banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "Valamelyik nap, KV5-el beálltam foglalni egy Tigris roncsa mögé" - Igen, fedezék. Az volt az alapfelvetés, hogy tankok, amik megélnek a páncéljukból.

A hülyék a playerek felvetést értem, de sajnos/szerencsére ez magasabb tierekben azért változik, T7 felett jelentősen jobb az átlag. Itt már azért szinte mindenki ismeri a gyenge pontokat, és lövik is amíg nem szégyellik.

KV-4-hez annyit: Nekem még mindig van, és egyáltalán nem leányálom. T9-10-ben csak és kizárólag sidescraperben ér valamit a páncélzata, és akkor is csak és kizárólag az ostoba playerek ellen, akik nem tudják, hogy a tornyán szinte célzás nélkül meg lehet répázni. De ilyenekből ezen a szinten már nagyon kevés van. Ha véletlenül top tanknak rak, és T6-7-esekkel kerülsz szembe, na akkor tényleg se nem lát, se nem hall üzemmódban lehet bulldózerezni. Megfontolandó mondjuk, mivel egy T29 vagy Tigris már testre lőve is vidáman sebez.
    Ennyit ér a szovjet kolosszus, a T8 heavyk páncélkirályának védettsége. Ez azért elég harmatos, ha engem kérdezel.