A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én azt javasoltam hogy a cap körből se menjünk ki ennyi erővel, de ezt már túl extrémnek találták :DD
pecaboy: az nem érdekel, de a nyomorék kupola már megint olyan mint a kuka a Tier 6-7-esen...feljövök a domb mögül és még a leggyökerebb Tier 7-es IS is belever 400-at a tankba...mire én felérek, már ott sincs. 1800 sebzésem van eddig vele, ami 500-al kevesebb mint amit a Tier 8-assal csináltam, csak ennyire szánalmas. ÉS akkor én elvertem 60k free xp-t a top ágyúra. Alap ágyúval gondolom ilyen xp pinata, bár most is az végülis, csak mielőtt meghalok legalább tudok sebezni.
Szpecnyaz: én se először látom már hogy valaki ezt írja be. Csak ilyeneket kaptam ma amúgy, kicsit se lettem ideges. Én vagyok a hülye hogy nem csak és kizárólag platoonban megyek. Holnap egymagam egy darab csatát se fogok játszani.