A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #256943 Csak nem állom meg....
Usa mi? Hát igen. Had meséljek el egy történet.
Volt egy ország, ahol pár évtizede kitört egy lázadás. Addig rend volt és fegyelem. Volt munka. Épültek a gyárak, üzemek. A fenálló hatalom épp egy nagy háború után elkezdte újjáépíteni az országot.
Csak eközben történt valami. Az USA, akik mindenbe beleütik az orrukat, meg az egész gonosz Nyugat, csak-csak a fenálló rendet szidta.
Végül lázadás tört ki.
El is szabadult a káosz.
Gyilkosságok, lövöldözések, mindenfelé. Ki lőtt kire? Ez ma már bonyolult.
De tény, a lázadás előtt rend volt, lázadás után a városokban lövöldöztek, sok helyütt még mai napig látszanak a harcok nyomai!
Az addig élelmiszerrel jól ellátott fővárosba, ahol a legnagyobb mértékű volt a lázadás ,már az élelmiszer is fogytán volt. Védiki nincstelen szegény gazdák vitték az élelmet!
Mindenki arra számított, az USA beavatkozik, de szerencsére nem avatkozott be.
Szerencsére, ennek a országnak egy szövetségese jött, és rendet tett, leszámolt a lázadókkal, és végre rend és nyugalom lett ismét. Újra épült, szépült az ország.
Amint látjátok, ez az ország megúszta az USA beavatkozását. Gondolom mind egyetértünk, hogy szerencsére. Nagy szerencse, hogy ismét helyreállt a rend.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, ha valakinek nem esett volna le, 1956-ról és Magyarországról beszéltem, és persze ezt nem gondolom komolyan, csak arra akarok rávilágítani, minden helyzetet lehet úgy tálalni, hogy a másik fél tűnjön rossznak, vagy éppen fordítva, és ha annyira utáljuk az amcsikat, én 44/45-ben is és 56-ban is, inkább nekik örültem volna, és nem az oroszoknak. Másfelől mindig van a világban egy vezető hatalom, nem akarom azt mondani az USA a kissebbik rossz, de én inkább élnék az USA uralma alatt, mintsem Kína uralma alatt... szóval a fene nagy utálat közepette, el lehet ám ezen is gondolkodni, meg azon ,hogy szintem itt viszonylag kevesen vagyunk akik pontosan tudják mi zajlik teszem azt Szíriában, vagy hogy kinek van igaza, és hát 56-ot is lehet úgy tálalni, kicsit ferdíteni a tényeket, hogy az oroszok legyenek a jó fiúk.