418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #258029 Jaja, tök jó, mirét nem került be? Erről van valami hír vagy info? -
yossarianHUN #258028 Multi-turret mechanizmus híján nincs sok varázsa. Azt is mikorra ígérték? 2011? -
TomDantes #258027 Hát de épp az az. Úgy álltam be, hogy a kis tornyot rejtettem el. Máshol tudták lőni, de hiába. Elnyelte, lepattant nem sebzett. ÉPp ez a lényeg, ha nem tudtak volna rám lőni, nem jön ki 6000 feletti lehetséges sebzés.
De persze, az is benne van, hogy az ellenfél buta volt, miért nem került meg a francia, és lőtt hátba egy teljes tárral? Elég gyors hozzá.
A KV4-et pedig nagyon utáltam, és azt nem értem, mivel lőttek át, mikor még gold ammo sem volt? Nálam akkor se ért semmit a páncélzata, pedig annak aztán végképp abból kéne élnie. Pedig értem én hogy kellet volna vele menni, de még se.
Szóval azt akarom mondani, hogy hiába a gold ammo, hiába van egy tankon egy gyenge pont, ezt nem mindenki tudja ki használni.
Ott van például az, régi történet, jaj miért lövik át szemből a német tankomat, és ki is gyullad. Jaj-jaj. Aztán jött a felfedezés, forgasd be, rejtsd el a hasát, ami meg persze nem mindig lehetséges, de ezzel a módszerrel a túlélés esélye növelhető volt. -
Bee #258026 Összehasonlításként íme a Hetzer és a Somua SAu 40 statom. A Hetzerrel már régen játszottam, ez ferdítheti kissé a képet. Bár a kill rate gyengébb a SAu-n (mondjuk fele annyi meccset játszottam vele), a winrate-em 68%, míg a Hetzerrel az 50% sincs meg. Tehát aki utálja a SAu-t, az próbálja meg a troll ágyút HE-vel használni, nem fogja megbánni.
-
Szerintem ezekre gondolt
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/173545-french-super-heavies/
Char 2C
FCM 2C BIS
FCM F1
Kb. ezeket a képeket találtam... -
Adjunktus #258024 Tudom,hogy nem ide való,és elnézést kérek,de ez az oldal jobban pörög és azt is tudom,hogy itt vannak szakértők a témában!:)
Felraktam a wowp-t.Amikor indítani akarom ezt kapom:
wowp exe belépési pont nem található.
Az eljárás belépési pontja(get logical processor information)nem található a DLL-ben(kernel32.dll).
Valaki lenne olyan kedves,és ilyen szájbarágós módszerrel(mint a hülyegyerekeknek szokás)elmondaná mi a teendő? -
Malarki #258023 R3ntonnak szeretettel, hogy ne csak mindig a szívatást kapja:
Kép1 Kép2
Egyből rád gondoltam
-
madmanic #258022 Agyhalottak.. Agyhalottak mindenfelé.. Sorozatban negyedik 13 2 es meccs..
3 perc alatt... -
AlucardHuN #258021 Francia óriás?! Mutass már róla valamit, érdekesnek hangzik. -
Tessellia #258020 Plusz ki kell kerülnie ma a szeptember havi misszióknak is. Már ha terveznek ilyet. -
yossarianHUN #258019 "Valamelyik nap, KV5-el beálltam foglalni egy Tigris roncsa mögé" - Igen, fedezék. Az volt az alapfelvetés, hogy tankok, amik megélnek a páncéljukból.
A hülyék a playerek felvetést értem, de sajnos/szerencsére ez magasabb tierekben azért változik, T7 felett jelentősen jobb az átlag. Itt már azért szinte mindenki ismeri a gyenge pontokat, és lövik is amíg nem szégyellik.
KV-4-hez annyit: Nekem még mindig van, és egyáltalán nem leányálom. T9-10-ben csak és kizárólag sidescraperben ér valamit a páncélzata, és akkor is csak és kizárólag az ostoba playerek ellen, akik nem tudják, hogy a tornyán szinte célzás nélkül meg lehet répázni. De ilyenekből ezen a szinten már nagyon kevés van. Ha véletlenül top tanknak rak, és T6-7-esekkel kerülsz szembe, na akkor tényleg se nem lát, se nem hall üzemmódban lehet bulldózerezni. Megfontolandó mondjuk, mivel egy T29 vagy Tigris már testre lőve is vidáman sebez.
