banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Aha. Ismered Piroska és a farkas történetét? A szüleid biztosan mesélték neked. Mivel a szüleidben maradéktalanul megbízhatsz, ezért biztos vagy benne, hogy a farkas valóban megette a nagymamát. Képzeld, Tomikának, Béluskának, Áronkának, Gáborkának, Pirikének is mesélték, hiszen az oviban mindenki ismerte a történetet a csúnya, gonosz farkasról. Mivel ennyi ember ismeri a történetet, sőt, megvitatják, továbbadják, terjesztik, akkor biztosan igaz.
    Én nem ismerem NH3CL klánmúltját, csak hallottam róla, ahogy te magad is. Ismerem viszont a jelenét, és tudom, hogy sokat tett a jelenlegi HPTS-ért. Lehet kritizálni a stílusát, lehet utálni, de a befektetett munkája és a sikerei tiszteletet érdemelnek.