418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #266290 Ne menjünk bele, van saját topikja. Nyilván a FULL szót nem szó szerint kell érteni, inkábba csak MORE realistic... igy a játékos mégis úgy érzi, ő a császár, mert FULL REALISTIC módban tolja. Pszichológia. :) -
lammaer #266289 Volt szmájli :) -
nyomiarty #266288 Én nem ácsingózom erre! :D
Egyébként hogy az mitől full realisztikus,azt nem egészen értem.Egy tankban több fős személyzet volt,akik ugye kommunikáltak egymással.A németeknél a tankok is kommunikáltak egymással. Szóval mitől realisztikus az hogy ezeket a feladatokat egyedül lássa el valaki a gép előtt ülve?? Pont azért vannak az ikonok és a minimap hogy ezeket a legénységi tagokat helyettesítsék.Egyedül nem lehet tankot vezetni,körbe figyelni,célozni,lőni és még a társakkal is kommunikálni.
Szóval lehet hogy a WT megközelítése más mint a wot,de semmivel nem realisztikusabb. -
rahotep #266287 Ő volt az?
Mer akkor nem hiszem,hogy admin lenne... -
rahotep #266286 Az is lehet elméletileg,hogy valamelyik addonod csinálja ezt a bugot....vagy nem? Talán kiderülne,ha valakit találnál aki bemenne veled egy Aufkl.Pantherrel. -
lammaer #266285 Nyilván vmi ordas bug a többi része.
Vagy egy admin tesztelte az új Full realistic battle spotrendszert, amivel agyon fogják verni a WT:GF-et (realisztikus spottolás, se minimap, se ikon a játéktérben, van aki ezután ácsingózik ám... :) ) -
Oddball29 #266284 Ez könyörög egy RanZar videóért. -
nyomiarty #266283 Tudom,t1-ben nekem is halt már ki a legénységem.Lehet hogy amikor kilőttem,már csak egy legény élt és azt lőttem ki de ez tényleg csak arra magyarázat hogy nem robbant.Hogy a minimapon nem látszik......ez az igazán érdekes. -
Bee #266282 Én sem szeretem a bázist védeni azon a mapon. Ha értelmes a csapat, akkor a domb aljáig el lehet rusholni, ott pedig a saját hulldown tankjaink is tudnak érvényesülni. Közelről pedig könnyen lőhető az ellenfél keményfejűének parancsnoki kupolája is. Akkor szokott gond lenni, ha bemegyek a domb aljáig, de a csapattársak leállnak félúton. Ilyenkor általában egy Woodman casting szenvedő alanya leszek, de még ez is jobb, mint 12 percen keresztül levéltetveket számlálni a bázis feletti bokorban.
A minap egyedül indultam el a hídon, az összes heavy és TD felmászott a bázis feletti bokrokba. Ennyire azért én sem vagyok bátor, satu fék, visszatolattam a híd mögé, majd beálltam védekező pozícióba. 11 percig türelmesen vártam, senki sem villant fel. Elindultam egyedül ismét, hiába pittyegtek rám a csapattársak, hogy vonuljak vissza. A híd után sidescrape-pel kitolattam, sehol senki. Minimapon a medeket láttam csak a túloldalon, mondom WTF? Befutottam a domb aljáig, kinéztem, semmi spot. Már röhögtem. Az ellenfél legalább 10 tankja a folyóban állt és várta a támadásunkat. Szerintetek mi lett a vége? Vajon megindultak a csapattársaim, miután látták a mapon a lánctalpukat áztató ellenfeleket? -
lammaer #266281 "Ekkor sem robbant fel,csak megállt és megkaptam a killt.Ilyen szellemtankkal eddig még nem találkoztam....."
A történet elejére nekem sincs ötletem, de a fenti eseményt megéltem mindkét oldalon már (mint győztes és mint áldozat). Néha - főleg olyan tankoknál ahol a legénység csak 2-3 fős) előfordul hogy a legénység MINDEN tagja előbb sérül le minthogy a tank HPja elfogyna.
Ilyenkor a tank nem robban fel, de a rendszer killként számolja néha még az ikonja is megmarad.