Ennyit ér a szovjet kolosszus, a T8 heavyk páncélkirályának védettsége. Ez azért elég harmatos, ha engem kérdezel. -
Tessellia #258018 Most már hivatalosan is: Top of the Tree: T-62A -
Okmyx #258017 "Bezzeg fordított helyzetben ha gold-hoz nyúlok képes olyat pattani hogy öröm nézni."
IS-2 golddal 300 pennel 2x pattant egymásután AC 46(!) taxitábláról...
-
Renegade #258016 -
madmanic #258015 Köszönöm! Akkor nem gürizek. -
TomDantes #258014 Hát mert a med-esek, arty-sták TD-sek sírtak, hogy nekik is kell tier X...meg legyen már Leo is benne, meg legyen ez is benne, meg az is benne...
Bezzeg engem a francia szupernehéz óriás érdekelt volna...és se híre se hamva...pedig az poénos lett volna, na mindegy.
De amúgy ja, most mi a különbség, mármint lényegi különbség a Panzer IV E és D között? Mi értelme lenne belerakni? Amúgyis, Panzer IV után jönne egyből a Tigris? Ott a jó kis vk36, az fasza tank. -
400V #258013 Jó akkor offold szét a topicot, én nem akadályozlak benne. -
TomDantes #258012 Hát minden tankkal nem játszok, azokat mondtam amikkel szoktam lenni is, a többit nem tudhatom.
Az ISU korábban is szét tudta a KT-t kapni, de ha valaki ügyes vele, akkor jól van az.
Hiába hogy sokan ismerik például ,hogy KV, hol sebezhető, de sokan meg nem. Nem szoktak egy könnyen kilőni belőle, főleg nem pillanatok alatt. Igen ez annak is köszönhető, hogy sok az ostoba játékos, de és? Hiába gold ammo, hiába gyenge pont, ha nem tudják hová kell lőni, vagy nem tudnak célozni?
Valamelyik nap, KV5-el beálltam foglalni egy Tigris roncsa mögé, lőtt egy AT7, meg a tier 8-as francia nehéz tank, és semmi. Pár lövés sebzet de nem lőttek ki, 6000 felett volt a lehetséges sebzés. Én ezzel elégedett voltam. Pedig francia legalább két tárat kilőtt, de semmi.
IS6-al szintén hasonló a helyzet.
Te át tudod lőni. Főleg teszten. De csatában kicsit más a helyzet.
Meg nem csak a hülyékről van szó, akik a W-t is alig találják meg a billentyűzeten. Az átlagos játékos, ha tudja is mit kéne csinálnia, nem tud a megfelelő helyen átlőni, mert nem olyan a helyzet. Fedezékben vagy, beforgattad, meg hát a csata forgataga nem olyan mint a tesztelés.
De persze, van ám olyan, velem is volt, mondom, jé ez a hülye megállt az AT2-esemmel szemben. Mit akar? Aztán arra eszméltem hogy végem. Csak gold-al lőtt. Rohadt bosszantó az biztos. Bezzeg fordított helyzetben ha gold-hoz nyúlok képes olyat pattani hogy öröm nézni.
A Tier X-es tankjaimat se a gold ammo, hanem az arty-k miatt adtam el.
De ott a KB4. Én rühheltem, engem minden át lőtt benne, pedig akkor még gold ammo sem volt.
Ellenfélként, meg olyan rohadt nehéz átlőni, pedig tudom hol lőjjem, ott ahol engem is, és mégis az a érzésem jól megél a páncéljából.
De alacsonyabb tierben a KV-k, a KV-1S-nek sem kell szerintem nagyon félnie, ha valaki ésszel használja, ami főleg a utóbbinál érdekes, állítom KV-1S-ben van a legtöbb pancser.
