A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én szeretem a T18-at, de örülnék egy wn7 alapú csataszervezésnek, legalább mindenki tudnám, hogy mi a feladata.
Más kérdés, hogy a nooboktól még az esélyét is elvennék annak, hogy megtanulják a feladatukat...
Mellesleg tegnap találkoztam T18-ban egy loltrakis 1600+ WN7-es pedomacival, aki azt hitte, hogy azért OP a T18, mert goldot használ... Mikor felvilágosítottam, hogy a T18 pont a Howitzer alap HE-je miatt iszonyat táp, elhallgatott.
---
Részemről inkább fejlődök játéktudásban, minthogy goldot használjak. Mindig van lehetőség flankelni, mert mindig kell magadnak egérutat hagyni. Már, ha nem épp "szarokbele" stílusban játszol.
Ellenben az is igaz, hogy CW miatt nem árt, ha az ember megtanul golddal is játszani. APCR gyorsabb, HEAT lassabb a sima AP-nál, ez minden tanknál más és más repülési időket, és más weakspotokat!!! eredményez (HEAT-tel nem szabad lánctalpra célozni, stb). Persze lehet mondani, hogy T9, meg T7, és hol van a CW... De a TX tankok gyenge pontjait sem TX tankban ülve fogod megtanulni, szerintem.
---
Tegnap MT-25el mentem egy 3,2k dmg, 4killes kört TX csatában (egyetlen gold ellövése nélkül), kigyújtva előbb egy IS8-at, majd egy E5-öt, amit végül ki is végeztem seggből (szemből 2 TD foglalta le). 8k XP triplázva...
De persze, hogy tegnap volt az a nap, hogy elveszett az összes játékbeállításom, így a replayeket sem vette tegnap délutántól. Ruszki noob game. T_T