418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #265929 +/-25% random penetrationról hallottál már? :)
(Nem szexszel kapcsolatban :)) -
Én azt javasoltam hogy a cap körből se menjünk ki ennyi erővel, de ezt már túl extrémnek találták :DD
pecaboy: az nem érdekel, de a nyomorék kupola már megint olyan mint a kuka a Tier 6-7-esen...feljövök a domb mögül és még a leggyökerebb Tier 7-es IS is belever 400-at a tankba...mire én felérek, már ott sincs. 1800 sebzésem van eddig vele, ami 500-al kevesebb mint amit a Tier 8-assal csináltam, csak ennyire szánalmas. ÉS akkor én elvertem 60k free xp-t a top ágyúra. Alap ágyúval gondolom ilyen xp pinata, bár most is az végülis, csak mielőtt meghalok legalább tudok sebezni.
Szpecnyaz: én se először látom már hogy valaki ezt írja be. Csak ilyeneket kaptam ma amúgy, kicsit se lettem ideges. Én vagyok a hülye hogy nem csak és kizárólag platoonban megyek. Holnap egymagam egy darab csatát se fogok játszani. -
Szpecnyaz #265927 És ha nem mennek át akkor mi lesz? Kempelés. Thx de inkább harcolok és úgy halok meg, jó sok sebzéssel. Mint hogy végig seggeljem a csatát 2 lövésért. -
pecaboy #265926 Ezzel vitatkoznék. Egy jól beforgatott KV-1-et legjobb esetben két lemezén tudsz meglőni: a test felső és alsó lemeze. Golddal persze más a helyzet :) -
pecaboy #265925 Az szép teljesítmény, még KV-1-gyel is :)
De szerintem a troll tank tier5-ben a Sörmen. Gyorsabban mozog, mindenkit átlő. -
Erről az oldalról szvsz nem is szabad átmenni a hídon. Egyrészt, mert a másik oldalon lévők jobb pozícióban vannak, főleg a jó toronypáncéllal rendelkezők. Másrészt az ellen arty a fedezékekhez betud lőni, míg az ezen az oldalon lévő csapat artyja nem tud belőni a csőbe. Csak akkor szabad átmenni a hídon, ha a cső közepén túlra el tudnak érni a tankok. -
pecaboy #265923 Ahogy elnézem, az AT sorozat jó részéhez hasonlóan a Tortoise jobb (szemből bal) oldala is egy jó nagy gyenge pont. 171 milli enyhén döntve tier9-10-ben nem jelent túl sokat. Felette meg ott a jó nagy kupola, 101-171 millivel, ami miatt még függőleges harcban sem jó. (Gondolom én az értékeiből.) -
Rambu HUN #265922 Tud akkro valaki segíteni: -
Szpecnyaz #265921 Mostanában ez az új szokás ott. Valami hülye kitalálja hogy ne menjen át a csapat, aztán indul a camp. -
pecaboy #265920 KV-2-vel nem játszottam, de tudtommal iszonyat lassú a töltési ideje, baromi lassú a mozgása, óriási célpont és simán átlőhető a páncélja. Előnye, hogy elég sok tankot 1-shotolhatsz, a többit meg két lövéssel teheted hidegre.
KV-1S: lassan tölt, de jól mozog, a páncélja is elmegy, és persze baromi nagyot tud ütni a 122-esével. Viszont pontatlan. (Kövi patchben nerfelik.)
Ajánlanám a T-150-et, a statjaim ezzel a legjobbak. Ez még nem feltétlenül jelent sokat, de ezzel sokkal jobban szerettem játszani, mint az 1S-sel. Szerintem igazi fun tank. Mobilitása nem túl jó, de nem tetű; páncélja nagyon erős, pláne a tornyon; a lövege majdnem olyan erős, mint az 1S-é, csak sokkal gyorsabban tölt és pontosabb is. Szerintem OP tank lesz a 8.9 után. -
Rambu HUN #265919 Sziasztok egy surgs kérdésem lenne... MA ujra lehuztam a gépembe a wott mert véletlenul reggel kitoroltem elindítom a játékkot kijon hogy wot kilens ott felul a képernyo elfehéredik utána pedig magától kimegy a játékból mitol heet ez mit tudok ellene tenni? -
Jagdpanther II benyögi hogy ne menjenek át a hídon, a sok majom meg persze szót fogad. Hihetetlenül izgalmas 15 perces semmi lett belőle.