Ám azt elhiszem ,hogy tier 9-10-es csatkában a gold ammo miatt nagyon rossz a helyzet, biztos így van, csak mivel rég eladtam a 9-10-es tankokat, így ez nem zavar, tier 8-tól lefelé meg nem vettem észre, hogy olyan nagy gondot jelentene a gold ammo. -
haflac #258011 És ez neked most fáj?Lehet másokat is érdekli ez a dolog. -
yossarianHUN #258010 Ahogy elnézem, minden Anniversary Mission reggel 7-kor ért véget. -
madmanic #258009 Az 50 ezer xp s eventnek is vége? -
400V #258008 Big worldöt linkelted be nem a WOT ot. -
yossarianHUN #258007 Ma már nincs. Vagyis ha reggel 7-ig megcsináltad, akkor igen. -
yossarianHUN #258006 Dettó. -
haflac #258005 Ez a játék alapból ingyenes ha eddig nem vetted volna észre.Nem kötelező letölteni.Csak akit érdekel.... -
Szevasztok! Jól tudom, hogy ma van az utolsó 300k-s event-nap? -
davidbog #258003 Egyetértek. Jók hogy vannak ezek a prototípus harckocsik. Én tulajdonképpen már csak ezek miatt játszok. Olyan harckocsikat látni amikről még képek se nagyon vannak. Itt meg harcolni lehet velük. Nem érdekel a Panzer III, Panzer IV, Sherman, Valentine tizedik variánsa. Ha ilyet akarok látni arra van egy rakat 2. vh-s régebbi játék. Ha nagyon hiányom lesz mondjuk Panter G-ből akkor fogom a régi szimulátort a Panzer Elitet és játszok azzal.
Azért az ilyen T28 proto, T-32-1/-2/-3, meg T110E4 már nálam is sok. Ilyenek nem kellenének. Azt se igazán értem miért olyan rohadt fontos, hogy minden ág tier 10-ben végződjön. Már szánalmas ez tier 10-ig való erőlködés. Miért ne lehetnének miniágak? Vagy ha nincs megfelelő tier 9-es gép akkor nincs, akkor nem lesz tier 9. Legyen tier 8-ból fejleszthető ki a tier 10, persze a megfelelő kompenzálásokkal. -
AlucardHuN #258002 Na igen, valóságban ennyire vajon tudtak volna hasra lőni? Nem hiszem. Régen ultra low korszakomban mikor még szinte alig ismertem a weakspotokat mindig azt gondolltam hogy: hasát? Ott is kurva döntött, meg gondolom csak nem olyan hülyék a mérnökök hogy gyengébbre csinállják...
Tegnap lepődtem meg nagyon, hellcattel utolsó lövésemet a rám támadó kt hasára lőttem... és sebeztem a 160 pennel... remélem csak szar szögben volt mert ha gyengül a has 8.8-ban a 150 penes szarok is átvisznek :D -
400V #258001 Lelehet tölteni és? Valahogy pakoljuk bele a tankokat és játszunk full ingyen? Írd már le miért linkelted be :) -
haflac #258000 hoppácska!!
link -
yossarianHUN #257999 Na akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok vele teljesen impotens. Erős a gyanúm, hogy pár napon belül eladom a fenébe, nem érdekel mennyit bukok rajta. -
yossarianHUN #257998 Felsoroltad azon kevés tankokat, amiknek a páncélzata még valamilyen szinten tényező, amit számításba kell venni.
De. Hány százaléka ez a játékban lévő tankoknak?
Ez mind csak addig igaz, amíg valaki nem tölt be goldammót. Onnantól borul a dolog.
Ezek sem betonfalak egyáltalán, a KT-t teszem azt a világháború után még több évig nem, vagy alig tudták (volna) átütni a harckocsilövegek. Itt viszont ha már ketten állnak veled szemben, hamar kifiléznek, hasad szétlövik, felgyújtanak, a géppuskadudort ellövik, esetleg odagurul egy ISU 286 pennel, és két hasvakarás közt odakeni az aszfalthoz.
IS-6-ot a minap teszteltük gyakorlóban, 225 körüli pennel már vidáman felszeletelhető, forgatva is.
KV-5-nek pedig akkor is ott az orrán egy méretes weak spot, amit mindenki ismer, és egy pillanat alatt szitává lyuggatják.
