418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Replay esetleg?
  • haflac
    Győzelem!
    Csata: Severogorsk 2013. szeptember 3. 23:00:27
    Jármű: T110E5
    Szerzett tapasztalat: 3 636 (x2)
    Szerzett kredit: 83 640
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
    5700 dmg
    1500 spot dmg
  • joe662
    Valaki meg tudná mondani miért nem fejlődik a második töltöm az ojjektumban?A többek már a 4.tartanak 36%-nál,ez a szerencsétlen meg 3.86%-nál.Mindig ö lesz néhai,vagy mi?
  • Adjunktus
    De jár!Ha többen is felnyomnak egyszerre.
    Én már kaptam egyszer egy nap chat bant.Pedig annyira nem szoktam pofázni.
    Na de azok egy noob arty platoon voltak!:)
  • JeffDunham
    Hát nem tudom... A HHR-A csak a nevében hajaz a ex-nagy klánra. Külön klán, külön TS... én sokat lógtam a HHR-nél még sem ismerek egyetlen alklán tagot sem.
  • csoszi87
    Nyugodjá le!
    Csak poén volt.
  • JeffDunham
    Mert titkos ügynökök mint NH3CL. Ha lebuknak oda az inkognitó, nem lehet már bevetni ellenséges klánhoz hogy bomlassza őket belülről.
  • SzocsA
    Azok voltak?
    Még a HHR lett volna, de már csak az akadémiájuk maradt.
    A globál mappot nem tudom megnézni és a klánkereső sem működik, a jattkoskeresővel egyetemben. mi a franc van a wot oldallal?
  • JeffDunham
    "VTEPS-t ismerem, nagyon normálisak/rendesek." ... aztán megjelentem én!
  • popey8
    Nem értem, h egyesek miért satírozzák ki a felhasználónevüket
  • csoszi87
    Jeffel értek 1et.
    VTEPS-t ismerem, nagyon normálisak/rendesek.
    Legalább is anno azok voltak.
  • voivod32
    Na jó, így fullon már tényleg elég jó a KV-1S...
  • joe662
    Üdv!
    Nekem is most volt hasonló csatám,fogyatékkal élő is3,kv5,T34 userek beálltak mellém,majd tilitolit játszottak.Aztán jött az ellen,és pik-pakk végük lett.Legalább a roncsaik hasznosak voltak.
  • JeffDunham
    Találós kérdés?

VTEPS! nyertem?
  • SzocsA
    VTEPS, OBI vagy RAZOR?
  • csoszi87
    Igen jól látod.
    Hiába sebzel, ez a hónap is szar lesz!
    Nem fogják feltalálni az örök életet adó sört, a növekvő környezetszennyezés miatt egyre kevesebb lesz a tiszta (óvszermentes) pihenő/buszmegálló az 52-es főút mentén.
    És még a játékban is hülye mindenki!
    Erre még itt van ez is.
    Asszem elmegyek meghalni.
    A sírkövemre ezt írják: Hiába sebeztem szar volt a hónap!
  • lexlutor
    azert a nimrod magyar klanrol is alakul a velemenyem. kedves deputy leader isi84 zokonvette h a t18bol ki mertem loni :)

a szokasos minosithetelne hozonges:

- gold noob!
    - pedotanker - t18ban 13k csataval - csak tier2es tankkal van ertekelheto eredmenye: t18 - 500 csata 70%win :DD
    - report csalasert!
    - stat nem szamit - 13k 1000 eff 48% win
    - valo eletben elvagna a torkom!! mindezt isi84 nevvel :DDD

- jah az alap h ramir csata utan es defaultba ignor listara tesz, nehogy valaszt kapjon:DD

csak gratulalni tudok ehhez a kiemelkedo jatekoshoz!!
  • Tono34
    Kép nem jelent meg. 3195 sebzés ace tanker.
  • Tono34
    Ezt nem gondoltam volna, hogy összejön. Nem igazán vagyunk barátok a T20-al.

Replay

• virkir
    Ha kábelnet akkor simán lehet valaki nekiállt töltögetni aztán kisámfázza a sávszélt időnként.
    A T meg a többi szeret eladni 10 megát száz embernek egy sima ötös vezetékre.
  • kisokka
    Ez a két okádék úgy kezdte a játékot, hogy mindenféle előzmény nélkül nekiálltak egymást lövöldözni, amikor valaki megkérdezte miért teszik, azt írta valamelyik, hogy pénzért. Őszintén szólva gőzöm sincs miről beszél, de biztos igaza van. A ban-olásos fenyegetésnek meg kifejezetten örültek. Nem értem miért nem egyszerűbb az uninstall.

Ettől függetlenül nyertünk volna, csak az ellen befoglalta a bázisunk, ahol ez a két buzi lőtte egymást.
  • kHares
    Speedtest jó, bix jó, serverek már nem annyira. Nem tudom még mit tudok csinálni, mondom eddig nem volt igazi probléma a jelenség pár napja jött elő

Most már jobbak az adatok, volt ez 80 meg 100 ms is
  • papa74
    Ezek szerint ez a hónap is szar lesz :-(
    A mai nap eddig 5/14!
    Hiába sebzek bármennyit, ha a többi agyatlan kretén, meg csak rohangál fel s alá.
  • virkir
    Ja nekem ilyen szar a válaszidőm EU1 és EU2 felé

• AlucardHuN
    Kész, ez az AT-8 egy katasztrófa, basszon sünt aki kitalállta hogy 18k tp-t kell gyűjteni egy kis meggymag köpködőért (ebbe benne van egy 91 penes izé, aminek rohadtul nem látom értelmét). MErt szarom is én le hogy lassú szar, Heavy-khez szoktam,a páncél hogy kiismerhetetlenül szar, nem érdekel, de hogy én erre még free xp-t is használljak na neee... 16k a jagdpanther 105-öse!!! Komolyan mondom veszek helyette egy kínai könnyű tankot, azok értelmesebbek, de még az USA toronynélküli TD-k is...