Legutóbb egy mikromausszal (Pz B2) jártam igy, magabiztosan irtottam a loltraktorokat meg T2-ket akik szemből nem tudtak velem semmit se kezdeni a pilincka géppuskájukkal, aztán gondolom a nagy sortűzben két skuló weakspotot talált és megsebesült mindkét emberem. Game over for me :D -
nyomiarty #266280 Mozgott. Ha az arty kilőtte volna az egész legénységet,akkor ő kapja a killt is. Igaz hogy akkor a roncs nem feketedik el de kilőni már nem lehet.
Megnéztem lassítva és mentettem pár képet belőle:
Már itt spottoltak
Itt megláttam de a térképen semmi nem látszik !!
Aztán száguld fel a dombon
és amikor kilőttem:
Végig semmi a minimapon és nincs ikonja... -
Egy kis Japán a messzi, messzi távolból ;) -
rahotep #266278 az lehet...ott a pont! -
csagataj #266277 Mozgott is? Mert, ha nem, akkor lehet, hogy az arty kicsapta az egész legénységet, és ott állt üresen. emlékeim szerint akkor van ez a jelenség. -
Első meccs ugyan vesztes, de szerintem szeretni fogom. -
Ma féláron van a SU-122-44, én vettem is egyet. -
kisokka #266274 Mozgott, amikor megjelent, vagy így állt egy helyben? -
Esetleg supportnak? Hátha valami egyéb kiegészítő ... -
rahotep #266272 Az durva...kemény bug...vagymi... -
Szpecnyaz #266271 Én full szólóban csináltam vele 56% winratet. Szerintem teljesen jó egyedül is.
Am nem értem mi a baja vele az embereknek, mert nagyom zsír TD. -
nyomiarty #266270 Ez nagyon durva!!!! Ac48-al 755 csata alatt 83 killje van. :D -
nyomiarty #266269 Találkozott már valaki ilyen buggal?
Felvillant a lámpám,de sem a térképen,sem a játékban nem láttam ellenséges tankot.Erre egyszer csak megjelent előttem egy light de sem a térképen nem látszott,sem ikonja nem volt de még a körvonala sem volt vörös.Azért belelőttem egyet és ki is lőttem.Ekkor sem robbant fel,csak megállt és megkaptam a killt.Ilyen szellemtankkal eddig még nem találkoztam.....
-
Tuti hogy nincs monitorja XD az a 11 sniper medál is odabasz. Viszont biztosan jobban élvezi a játékot mint Én. -
Bmsrt n2 #266267 Kezdem azt hinni,hogy a Spanyol játékosok a leg-legek a debilségi versenyben,lazán előzik a siemkákat,Cz-Sk?,Van Magyar? álomtirót...a full bot Hermi-n(+hasonló botok) kívül eddig csak 3 40% alatti 5000+csatás játékoshoz volt szerencsém,és mind valami Eszpányá izébe volt.
Mint ez a "szép" példány,10K game 1 Top Gun,0 tank-ász???
Az ellenhez jutott hála égnek,és már birtokolja az ÓPÉ Foch155-öt(nem túl ópé eredményekkel ofc
):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orjarat E-100-zal. A csata masik erdekesseges, hogy nem kaptam sebzest. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #266265 Én tegnap akasztottam össze a bajszom amx-el,meg jp2 meg leo1 és kt,plussz mögöttük egy bat chat arty,T110e4-el voltam,javítási költség 0.Leo-ba az első lövés 918 volt,leo likvidálása után amx felé fordultam mert zavart ahogy a meggymag köpködője pattog rajtam,amx megpatkolása után jp2 és bat arty visítva menekült.Kt próbált még feltartani,de nem túl sok sikerrel.Ja és nem hátul sunnyogtam,hanem úgy gondoltam hogy szórakozom egy kicsit és t110e4-el fel csapok scout tankknak.
Mivel szinte az egész csapat egyfelé ment és a másik oldalon lerohantam az ellenséges bázist.
