banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kissd
    Napi sírás on :)

Tegnap hazaestem 8 óra magasságában, gondoltam de jó gurulok pár kört.
    Az eredmény frenetikus lett, eszembe jutott, hogy miért is hagytam abba másfél éve a játékot :)

Első karika type t34. Első lövéstől kigyulladok, gyorsan eloltom. Maradt 90 hpm.... Következő nem sebez, de leláncolnak. Felrakom gyorsan erre arty odabasz elhullik a legénységből 1 és a motor... 250 sebzés és 15:4re nyerünk.... De jó.
    Következő type59. Első lövése a jagd88-nak ammo rack. Gyorsan megjavítom.
    Rohanok fedezékbe, folyamatosan frontom mutatva. Jön a kövi lövés. Ellövi az ágyúm... Közben oldalról ammo rackelt megint egy leo pt vagy mi. Ágyú nélkül és ammo rackelve összeszedtem nagy nehezen 700 dam-ot. Természetesen sima nyerés 15:7-re...
    Majd T54-re pattanok, mondom majd ott jól osztok.
    Aha. 2-őt tudtam lőni, ami sebzett, mert a többi pattant a másik t54 oldaláról (kínomban goldot töltöttem, majd az is..) majd 900 hpről T30 37856734 kilométerről ammo rack felrobbantam... Sima lost. Majd 6 körön keresztül hasonló szépségek. A t10-es tankokat elő se mertem venni ezek után :)
    Inkább alvás, remélem ma jobb lesz délután, ha nem tényleg eladom az accom 1000 forintért :)