418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    hát én mindig a TD-ket meg a heavyket lövöm bc155-58al
  • R3nton
    így-így. Ha artyztál volna eleget tudnád, hogy egy TD-t vagy egy heavyt jóval könnyebb telibe trafálni, mint egy medet vagy egy lightot. A mostani arty pontossággal, light tankra kb tök felesleges rálőni.
  • Bee
    Nem valószínű. Tegnap IS-8-cal és E50-nel is elsődleges célpontja voltam az artyknak - T10-es csatákban. Nem értem, hogy miért a legkevésbé veszélyes tankot lövik folyamatosan az orrtúrók? Az még érthető, hogy ha hamar felspotolnak, akkor nagy eséllyel rámállnak, de később, amikor már lőhető számukra a kempelő JPZE100 vagy a Foch 155, akkor miért az állandóan mozgó alacsonyabb tierű tankot vadásszák? Látványnak ugyan szépek a feltörő földgejzírek a tankom mellett/mögött, de így nem a TD-ket büntetik, hanem a játszani akaró heavy-t/medet.
  • Master91
    Nothing.
  • lammaer
    Akkor már inkább free XP... az a scout ami nem tud odacsapni ahova köll alkalomadtán, az elég halovány az artynerf óta. T71, AMX13-90 azok érnek valamit, a többi kuka.

(és nem, még ezzel együtt sem sírom vissza az artykat).
  • lammaer
    Aha, nyilván az artik csak a TDket lövik.. :)
  • lammaer
    Valóban könnyebb manipulálni 1000 csatával eredményt úgy, hogy előtte van 10.000 másik csatád... Mint az utolsó 1000et manipulálni ugyanilyen módon...
  • Fefe82
    Tartsatok bolondnak!de nem látom egyes tankoknál (Tx) a hosszas előzményt!Csak az un. OP-abb T8 (is3)vagy a fun (is8) Ott vannak a Tx tankok szinte előzmény nélkül!Szerintem ez a legénynek került annyiba mint egy laza hét a Horvát tengerparton :) de lehet csak rosszul látok!
  • patchaou
    Tesztről még mindig semmi? Normál randomhoz most nagyon kincs hangulatom.
  • R3nton
    Helyes. Kicsit legalább visszavesznek az arcukból a TD-k.
  • Bee
    Azért a csávó nemcsak Hellcat-tel nyomja jól.
    Azoknál, akik nem kezdik újra, az overall talán jobb képet mutat. Mindkettő könnyen manipulálható, de a toborzónak sincs nehéz dolga ellenőrizni a valós tudást, elég egy pillantást vetnie a tankonkénti csataszámra (KV-1S, Hellcat, Cromwell, T18, Hetzer, KV-1 - feltűnően sok csata ezekkel a tierükben OP tankokkal nyilvánvaló statpadding). CW-re a lényeg a T10 tankokkal mutatott teljesítmény, nem véletlenül kérnek sok helyen 200+ csatát és 2k feletti átlagsebzést.
  • kHares
    Wz-120 miatt. Ugye ha mediumról mész rá (ahogy én is) akkor a leggagyibb ágyút kapod meg rá, ha lightról akkor már a 60-110T-t is (45k xp számít). Érthetetlen de ez van, gondoltam duplázgatással megcsinálom, nekem sincsenek illúzióim a géppel kapcsolatban. Wz-131 még elment, nem volt szörnyű ez viszont egyértelműen gyönge, amx 13 90 sokkal jobb. Megy is a szemétbe amint elit lesz, ennyi duplázgatást még kibírok aztán hátha elkezd teljesíteni.
  • kHares
    Talán mert szeretnék tovább jutni a fun tankokra. Mi ezen a meglepő? Wz-120 jónak tűnik, obj 416 szintén, Wz-111 majd ha nem stock. Komolyan úgy kérdezed mintha soha nem kellett volna túllépned tankon amit nem szerettél. Időm meg csak annyi van hogy ezeket duplázzam
  • Eagle16
    Az is, meg látják hogy sok a TD, aztán valami bekattan az agyukban és elkezdenek SPG-vel játszani. Biztos nehéztank játékosok :D

Tier 8-ban és Tier 10-ben viszonylag sokszor látok mostanában oldalanként 5-6 TD-t...Tier 9-ben valamiért nem nagyon.