-
ratgab #266264 Minap akasztottam bajuszt egy 10-es német TD-vel AC mile 48-ban ülve. Eltaláltam (-300 hp), de ő is -980 hp, maradt 20 hp-m...xD) -
A múltkor klántársam poénból megemlítette, hogy az LTP tankot azért adták, hogy Learn To Play :D
Amilyen menettulajdonságokkal meg tűzerővel rendelkezik, kétlem :D
A 15 wines időszakban mentem vele, de már eladtam... -
Ha már kellemes meglepetés. A support tudod mindig leráz valami általános sablon szöveggel. Ritka az olyan is hogy megdicséri a játékodat és közli hogy az a hülyegyerek akit feljelentettél tényleg bekattant. 
-
Plata #266261 Vagy csak egy.
-
A top agyuval 10el sebez kevesebbet mint a csorcsil gc, tuzgyorsasag kb ugyan az, igaz nincs olyan iszonyat atutese mint annak. Bar azert 160 pen szerintem eleg arra a szintre. -
ratgab #266259 Én AT2-nél se használom a troll gun-t. Kv2-n is hamar cseréltem a kályhacsövet, m4-nél szintén nem jött be. Megértem mit szeret rajta a nép, de szerintem a tűzgyorsaság sokkal többet ér. Ha tudsz lőni, amikor jön az ellen az azért elrettentőbb, mint egy lövés után a hosszabb újratöltés. Főleg KV2 esetében van ez így fokozottan. Hangsúlyozom, hogy szerintem!
Amúgy KV2-t 107 mm-el használtam úgy is veszélyes és még viszonylag gyorsan és pontosan is lő. -
ratgab #266258 Arl a másik borzalom. Többet vártam ahhoz képest, hogy az S35-CA (fedőneve: fürdőkád) még stock állapotban is félelmetes jó volt.
Szerencsére ARL-en már rég túl vagyok. AC mile 46-tól többet vártam, viszont top ágyúval már az is harap, de a 48 már a 10-es gunnal brutális. Ott már tier 9-ig szemből is lehet harapni. 10-esekkel szemben azért már óvatosabban, mert ha észrevesznek onnantól 2 lövés vagy. -
Okmyx #266257 Az M10-re egyszerűen nem éreztem rá, nem tudtam megtanulni használni (learn to play noob ugye). Ugyanígy a Sau40, pont itt írta valaki, hogy mekkora fun gép, de engem a sírás fojtogatott ahányszor mentem vele. -
ratgab #266256 Sose használtam HE-vel. AP-vel is kellően hatékony az. -
rahotep #266255 Az ARL v39-re nem szabad feltenni a Top löveget szerintem.Csak az s35 lövegével használom és iszonyat jó! -
ratgab #266254 Mondjuk a legjobb ágyú még nincs meg, na hátha majd azzal jó lesz. -
rahotep #266253 Ezek szerint csak nekem nincs szerencsém ezzel a brit td ággal.A csaták döntő többségében nem a weakspot miatt lőnek ki,hanem mert mindig olyan tankokkal találkozok amiken trollgun van.AT-2-nél és AT-8-nál is KV-1 trollal,KV-2 Trollal, M4 shermann trollal,pzIV trollal ha ezek nem lennének elegek akkor meg ott az undorító KV-1s,IS stb..vagy oneshotol egy arty...pfff. -
Okmyx #266252 Teljesen ugyanazt érzem, az M10 nekem is ótvarként jött le (200+ meccsre 42% WR...), a Hellcat se nyújtott nagy élményt, de hát kinek a pap, kinek a paplan.
A Churchill GC-hez hasonló az ARL V39 (ágyúban), de az jobban mozog, nekem az pld. tetszett. Más meg attól kap hajhullást... -
zsupeti #266251 Ami érdekes még ennél az ágnál,h rettentően gyenge az álcázási képessége.
Nem egyszer lőttem nagy bokor mögül úgy,h bőven 15 méter volt az ágyácsú és a bokor közt.Háló és álca skill 95%on van,de valamiért mégis kiszúrnak.Végül is nem gond mert majd lesz belőle BIA,a csillagrombolón.