banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    En egyszer hat csapattarsat lottem ki. Igaz utanna ket hetig nem volt eselyem gep ele ulni igy nem tudom hogy kaptam e buntetest. Az egyik top tank ( talan egy IS3 volt ) behozott ket egyes szintut akiknek nem volt jobb dolguk mint engem loni. Persze kilottem oket ( T34 ).
    Ezen felhaborodva jott a "nagymeno" hogy o majd megmutatja mi jar azert ha valaki kilovi a szakasztarsait. Na nem jott ossze neki sem. Mivel kek voltam paran ugy gondoltak hogy le van szarva valojaban mi is tortent lojuk ki a keket. Meg harmat sikerult magammal huznom. Szerintem mindenki feljelentett de nem erdekelt. Mai napig kilovom a gyoker szakasz tagjait. Start utan mar fordulok is a t1-es tankokra es tuz.