A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #266282 Én sem szeretem a bázist védeni azon a mapon. Ha értelmes a csapat, akkor a domb aljáig el lehet rusholni, ott pedig a saját hulldown tankjaink is tudnak érvényesülni. Közelről pedig könnyen lőhető az ellenfél keményfejűének parancsnoki kupolája is. Akkor szokott gond lenni, ha bemegyek a domb aljáig, de a csapattársak leállnak félúton. Ilyenkor általában egy Woodman casting szenvedő alanya leszek, de még ez is jobb, mint 12 percen keresztül levéltetveket számlálni a bázis feletti bokorban.
A minap egyedül indultam el a hídon, az összes heavy és TD felmászott a bázis feletti bokrokba. Ennyire azért én sem vagyok bátor, satu fék, visszatolattam a híd mögé, majd beálltam védekező pozícióba. 11 percig türelmesen vártam, senki sem villant fel. Elindultam egyedül ismét, hiába pittyegtek rám a csapattársak, hogy vonuljak vissza. A híd után sidescrape-pel kitolattam, sehol senki. Minimapon a medeket láttam csak a túloldalon, mondom WTF? Befutottam a domb aljáig, kinéztem, semmi spot. Már röhögtem. Az ellenfél legalább 10 tankja a folyóban állt és várta a támadásunkat. Szerintetek mi lett a vége? Vajon megindultak a csapattársaim, miután látták a mapon a lánctalpukat áztató ellenfeleket?