banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Ezzel egyetértek.Én is kiszedem az idiota platoonokat és most éppen az ezért kapott egy hónap banomat töltöm. :) Mivel visszaeső vagyok,már automatikusan egy hónapot kapok TK-ért,sokszor mégsem tudom megállni. :D

A káromkodásért egyébként nem a játékból tiltanak,hanem a csetről.(a garázsben sem lehet ilyenkor használni a kláncsetet) Először egy nap,aztán ha sűrün követik egymást az ilyen események akkor 2-3,aztán 5.(én most itt tartok :D) A TK-val ellentétben,amit automatikusan adnak,nem kell hogy feljelentsenek,a csetbant csak feljelentés után kaphatjuk.

TK-ért először csak kékül az ember és a garázsban kék marad.Ha ezalatt az idő alatt megint TK-zol akkor elég gyorsan megkapod az egy nap bant.Ha már nem vagy kék akkor 1-1 TK naponta belefér. :)Ha már többször kapott valaki egy napot,akkor egyszer csak 3 lesz,aztán egy hét és végül egy hónap.Sajnos ezután már hiába lesz valaki jó fiú,ha mondjuk egy hónap tiszta játék után megint teljesíti a tiltás követelményeit,már automatikusan egy hónapot adnak.Nem lehet többet megúszni 1-2 nappal. :(
    Ezek a saját tapasztalataim,remélem tudtam vele segíteni azoknak akik nem voltak még tisztában ezekkel a dolgokkal. :)