-
csoszi87 #265917 öööööö
Nincs is ilyen játékosnév.
siemka_kto_pl néven futok még mindig.
Ez eddig sem volt titok, csak ritkán játszok. -
Ezen a hsz-en most hangosan felröhögtem. :D Respect! -
mittomén1 #265915 meg azt se feledjük hogy 5ös tankkal a legtöbb killt a t3-4es gyerekekből szedi a játékos akik úgy rontanak rá a nagyobb tankokra mintha egy más világ harcosai volnának és leigáznák őket,aztán néznek mikor füstölgő roncs válik belőlük.de ugyanez 5ös tankokra is igaz mert t7-es csatában a kv1 a legjobb példa arra hogy mit nem szabad csinálni. tigristől az IS-ig mindenre ráront vagy a bázison kempel max de az a ritkább.de azért az instant halál az megvan nekik -
madmanic #265914 utóbbi.
KV2 tornya iszonyú nagy célpont, boldog-boldogtalan átlövi.. -
mittomén1 #265913 bár van ebben is vmi csalás mert volt már hogy 2szer eltaláltam ugyanott és egyik átvitte másik nem -
mittomén1 #265912 azért mert jól tudsz játszani egy tankkal attól az nem lesz op.ha sokat hangoztatod azért kaphatsz rá egy kis nerfet:) a sok noob teszi naggyá azt a tankot akik eltalálják azon kevés pontját ahol nem lehet megsebezni.egy stuggal bárhonnan bárhogyan szétszedem.közvetlen közelharcban is csak a több hp miatt nyer. -
Statpadder pedobear. Fogadjunk, csoszi1987 az új accountod neve! -
mittomén1 #265910 nekem nincs annyi free-m.aranyból meg nem csinálom.volt már hogy ezzel kíméltem az idegrendszerem de már nem költök rá.a legjobb az hogy ha felteszem rá a troll ágyút akkor t8ba tesz ahova jobb lenne a 122mm-es amint viszont ha felteszek t10ben kötök ki azonnal.az mm borzalmas és tény hogy ennyire kevés tank húzott fel idáig mint az isu-nak sikerült.még kb 38ezer tp kéne de inkább félre dobom egy időre,jövő héten jönnek úgyis az új német td-k.azok meg elép op ágyút kapnak ahhoz hogy a stock ágyújuk minimum elviselhető legyen. -
csoszi87 #265909 Említettem már, hogy a Kv1 mekkora OP vadállat?
28 csata.
81 kilőtt ellenfél.
4,5-ös Kill/Death arány.
4 topgun
3 acélfal
1 mesterlövész
Ha belegondolok, hogy anno, kezdőként még ez miatt a tank miatt is téptem a hajam, amikor a 152es-t AP-val használva ordítottam, hogy ez nem üt át semmit.
-
Bangaro #265908 Amikor a troll gunnal oneshotolsz valakit azért az igencsak megröhögtető érzés. Csak ugye a hosszú loadingot kell túlélni. Én szerettem a KV-2-öt. -
yossarianHUN #265907 Ez a rejtélyes jószág baromi jól néz ki, de milyen a frontja kialakítása? Sima felső-alsó lemezes ékfrontnak tűnik, de nem vagyok profi, nem ismerem ki magam ezeken a sémákon.
