A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pecaboy #265920 KV-2-vel nem játszottam, de tudtommal iszonyat lassú a töltési ideje, baromi lassú a mozgása, óriási célpont és simán átlőhető a páncélja. Előnye, hogy elég sok tankot 1-shotolhatsz, a többit meg két lövéssel teheted hidegre.
KV-1S: lassan tölt, de jól mozog, a páncélja is elmegy, és persze baromi nagyot tud ütni a 122-esével. Viszont pontatlan. (Kövi patchben nerfelik.)
Ajánlanám a T-150-et, a statjaim ezzel a legjobbak. Ez még nem feltétlenül jelent sokat, de ezzel sokkal jobban szerettem játszani, mint az 1S-sel. Szerintem igazi fun tank. Mobilitása nem túl jó, de nem tetű; páncélja nagyon erős, pláne a tornyon; a lövege majdnem olyan erős, mint az 1S-é, csak sokkal gyorsabban tölt és pontosabb is. Szerintem OP tank lesz a 8.9 után.