Az akció miatt is ugye, valami borzalmas mennyiségű SU-ISU-OBj.-et vettek meg szerintem, tele van velük minden.
  • Sunsetjoy
    Egy apró sejtésem van, hogy "részben" mehetnek a damage-gyűjtésre is, nem? Ugyanúgy, ahogy mindig volt afk-s a 15 win mission idején, vagy fragsteal a 20 killes esetén.
    Plusz szemét artyplatoonok...
  • Eagle16
    Magas tierben is jönnek vissza...

• Bmsrt n2
    Már-már hozta a régi szép idők hangulatát a meccs,igaz a várt atomkemp elmaradt:

(7 killt zsebeltek be a műholdak,legalábbis a mi oldalunkon)
  • Eagle16
    Tegnap 1399 xp lett a max. amit ki tudtam hozni a T69-ből, mielőtt meglett a T54E1. Ez gondolom még messze van a TOP 50-től.

Nem tudom milyen volt a 300-as átütésű HEAT-je, de a mostani 250-essel nem egy terminátor, volt hogy az egész tár nem sebzett semmit. Persze tudtam hogy miért nem sebzett, de hát ezzel az ágyúval nem lehet ide meg oda célozni, örültem ha eltaláltam vele a célpontot egyáltalán.

Utálom ahogy ez a HEAT működik, ezerszer inkább APCR.

Végül 1960 sebzés lett a csatánkénti átlag, úgy hogy nagyobb részben AP-t lőttem. Az átlag xp meg 1070. Nem rossz tank, de az alacsony átütés kombinálva a táras rendszerrel elég frusztráló tud lenni.

T54E1 már jobb lesz, ott APCR a prémium és az alap átütés is sokkal jobb. Csak kell még rá a felfüggesztés is...nem mostanában lesz meg a T57 :)
  • Fefe82
    Ki ez a pschio renickes majom ?
  • kissd
    Napi sírás on :)

Tegnap hazaestem 8 óra magasságában, gondoltam de jó gurulok pár kört.
    Az eredmény frenetikus lett, eszembe jutott, hogy miért is hagytam abba másfél éve a játékot :)

Első karika type t34. Első lövéstől kigyulladok, gyorsan eloltom. Maradt 90 hpm.... Következő nem sebez, de leláncolnak. Felrakom gyorsan erre arty odabasz elhullik a legénységből 1 és a motor... 250 sebzés és 15:4re nyerünk.... De jó.
    Következő type59. Első lövése a jagd88-nak ammo rack. Gyorsan megjavítom.
    Rohanok fedezékbe, folyamatosan frontom mutatva. Jön a kövi lövés. Ellövi az ágyúm... Közben oldalról ammo rackelt megint egy leo pt vagy mi. Ágyú nélkül és ammo rackelve összeszedtem nagy nehezen 700 dam-ot. Természetesen sima nyerés 15:7-re...
    Majd T54-re pattanok, mondom majd ott jól osztok.
    Aha. 2-őt tudtam lőni, ami sebzett, mert a többi pattant a másik t54 oldaláról (kínomban goldot töltöttem, majd az is..) majd 900 hpről T30 37856734 kilométerről ammo rack felrobbantam... Sima lost. Majd 6 körön keresztül hasonló szépségek. A t10-es tankokat elő se mertem venni ezek után :)
    Inkább alvás, remélem ma jobb lesz délután, ha nem tényleg eladom az accom 1000 forintért :)
  • Ry0K3N
    http://www.noobmeter.com/player/eu/EmbryonicJourney/502605082/
    Kérdezd meg őt.
  • szakasz
    és az szerinted a recent-et mennyire manipulálja ?
  • Count Adyn
    Hja enyém is majdnem ugyanennyi:) Ha csak td- znék akkor meg a napi 1800-2000 simán meglenne, de huzok még 5 tankot t10 ig a mostani 3 mellé inkább:)
  • Ry0K3N
    Az overallt a legkönnyebb manipulálni ha lowierben sealclubbol az ember.
  • szakasz
    el kell hogy szomorítsalak, az overall a fontos, a recent win7-et bármikor lehet manipulálni.

