A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap 1399 xp lett a max. amit ki tudtam hozni a T69-ből, mielőtt meglett a T54E1. Ez gondolom még messze van a TOP 50-től.
Nem tudom milyen volt a 300-as átütésű HEAT-je, de a mostani 250-essel nem egy terminátor, volt hogy az egész tár nem sebzett semmit. Persze tudtam hogy miért nem sebzett, de hát ezzel az ágyúval nem lehet ide meg oda célozni, örültem ha eltaláltam vele a célpontot egyáltalán.
Utálom ahogy ez a HEAT működik, ezerszer inkább APCR.
Végül 1960 sebzés lett a csatánkénti átlag, úgy hogy nagyobb részben AP-t lőttem. Az átlag xp meg 1070. Nem rossz tank, de az alacsony átütés kombinálva a táras rendszerrel elég frusztráló tud lenni.
T54E1 már jobb lesz, ott APCR a prémium és az alap átütés is sokkal jobb. Csak kell még rá a felfüggesztés is...nem mostanában lesz meg a T57 :)