A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #258027 Hát de épp az az. Úgy álltam be, hogy a kis tornyot rejtettem el. Máshol tudták lőni, de hiába. Elnyelte, lepattant nem sebzett. ÉPp ez a lényeg, ha nem tudtak volna rám lőni, nem jön ki 6000 feletti lehetséges sebzés.
De persze, az is benne van, hogy az ellenfél buta volt, miért nem került meg a francia, és lőtt hátba egy teljes tárral? Elég gyors hozzá.
A KV4-et pedig nagyon utáltam, és azt nem értem, mivel lőttek át, mikor még gold ammo sem volt? Nálam akkor se ért semmit a páncélzata, pedig annak aztán végképp abból kéne élnie. Pedig értem én hogy kellet volna vele menni, de még se.
Szóval azt akarom mondani, hogy hiába a gold ammo, hiába van egy tankon egy gyenge pont, ezt nem mindenki tudja ki használni.
Ott van például az, régi történet, jaj miért lövik át szemből a német tankomat, és ki is gyullad. Jaj-jaj. Aztán jött a felfedezés, forgasd be, rejtsd el a hasát, ami meg persze nem mindig lehetséges, de ezzel a módszerrel a túlélés esélye növelhető volt.