hidd el, mindnekinek volt tier1-es tankja, és nagyrészünk az sem tudta hogy nem auto-aim-al kell játszani stb...

ezért overrall - minden benne van, a kezdeti bukdácsolások is.

a recent alapján 1800-1900-at bármikor lehet csinálni
  • lammaer
    Miért kínzod magad a kinai lightokkal?

Ha scoutolni akarsz vannak SOKKAL jobbak, a kínai top med kihúzáshoz meg sztem jobban jársz ha a med ágon mész.
    Én legalábbis nagyon hamar erre a következtetésre jutottam, amikor elkezdtem a WZ131-et. Semmire se jó és felesleges is arra menni.
  • integrity91
    A helyzetfelismerő +3%-ot, a Felderítő +2%-ot ad a látótávra. Szvsz egyik képességet sem érdemes kihúzni.
  • Fefe82
    Szerintem sem (a noobok miatt,mint én) lehet az overallt-nézni,mert nem tükrözi a valóságot,most van 1183 WIN7,nekem de az elmúlt 1000 csata alapján 1525 ,nekem sem mutatták meg,sőt basztam elolvasni bármit is a játék menetéről,csak a "piff-puff" érdekelt,már vagy 2 nemzet T5-6 -nál jártam mikor rájöttem,hogy a legényeket nem kell kivágni hanem át kell képezni úgyhogy az overall-t nem lehet kézenfekvő eredményként kezelni!Főleg nem úgy ,hogy a végcél mint nálam is a Tx elérése,és nem az adott tank (Tx alattiakra értem) minél jobb használata,egyes tankoktól eltekintve!
    Eltérve a kis védő beszédtől:ez a WIN8 nekem tetszik mármint ami kiteszi az eredmény hányadát!nem úgy mint az EFF amibe a nálam abszolút hasztalan dolgok hányada,mint cap point.
  • Ry0K3N
    Szerintem mindegyiket de last 60 jobb képet ad arról mit is tud az ember. Lehet valakinek több idő kell beletanulni a játékba és még mindig 52% winraten van de 2100-as 60 day WN7-el.
  • Count Adyn
    Jó 3 tankot húztam ki ez megnyugtató:D Btw mint toborzó mit néz az ember a wn7 követelménynél overallt vagy last 60 day-t?:)
  • Plata
    Akkor te nagyon béna lehetsz.T28-at én nagyon szeretem,meg is tartottam.Su-101-et nem ismerem mert a másik ágat választottam.Ferdihez képest a t28 sokkal jobb,lassú az igaz,de az ágyúja hihetetlenül jó,halál pontos,rohadt gyors és még t10 td-t is át üti szemből.
  • Fefe82
    NEm gyér,ez egy lófasz,kimerítette őket ez a 15. szüli nap,vagy minket rontott el,ez a sok akcijóó.
  • Adjunktus
    Na erre kíváncsi leszek!
    Még maradt 20óra 21perced.
  • 400V
    Nem mindenkinek életcélja hogy hivatásos WOT játékos legyen azt innen menjen nyugdíjba. Szórakoztatás a fő szempont.
  • madmanic
    elég gyér...
  • Madi92
    HE HE :D
  • GabeE3e
    Gondolod az a durva?, Ez csak a felszín , Ócó a He nagyon Ócó tenni kici tank tele He ,
  • Maala
    Na, mára betett a játék.

HE-vel lövöldöző T110E3-as majom...
  • GabeE3e
    A helyzetfelismerés vagy a Felderítő képesség ad több látótávolságot a legénységnek ?
    Mármint a kettő közül,melyik ér "többet".

• GabeE3e
    Néhányan úgy játszanak,mintha szellemi fogyatékosok lennének, de nem akarom az értelmi sérülteket megbántani,mert valószínűleg jobban játszanának,mint sokan teszik a játékban.