418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #256952 Az arab országokba speciel két éve nem exportáltak semmit, ők is csak mentek az események után, illetve azon remegtek, mi lesz így az egyiptomi-izraeli békével. -
TomDantes #256951 Persze, csak nevetségesnek tartom a jelképeken való lovaglást, meg a kommunistázást. Jó hogy nem már a Heineken is komcsi. Mi lesz legközelebb a karácsonyfa? Mert van rajta csillag alakú díz meg vörös lámpa vagy mi franc. -
lammaer #256950 Hmmmm... igazságod vagyon. Serb egy rohadt kis sárga :D -
stoppos #256949 Simán van olyan, hogy a papíron erősebb csapat rosszul helyezkedik és már kész is a baj. -
lammaer #256948 Nem véletlenül írtam oda hogy "kommunista vörös csillag"... ugyanis tisztában vagyok vele hogy a vörös csillagot használták azelőtt és vele párhuzamosan is :D
EGy ruszki tankon a vörös csillag nem ugyanaz mit a sörödön :D -
lammaer #256947 Sztem az USA politikájával az a baj, hogy olyan országokba exportálja a demokráciát, amik egész egyszerűen nem alkalmasak arra. Lásd arab országok, azoknak egyszerűen az önkényuralom való (pl nézzük meg mi van egyiptomban...)
Az hogy az US nem humanitárius okokból avatkozik be egyértelmű (Ruandában ugye nem avatkoztak be, mert ott nincs semmi ami érdekelné őket), itt maximum én az álszentséget tartom elítélendőnek. -
TomDantes #256946 Micsoda kommenyisták! Pfuj! -
stoppos #256945 Ergo SerB kínai.
-
lammaer #256944 Ilyen gomdolatmenettel azt mondanám, Serb "kapitalistakomcsi" :)
Kapitalista: akinek pénze van annak hatalma van, nekem sok pénzem van, te meg kussolja, marketinggel a szart is letuszkolom a torkotokon
Komcsi: az NKVD hősök gyülekezete, Sztálinn alatt nem volt népírtás, a kommunista vörös csillag nem önkényuralmi jelkép, Wittman viszont náci volt. -
TomDantes #256943 Csak nem állom meg....
Usa mi? Hát igen. Had meséljek el egy történet.
Volt egy ország, ahol pár évtizede kitört egy lázadás. Addig rend volt és fegyelem. Volt munka. Épültek a gyárak, üzemek. A fenálló hatalom épp egy nagy háború után elkezdte újjáépíteni az országot.
Csak eközben történt valami. Az USA, akik mindenbe beleütik az orrukat, meg az egész gonosz Nyugat, csak-csak a fenálló rendet szidta.
Végül lázadás tört ki.
El is szabadult a káosz.
Gyilkosságok, lövöldözések, mindenfelé. Ki lőtt kire? Ez ma már bonyolult.
De tény, a lázadás előtt rend volt, lázadás után a városokban lövöldöztek, sok helyütt még mai napig látszanak a harcok nyomai!
Az addig élelmiszerrel jól ellátott fővárosba, ahol a legnagyobb mértékű volt a lázadás ,már az élelmiszer is fogytán volt. Védiki nincstelen szegény gazdák vitték az élelmet!
Mindenki arra számított, az USA beavatkozik, de szerencsére nem avatkozott be.
Szerencsére, ennek a országnak egy szövetségese jött, és rendet tett, leszámolt a lázadókkal, és végre rend és nyugalom lett ismét. Újra épült, szépült az ország.
Amint látjátok, ez az ország megúszta az USA beavatkozását. Gondolom mind egyetértünk, hogy szerencsére. Nagy szerencse, hogy ismét helyreállt a rend.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, ha valakinek nem esett volna le, 1956-ról és Magyarországról beszéltem, és persze ezt nem gondolom komolyan, csak arra akarok rávilágítani, minden helyzetet lehet úgy tálalni, hogy a másik fél tűnjön rossznak, vagy éppen fordítva, és ha annyira utáljuk az amcsikat, én 44/45-ben is és 56-ban is, inkább nekik örültem volna, és nem az oroszoknak. Másfelől mindig van a világban egy vezető hatalom, nem akarom azt mondani az USA a kissebbik rossz, de én inkább élnék az USA uralma alatt, mintsem Kína uralma alatt... szóval a fene nagy utálat közepette, el lehet ám ezen is gondolkodni, meg azon ,hogy szintem itt viszonylag kevesen vagyunk akik pontosan tudják mi zajlik teszem azt Szíriában, vagy hogy kinek van igaza, és hát 56-ot is lehet úgy tálalni, kicsit ferdíteni a tényeket, hogy az oroszok legyenek a jó fiúk. -
foxbat88fx #256942 hát de akkor is?!?!?!
televagyunk 1200-1500 effis gamerekkel
enemy meg televan 400-500asokkal és levernek minket mint a szart :D
itt látszik meg a manipuláció -
lammaer #256941 Tudod, statisztikailag a 90% olyan, hogyha 10x lejátsszátok a meccset, valószinüleg 1x el fogjátok veszteni.
Namost, 10x nem tudod lejátszani, csak 1x, és pont ezt az 1et fogtad ki :) -
Desmodromic #256940 Mennyivel alacsonyabb basszus a 62-nél! Vajon a láthatóságnál beleszámít a géppuska is a magasságba? -
madmanic #256939 nem adja... :( -
Volt egy TGH is :) -
stoppos #256937 Pont tegnap keresgéltem valami ilyesmit, de nem találtam olyan nyelvűt, amit beszélnék is. Köszi. :) -
-
Szombat reggelig tart. -
madmanic #256934 a 300 k s eventnek vége?
