A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #266983 Szerintem sem (a noobok miatt,mint én) lehet az overallt-nézni,mert nem tükrözi a valóságot,most van 1183 WIN7,nekem de az elmúlt 1000 csata alapján 1525 ,nekem sem mutatták meg,sőt basztam elolvasni bármit is a játék menetéről,csak a "piff-puff" érdekelt,már vagy 2 nemzet T5-6 -nál jártam mikor rájöttem,hogy a legényeket nem kell kivágni hanem át kell képezni 
úgyhogy az overall-t nem lehet kézenfekvő eredményként kezelni!Főleg nem úgy ,hogy a végcél mint nálam is a Tx elérése,és nem az adott tank (Tx alattiakra értem) minél jobb használata,egyes tankoktól eltekintve!
Eltérve a kis védő beszédtől:ez a WIN8 nekem tetszik mármint ami kiteszi az eredmény hányadát!nem úgy mint az EFF amibe a nálam abszolút hasztalan dolgok hányada,mint cap point.