Amúgy valami tippp milyen ágba lehetne belefogni? Aminek jó t8 tankja van, és az ág többnyire élvezetes. (mert nálam a reális cél a t8)

• Gottfried
    Nekem tarrKFT-s 16 megás van de az is szar.Előtte datanet volt,na az volt csak igazán szar. :D Tud valaki egy jü szolgáltatót?
  • virkir
    Mert egyszerűbb ugye a mocsokszemétkurvaWG-t szidni? xD
    Roppant egyszerű, ha gond van alt-tab és indítani egy parancssoros pingelést elsőnek a bix felé.
    Ha oda jó akkor a játék szerverek felé.
    Ha már az bicsaklik akkor van a t-nek is valami tesztoldala amit lehet próbálgatni.
    Így hamar kiderül, hogy a játék szerverek igen nagy százalékban jól működnek.
  • Malarki
    Nekem is T-Online van, de egy rakat szar. Nekem is laggol a játék, de van hogy estefelé a net is belassul, szakadozik.
  • kHares
    Most miért kell beszólni a DzsunkaNet Pro szolgáltatómra?
    Ja várjunk csak, valami t-online adja, tudsz jobbat? Egyébként elég annyit mondani nálad nincs probléma és akkor elkezdem itt keresni, hátha haldoklik a router vagy valami.
  • csoszi87
    3 saját arty kilövése azonnali 3 nap bann.
    Ezt saját bőrömön tapasztaltam. Simán megérte.
  • nemtudommivan
    Egy honap az mar durva. Azt mar nem vallalnam be. Viszont jelengetni sincs ertelme oket.
  • Gottfried
    Ezzel egyetértek.Én is kiszedem az idiota platoonokat és most éppen az ezért kapott egy hónap banomat töltöm. :) Mivel visszaeső vagyok,már automatikusan egy hónapot kapok TK-ért,sokszor mégsem tudom megállni. :D

A káromkodásért egyébként nem a játékból tiltanak,hanem a csetről.(a garázsben sem lehet ilyenkor használni a kláncsetet) Először egy nap,aztán ha sűrün követik egymást az ilyen események akkor 2-3,aztán 5.(én most itt tartok :D) A TK-val ellentétben,amit automatikusan adnak,nem kell hogy feljelentsenek,a csetbant csak feljelentés után kaphatjuk.

TK-ért először csak kékül az ember és a garázsban kék marad.Ha ezalatt az idő alatt megint TK-zol akkor elég gyorsan megkapod az egy nap bant.Ha már nem vagy kék akkor 1-1 TK naponta belefér. :)Ha már többször kapott valaki egy napot,akkor egyszer csak 3 lesz,aztán egy hét és végül egy hónap.Sajnos ezután már hiába lesz valaki jó fiú,ha mondjuk egy hónap tiszta játék után megint teljesíti a tiltás követelményeit,már automatikusan egy hónapot adnak.Nem lehet többet megúszni 1-2 nappal. :(
    Ezek a saját tapasztalataim,remélem tudtam vele segíteni azoknak akik nem voltak még tisztában ezekkel a dolgokkal. :)
  • voivod32
    Nagyon jó a rövid 105-ös is, ha megszokja az ember, plusz benne van az is, hogy az új tanknál általában az ember legényei nem 100 %-osak. Én is lenyomtam vagy 200 csatát a 88-assal a VK4502-vel és mennyien ugattak le érte. Aztán csak visszaraktam a 105-öst és a mai napig azzal tolom. Olyannyira bejön mára a tank ebben a konfigban, hogy nem adtam el, bár megvan már a VK4502 AusfB-is!
  • Gottfried
    A8.6 óta nekem is nagyon sokszorr lagol,előtte pedig semmi gond nem volt vele.Persze lehet hogy csak véletlen.
  • nemtudommivan
    En egyszer hat csapattarsat lottem ki. Igaz utanna ket hetig nem volt eselyem gep ele ulni igy nem tudom hogy kaptam e buntetest. Az egyik top tank ( talan egy IS3 volt ) behozott ket egyes szintut akiknek nem volt jobb dolguk mint engem loni. Persze kilottem oket ( T34 ).
    Ezen felhaborodva jott a "nagymeno" hogy o majd megmutatja mi jar azert ha valaki kilovi a szakasztarsait. Na nem jott ossze neki sem. Mivel kek voltam paran ugy gondoltak hogy le van szarva valojaban mi is tortent lojuk ki a keket. Meg harmat sikerult magammal huznom. Szerintem mindenki feljelentett de nem erdekelt. Mai napig kilovom a gyoker szakasz tagjait. Start utan mar fordulok is a t1-es tankokra es tuz.
  • virkir
    Mi lenne ha tisztességes netszolgáltatód lenne?
    Nálam évente jó ha kétszer előfordul lagg abból is az egyik tuti a térfigyelő rendszeresek miatt van mert összeakasztják a frekvenciákat a nettel.
  • DarkHorSe
    Akkor csak tkzni nem szabad, rasszistaskodni lehet. Kiraly jatek :D
  • VanDaal
    Ez esetben nem tűnik indokolatlannak a tier limit :)
    Ha egyszer lesz fölös kapacitásom, majd szánok rá egy kis időt.
    És köszönöm a választ!
  • Solten
    8 csatat mentem vele anno es 88% WR annyira nem gaz, kisse komotos es 1-es agyu van rajta, csak 100 meteren belul hasznalhato geppuska :)
  • JeffDunham
    Rákérdek M3tánál. De fel tudsz jönni TS-re addig is.