AT2 tényleg masszív, szemből szinte sebezhetetlen, de ez gyakorlatilag egy one of a kind, egy kihalt faj utolsó példánya. -
400V #257997 Legyek bátor? Az a baj ezzel a gondolattal csak játszani lehet. Ingyen lenne a lőszer és mással kompenzálnák a gazdaságot a játékban. :) Még jobb a Tier 10 teljesen ingyen lenne mivel hasznot nem termel egyik se maximum ha kell rá egy másig löveg mert az a top. Egyébként mi? Legénység fejlődik nem több. Kevesebb feszkó lenne. :) -
TomDantes #257996 A németeknél sincs olyan sok Panzer, 7 tank típus, de lehetne erre mondani ,hogy de akkor legyen úgy Panzer IV alaptípus, és annak marha sok variánsa.
Ennek is lenne értelme, reálisabb lenne, de szerintem azért nem jó, mert sok Panzer IV altípus, alig különbözik egymástól. Mi értelme lenne, teszem azt külön tankként betenni 6 különféle Panzer IV-t, miközben minimális az eltérés? Akkor már inkább rakjanak be bár Vk tankot. -
foxbat88fx #257995 nem creditért kéne hogy minden hülyegyerek megvegye....
mert így ba**hatod a tankod páncélja és a képességed adta előnyt!
múltkor 500effis vérpistike szarrá lőtte a T28-asomat Hellcat goldal...
na az ilyen az igazán idegesítő -
Okmyx #257994 AMX 13-75 témához: teljesen használhatatlan. Régen az artyk miatt még volt spot damage. Ez igaz az AMX 12t-re is, de annak az ágyúja flankre legalább használható valamelyest (végjátékban hasznos, de odáig túl kell élni). A legnagyobb veszélyt nem az ellenség, hanem a saját csapattagok jelentik.
Ha passzívként használom és elöl lesek egy bokorban hátulról kilőnek a saját társaim, vagy kilöknek a bozótból, vagy egyszerűen beírják a pozíciómat az ellenfélnek (terjedő magatartás).
Aktívként 1-2 perc az átlag játékidő, a motor elégtelen a mozgáshoz, ráadásul az acc buff után esélytelen, hogy elpucolj.
Azt lehet, hogy a bázison várok 8 percet a játékidő feléig de ez egyrészt nem fun, másrészt nagy kockázat, hogy megintcsak kilőnek a saját csapattagok. ("move camper amx"/"all kill amx"/"amx on D9"/"all report camper noob amx" stb)
Malinovkán a klasszikus leső bozótban egyszerűen beárulnak az ellenségnek, ugyanez redshirén ha előre megyek (arty kibúrt hátulról), Arctic regionon lelöktek közös erővel a camper peremről a TDk. Himmelsdorfon ötletem sincs hogy lehetne bármit is csinálni.Ugyanez Ensken (max megpróbálok átrohanni, de az megintcsak nem fun).
Lakeville szintén egy fehér folt (városban szar, peremen szar, mocsárban szar).
Megnézem Bangaro replayeit hátha segítenek valamelyest. -
TomDantes #257993 Azért ez szerintem nem ilyen egyszerű. Lehet tier X-ben így van, de például gold ammo ide vagy oda, és gyenge pontok ide vagy oda, az AT2-őt sokszor nem tudják szemből sehogyse sebezni.
Vagy, a KV5, óh igen, marha nagy gyönge pont, meg óh igen gold ammo, és ennek ellenére se. IS6 hasonló, de a KT-met se karistolják össze egykönnyen, tier 8-ban. Pedig a KT kimondottan arról szól, hogy jó erős front, és állja az a sarat most is.
Az viszont igaz, rohatd idegesítő, hogy azt hiszem, ó ez a velem szemben álló tank, sehonnan se tud átlőni, majd kifiléz, mert csak gold ammo -val lövöldöz. Vagyis igen, zavaró, ha az agyon páncélozott tankomban mindenkitől félnem kell, mert nem tudhatom, van-e nála gold. -
400V #257992 Írtam mire céloztam. Arra hogy így több pénze van a WG nek ha ilyen a játék. -
lammaer #257991 "Ezért nem kell komolyan venni ezt a játékot." - a játék lényege ez :D -
400V #257990 Nem akarok vitát de így ezt a gondolatot tovább fűzve hogy modern lőszerek tudjuk mi jön. Reaktív páncél és hasonlók. Mi mással lehetne ilyenek ellen védekezni? A játékban lévő tankoknak max rétegelt páncél van azt helló. A hülye is látja hogy nem kéne prémium lőszer randomba.