A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #266281 "Ekkor sem robbant fel,csak megállt és megkaptam a killt.Ilyen szellemtankkal eddig még nem találkoztam....."
A történet elejére nekem sincs ötletem, de a fenti eseményt megéltem mindkét oldalon már (mint győztes és mint áldozat). Néha - főleg olyan tankoknál ahol a legénység csak 2-3 fős) előfordul hogy a legénység MINDEN tagja előbb sérül le minthogy a tank HPja elfogyna.
Ilyenkor a tank nem robban fel, de a rendszer killként számolja néha még az ikonja is megmarad.
Legutóbb egy mikromausszal (Pz B2) jártam igy, magabiztosan irtottam a loltraktorokat meg T2-ket akik szemből nem tudtak velem semmit se kezdeni a pilincka géppuskájukkal, aztán gondolom a nagy sortűzben két skuló weakspotot talált és megsebesült mindkét emberem. Game over for me :D