyn
    t7 TD, Su152 stock gun, golddal, prémmel 10k pluszokba jöttem ki vele:) 17 sec töltésnél azt akarom hogy ha eltalálok valamit a 0,5 ös szórással akkor az ott haljon meg de nagyon:) 6 gold lőszer elég volt egy meccsre. Sima AP meg pattog a 6 osokról is néha. Nekem amugy minden tankomban van vagy 4-5 gold és HE lőszer az AP melett hogy ha úgy van ne azon múljon a meccs. Valameik nap mégis azon múlt mikor a 100 hp3 is3 oldalűról pattantam a t44 emmel golddal lőve:D
  • AlucardHuN
    Megint agyfaszt kapok. Csak az én nyomorék t 29-esem tud a lövegpajzs fölött mindenhol kilyukadni??? Bezzeg én lövök pl tigrissel t 29-et úgy pattog még a kupola is hogy sírok...
  • kisokka
    Ez a Sínai oroszlán medál bugos? Tegnap este szereztem egyet, de már nem tudom mivel. Az előbb szereztem még egyet Ferdivel, ki is van rakva a statjába, de van még kettő, ami egyik tankomnál sincs. Eleve furcsa, hogy csak 3 van összesen, ráadásul mostmár egyáltalán nem is értem mire adja.
  • Amarth99
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan :)? Még ennél is acélosabb tdket akarsz :D? Meg még nagyobb med uralmat :D? Az eff szerinti csatáknak volna értelme, de a +-1 tier-nek nem sok...
  • bigmano
    De mennyi ilyen van zöld meg lila 1k fölötti csatával pl:T18-ban.
  • patchaou
    Ezt azok akik azt élvezik hogy low játékosokból gyűjtögetik a medáljaikat, meg T18-al javítják a kill arányukat csuklóból el szokták vetni.
  • Amarth99
    Eagle:
    A 10es ágyúk viszik többnyire. Már ha a játék is úgy akarja. :D

Master és a többiek:
    Ami a gold ammot illeti. Mivel a játékban van, ezért az használja, aki akarja. Tessék elfogadni. Az más kérdés, hogy full gold tárral menni 10es td-ben már szerintem enyhén szólva is szánalmas. Mondjuk legalább a pénzük fogy! :D Na meg jót röhögök, amikor golddal pattannak a 263ról! :D

A nálad 2vel kisebb tank meg nem fog érdemi kárt okozni benned, mert az ő gold ammoja átütése kb annyi, mint a veled szemben állók normál lőszere. Szóval nem halsz bele, ha átüt. Attól kell inkább félni, aki 2 tierrel kisebb, mint te, de legalább ért a tankjához.
  • bigmano
    Hidd el aki akar eljut X-be nem ezen múlik,de részemről vita befejezve...
  • madmanic
    SZerintem még mindig az lenne a megoldás, hogy effi ( vagy WN ) szerint kellene összerakni a csapatokat, mindenki a szintjének megfelelő ellenfelekkel játszana..

+-300 pl..
  • patchaou
    Tényleg kellene a +-1 tier, akkor lényegesen hamarabb eljutna minden növény toptierbe... Bár a wot fő közönségének lehet hogy tényleg jó lenne, mégsem értem az ez miatti rinyát. Anno sokkal keményebb MM-el eljutottunk a 10-esekig, most meg már gódammó mellett is sírnak a +2tier miatt...
  • Eagle16
    Hát, a T110E3 alja ellen kevés a 226-os átütés, tegnap tapasztaltam :D

10m-ről nem tudtam átlőni az alját különböző helyeken sem, úgy hogy ráadásul még én voltam lentebb, tehát fölfelé lőttem rá a hasára.
  • madmanic
    Ha ésszel játszol, hátulról lehet azért keresnivalód..

Nem kell nekirontani ész nélkül, ha azt sem tudja honnan kapja, lehet akármilyen tier.
  • bigmano
    Lehet másnak nem az a "haladás" hogy egy +2 tieres tank kettéhugyoz mint a hóembert!
  • AlucardHuN
    Szpecnyaz, szerintem Master nem az AMX M4-re gondollt. Mivel t 7-ről beszéll, meg arról hogy az adott tankkal inkább körözni meg cicázni kéne, ez inkább az amx 13 75-re jellemző. És ha igen, rájössz miért van ő kiakadva.

Persze lehet hogy hülyeséget mondok....
  • lammaer
    Amúgy meg nem egy halálos borítás ez.. az említett T7 vs T9 csatában a T7nek soha sincs esélye egy rendes T9 ellen, még golddal se. Mert az átütés egy dolog, de ha a T9 viszalő, neki még gold se kell, a HP különbségről meg ne is beszéljünk.

A harmadik pedig, hogy meg van itt drámázva hogy a hülye is átlő mindent golddal - egyrészt a gold is pattan, másrészt a hülye nem tud taktikázni, trükközni, f2f megeheti a goldját, akkor se tud vele semmit kezdeni. A skill nem a bal gomb megnyomásából jön... ha meg vki kiáll hogy lőjék, és néha kap goldot ami átviszi az átlőhetetlennek hitt páncélját: hát istenem, van ilyen, ne sajnáljuk már ezt attól, aki a lista legalján bámul fölfelé.
  • lammaer
    Ja, legyen inkább olyan az MM, hogy csak egyforma tankok mehetnek egymással. Igy aztán tényleg meglenne a haladás élménye :)
  • bigmano
    Szerintem ő inkább ilyen " kő-papír-olló" dologra gondolt.
    És ezt a gold ammo valóban felborítja.
    Másrészről a +2 tier különbségeket is le lehetne már csökkenteni +1-re.
    60 millió játékosnàl ez nem lehet gond....:D
  • TOMSILENT
    epic volt.... 0 lőszer maradt a 30-ból....