Mindenesetre nekem mindhárom nagyon bejön így első blikkre, szívesen látnám őket ingame, de gondolom erre nem fog sor kerülni. -
Ja az meg külön poén, a tank egyetlen jó tulajdonsága megszűnik amint meglövik az óriási gyenge pontot. Ezt a tankot tuti viccnek rakták be. -
csoszi87 #265905 Kv2 vagy Kv1s a nagyobb fun? -
PiciPanzer #265904 Szerintem ami összeségében leginkább élvezhető az az orosz 268ban végződő td-ág. -
davidbog #265903 Nem rosszak de ezek rajongói rajzok. Ilyenből nekem is van képem. Találtam egy makettet amely egy KV-3 stílusú toronyból, KV testből, egy hosszú 152 mm-es lövegből áll össze és elliptipus orrkiképzése van. A makett készítője KV-152 nevet adta, linkeltem ide is.
Én ezeket találtam nem oly rég. Ezek igaziak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez az IS-7 model1945. Ebből pár darab épült is, de nem találtam róluk olyan archív képet ahol jól látható ez a korai torony és páncéltest. De metszeti kép és armor scheme van róla.
Object 705 ez is 1945-ből. Valószínűleg erre írta SerB, hogy 152 mm-es löveggel szerelt IS-7 változat. Még csak nem is egymás változatai, ez volt az IS-7 vetélytársa az 1945-ös nehéz harckocsi kiíráson.
Ennek kilétét egyenlőre fedje jótékony homály, mert ez a feladványom az ismerd fel a képről a fegyvert topikban.
-
Én kifarmoltam, első csatámban BL-10-el 2db IS-3at lőttem ki full hp-ról ammo rackel. Bár a többi csata is ilyen jó lett volna vele. :D -
PiciPanzer #265901 Felgyorsítja a dolgokat, most még 30k xp kell a 268-hoz, pon jókor jött az akció. -
PiciPanzer #265900 Én megvettem free-ből a bl10-et
-
zsupeti #265899 Na igen,a loader. -
Akkor 120-as.
Motor meg lánctalp kell rá csak, de eddig ez egy 0. Olyan mint egy lassú Foch páncél nélkül. -
mittomén1 #265897 ez a stock isu egy [email protected]ért kell izzadni a bl10 ágyúért. a mm-je meg szintén kiváló: elosztásra váró játékosok t7-8 kb 350 t9-10 összesen 20 erre ebből kihozza sorozatosan a t10 tankokat velem egy csatába hogy fordulna fel. kb így néz ki 10 10 9 10 10 9. 122mm-est nyugodtan el lehet felejteni még a gold is simán pattan, 152es troll se ér vmi sokat e-100ék ellen.tök jó hogy így szivatva van ez a teljesen alap vacak.mintha nem lenne elég baja.lassú, páncél 0 és rohadt jó szórakozás 0 kiosztott sebzéssel meghalni.ma mentem 3 csatát elsőre jött a lóri másodszorra amx 13 90 aztán t57 heavy végeredményt meg nem nehéz kitalálni. látom a stock tankok limitált mm-je sem ebben az évezredben kerül bevezetésre. -
nemtudommivan #265896 Nekem az osszes orosz heavy pancelzata egy kulonlegesseg.... Mikor a nedves papir reszekrol is pattan. -
kHares #265895 Stocként valóban girhes de aztán bedurvul. Az egyetlen gépem amivel 80 csata után 3k az átlagsebzésem. Beteges az ágyú pontossága+gyorsasága. Viszont az egyik loader-t mindig kilövik mert a kis toronyban van, sajnos ez a betegsége megmarad -
Csak azt nem értem, hogy a tortoisenek honnan lett 105-ös lövege? Van neki 94-es, 83-as, meg 120-as. :o -
Ok, a Tortoise eddig a legnagyobb fos amivel valaha is játszottam. Ezek után megbecsülöm a 9-es Foch-t. -
Végre még több bug... -
Húzzad a britet, mert keddtől itt is ráhajtunk az FV TD-re. :) AT-15től. -
Bmsrt n2 #265890 Jön a teszt:
8.9 open test will start on 10.10.2013