A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #258012 Hát minden tankkal nem játszok, azokat mondtam amikkel szoktam lenni is, a többit nem tudhatom.
Az ISU korábban is szét tudta a KT-t kapni, de ha valaki ügyes vele, akkor jól van az.
Hiába hogy sokan ismerik például ,hogy KV, hol sebezhető, de sokan meg nem. Nem szoktak egy könnyen kilőni belőle, főleg nem pillanatok alatt. Igen ez annak is köszönhető, hogy sok az ostoba játékos, de és? Hiába gold ammo, hiába gyenge pont, ha nem tudják hová kell lőni, vagy nem tudnak célozni?
Valamelyik nap, KV5-el beálltam foglalni egy Tigris roncsa mögé, lőtt egy AT7, meg a tier 8-as francia nehéz tank, és semmi. Pár lövés sebzet de nem lőttek ki, 6000 felett volt a lehetséges sebzés. Én ezzel elégedett voltam. Pedig francia legalább két tárat kilőtt, de semmi.
IS6-al szintén hasonló a helyzet.
Te át tudod lőni. Főleg teszten. De csatában kicsit más a helyzet.
Meg nem csak a hülyékről van szó, akik a W-t is alig találják meg a billentyűzeten. Az átlagos játékos, ha tudja is mit kéne csinálnia, nem tud a megfelelő helyen átlőni, mert nem olyan a helyzet. Fedezékben vagy, beforgattad, meg hát a csata forgataga nem olyan mint a tesztelés.
De persze, van ám olyan, velem is volt, mondom, jé ez a hülye megállt az AT2-esemmel szemben. Mit akar? Aztán arra eszméltem hogy végem. Csak gold-al lőtt. Rohadt bosszantó az biztos. Bezzeg fordított helyzetben ha gold-hoz nyúlok képes olyat pattani hogy öröm nézni.
A Tier X-es tankjaimat se a gold ammo, hanem az arty-k miatt adtam el.
De ott a KB4. Én rühheltem, engem minden át lőtt benne, pedig akkor még gold ammo sem volt.
Ellenfélként, meg olyan rohadt nehéz átlőni, pedig tudom hol lőjjem, ott ahol engem is, és mégis az a érzésem jól megél a páncéljából.
De alacsonyabb tierben a KV-k, a KV-1S-nek sem kell szerintem nagyon félnie, ha valaki ésszel használja, ami főleg a utóbbinál érdekes, állítom KV-1S-ben van a legtöbb pancser.
Ám azt elhiszem ,hogy tier 9-10-es csatkában a gold ammo miatt nagyon rossz a helyzet, biztos így van, csak mivel rég eladtam a 9-10-es tankokat, így ez nem zavar, tier 8-tól lefelé meg nem vettem észre, hogy olyan nagy gondot jelentene a gold ammo.