A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #249222 Nem kell nekem magyarázni a flankolást, ha megnézed az ingame historiámat, kiderül hogy mivel játszottam mennyit, egy fia gold nélkül :D és úgy gondolom alapvetően nem is roszul....
Sokszor van viszont szituáció amikor nem tudsz flankolni...
- vagy azért mert sarokba vagy szorítva
- vagy azért mert igen nehéz megflankolni egy olyan ellenfelet, aki mögött ott van a fél vörös hadsereg
- vagy azért mert éppen ellőtték a motorod/láncod
- vagy azért mert egyszerűen a pálya nem teszi lehetővé (sajnos egyre több az ilyen 2-3 útvonalas TD barát térkép)
- vagy azért mert a túloldalon sem hülyegyerek úl aki csak úgy hagyja hogy megflankold.
--------
@Bigmano: ne feledd hogyha a +2 tierben van kettéhugyozás, akkor az éremnek van egy másik oldala is, nevezetesen amikor én vagyok a lista alján. És akikkel innen platoonozni szoktam tudják, hogy sokszor még örömködni is szoktam amikor bekerülök mondjuk +3 tieres csatába, hogy "lesz sok XP és credit mert nagyon lövök". Ettől lesz izgalmas és változatos a játék, nem attól hogy 2*14 T8 üti egymást... akkor minek a magasabb tier?