A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #265903 Nem rosszak de ezek rajongói rajzok. Ilyenből nekem is van képem. Találtam egy makettet amely egy KV-3 stílusú toronyból, KV testből, egy hosszú 152 mm-es lövegből áll össze és elliptipus orrkiképzése van. A makett készítője KV-152 nevet adta, linkeltem ide is.
Én ezeket találtam nem oly rég. Ezek igaziak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez az IS-7 model1945. Ebből pár darab épült is, de nem találtam róluk olyan archív képet ahol jól látható ez a korai torony és páncéltest. De metszeti kép és armor scheme van róla.
Object 705 ez is 1945-ből. Valószínűleg erre írta SerB, hogy 152 mm-es löveggel szerelt IS-7 változat. Még csak nem is egymás változatai, ez volt az IS-7 vetélytársa az 1945-ös nehéz harckocsi kiíráson.
Ennek kilétét egyenlőre fedje jótékony homály, mert ez a feladványom az ismerd fel a képről a fegyvert topikban.