-
Oddball29 #256933 Végül is ja, agymosott ágyútöltelékek mindenhova kellenek. -
stoppos #256932 Jaja. :) -
Oddball29 #256931 OFF Hehe, mit találtam Facebookon, pofonegyszerű...
-
Adjunktus #256930 Az USA gusztustalan faszságaitól nincs undorítóbb jelenleg a piacon.:)
Mindenbe beleütik az orrukat,ahol csak egy minimális hasznot remélnek.Háborúkat provokálnak ki,vagy éppen ők idézik elő.
Viszik a"demokráciát"meg a"szabadságot"minden hová(ahol van olaj vagy bármi más ami őket érdekli és lenyúlásra alkalmas)akár akarják,akár nem!
Az Oroszok most ébredeznek a Gorbacsov utáni káoszból.Lásd az alkesz Jelcint.Nekik mindig is egy erős kezű vezető kellett ahhoz hogy az országban és a népben rejlő potenciált kiaknázhassák.Most itt van Putyin,aki kissé diktatórikus ugyan,de kétség kívül összekapta őket.
Ők is csak egy szeletet akarnak a világ tortájából.Viszont legalább nem beszélnek mellé,és a gusztustalan manipulációikat sem mindenki számára nyilvánvalóan teszik.
Az meg hogy az oktatásuk milyen?Hát istenem!Még mindig inkább abban a bűvöletben éljenek és erős nemzeti öntudattal megáldott fiatalokat neveljenek,mint hogy egyfolytában a kudarcokkal a vereségekkel és a megalkuvásokkal szembesítsék őket!Hogy mire felnőjenek,addigra egy kishitű,beszari,összefogásra képtelen,viszont jól manipulálható és irányítható zombi társadalommá váljanak. -
NH3CL #256929 Az privátban ment :D -
Heheheheheeeeeeee
1:1 
Ez a múltkori "mikor dugtál utoljára te kocka" című monológodért!
-
NH3CL #256927 Add alá a lovat b+ :D -
Szpecnyaz #256926 Nem mondom hogy őket jobban szeretném, de ők legalább őszinték, nem úgy mint az amcsik. Meg szvsz mindig kell valami balansz a nagyhatalmi politikába, mert anélkül olyan a világ mint a 2/3os többségű fideszes parlament
.
-
Bee #256925 Aha. Ismered Piroska és a farkas történetét? A szüleid biztosan mesélték neked. Mivel a szüleidben maradéktalanul megbízhatsz, ezért biztos vagy benne, hogy a farkas valóban megette a nagymamát. Képzeld, Tomikának, Béluskának, Áronkának, Gáborkának, Pirikének is mesélték, hiszen az oviban mindenki ismerte a történetet a csúnya, gonosz farkasról. Mivel ennyi ember ismeri a történetet, sőt, megvitatják, továbbadják, terjesztik, akkor biztosan igaz.
Én nem ismerem NH3CL klánmúltját, csak hallottam róla, ahogy te magad is. Ismerem viszont a jelenét, és tudom, hogy sokat tett a jelenlegi HPTS-ért. Lehet kritizálni a stílusát, lehet utálni, de a befektetett munkája és a sikerei tiszteletet érdemelnek. -
bgabor #256924 És ez mennyire igaz... -
A VTEPS-et csak próbálta, kevés sikerrel.
-
Hofi a z MGM-31 Pershing közép-hatótávú nukleáris rakétára gondolt... nem az M26 tankra, vagy John J. Pershingre :D -
Oddball29 #256921 Jájj, azok az átkos viccek...
Mikor lesz Romániában fejlett mikroproceszor? Amikor becsapódik egy Pershing...
-
Az egész dolgot ugyanabban a kontextusban írtam - az amcsis dolog is így jött le. -
madmanic #256919 Hofi: Jobb ma egy phershing a tanyámon, mint holnap egy ruszki az anyámon... -
bgabor #256918 Én azt mondanám hogy vannak bizony hibáik bőven, de ismerve az alternatívákat (muszlimok, kínai komcsik, oroszok stb) még mindig százszor inkább ők mint azok. -
Szpecnyaz #256917 Szerintem a világ igen jelentős része nem szereti az amcsikat, főleg a külpolitikájuk miatt. Nem kell ahhoz semmi ideológia, hogy gyomorforgatónak tartsuk a dolgaikat. -
Bangaro #256916 Supertester aki piros, mint a majom segge?
Egy igazi retardált fasz.... Ami a nagy könyvben meg van írva mit ne csináljunk azt azért neki sikerült mindet végrehajtani.
-
SerB megnyilatkozása simán kapitalista. Ha van pénzed (ergo részvényes vagy:), akkor ugathatsz talán :)
Akkor lenne komcsi, ha a játék fícsörjeit úgy kommunikálná le, hogy ezt közösen vittük véghez, és pont úgy működik minden, ahogy közösen akartuk... persze csak kommunikációban lenne ez a helyzet :)
Az, hogy az amcsikat emlegeti, régről maradt meg benne. -
foxbat88fx #256914 hihetetlen dolgokat látni így hogy fent van az xvm...
napi első csata 10% win chance és win
most egy 90%-os win chance.... 5db tier8al több volt nekünk mint az enemynek és sima lose
-
Akkor majd szólj ha indul a platoon. :)