418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #267050 Csak nehogy éttermi mosogató légy vhol külföldön,ha már ennyit tanulsz!(mondjuk ha faternak akkora a belterje) :)akkor nem :) -
Update on test: apparently (but this is NOT confirmed), the test will not start before 14:00 UTC (atm it's 10:00)
Tehát akkor nem hivatalosan 16.00ig nem indul a teszt. -
kissd #267048 Azért valljuk be ez egy picit demagóg volt :) No offense, csak mondom :) -
TomDantes #267047 Persze, annak örülök is. Mondjuk meg is dolgoztam érte, egy év munka, aztán a iskolában ösztöndíj, de nem az a gond, hogy várni kell. Ha várni kell , hát kell, nem vagyok türelmetlen, az a baj hogy előre láthatólag sokáig nem érek rá. Ha most nem tudom elintézni, akkor leshetek. Akkor semmikor.l Jövő hét ilyenkor 150 éves régi papírokat kell lesnem. Ami nem valami izgi, ellenben fárasztó. -
Orpheuslow #267046 megfelelő mennyiségű rinya és síráshullám kiokádása után az eu szerver is megkapja majd,ennyi. -
agrarmacso #267045 http://ftr.wot-news.com/2013/10/11/no-free-10k-gold-for-you-european-capitalists/
Vélemények urak? Nálam eléggé kiverte a biztosítékot...Beszarás amit csinálnak
-
Szomorú. De nézd a jó oldalát. Telik piszkosul drága gépre, amíg sokaknak még ételre is alig. -
TomDantes #267043 Off:
Nem tartozik ide, de olyan piszkosul felhúztak. Úgyis mindenki dühöng a WoT miatt, hát elmesélem, de tényleg nem érdekes ez egyébként.
Vettem új gépet, hurrá, hurrá. Ma, ráérek érte menni. Úgy kész is van. Szét szedem a régit, leballagok az újért..és a bolt zárva, betegség miatt. Ami azért baj, mert ma értem volna rá az új géppel foglalkozni, hétköznap iskola, hétvégén magánélet, péntek csak péntek, csak ez a péntek, jövő hét pénteken már levértári kutatást kell végeznem, nem érrek rá. Egy napot érek rá, és...nem jön össze. Haza, régi gépet vissza szerelni, talán holnap délelőtt elmehetek az új gépért ismét, de lehet nem lesz belőle semmi, ha pedig nem lesz belőle semmi, akkor tényleg baszhatom, mert előre láthatólag a következő hónapban egy napot se érek rá ezzel foglalkozni, szóval kicsit idegesítő. Vagy holnap délelőtt...vagy baszhatom. Nagy öröm. A faszom az egészbe, hogy semmire nincs időm. Ezer és egy elintézni való dolog, 3 zh, levéltár, beadadók, referátumok, család, magánélet, stb, de nem baj, ezért nem panaszkodnék, szeretem ha zajlik az élet és van dolgom, de bassza meg, a mai nap lett volna csak jó, erre nem tudom elintézni. Redva drága rohadt gép, piszok sok volt, éáááááágrrr...

Off vége.
Komolyan, így még tíz arty se tudta volna felbaszni az agyam. Ha minden csatában az első percben telibe lőnek, az se idegesített volna fel ennyire. Kurvaélet. -
Angelus1991ster #267042 Sziasztok! Van olyan módpack amiben ezek vannak benne?:
- játékosok statjának kijelzése
- minimapon tanknevek
- jimbo célkereszt
- bal felső sarok ban óra és sebzés számláló
- bázisfoglalásnál: hányan vannak ( max 3+) és mennyi idő van hátra
Ha jól emlékszem a 8.8-as verzió előtt a Normaxx xvm pack tartalmazott hasonlókat. -
Hát őőő előző tesztes kliensem van, elindítom, és lófasz se történik :D
Honnan szedted a telepítőt ? -
Szpecnyaz #267040 Am a teszt kliens már szedi a cuccot. -
Hah akkor mentalista vagyok én is! -
Igen a TD-re vissza tudok lőni, mert nincs köztünk egy város vagy egy hegy. -
4,8 a rld-ja wz-132nek, amx-nek 2,5mp körül volt, ha jól emlékszem... Csak a wz-nek nincs 40 sec üresjárata. -
R3nton #267036 Te vissza tudsz lőni az a lényeg, telepatikus képességeid vannak. Uri Geller. -
bornofakone #267035 igaz enemynél nem volt most, de ha pl ezt 1 e-100 tette volna, csak vállat vontál volna és kész ugye? :) (100% h akkor nem jöttél volna fel és posztoltál volna képet meg ilyesmi :D) -
Eddig 120 premium nap.
-
Ugyanezt? ok... Más játékkal játszunk. -
szakasz #267032 viszonylag egyszerü a megoldás, keresd fordítva, huns klán, owned provinces:
Basque Country
-
Fefe82 #267031 Tudom ,hogy nem arty:) -
kissd #267030 Most nézem, hogy milyen rohadt sok térkép van már.
Akkor igazán kivehetnék az ordenáré fosokat :) -
R3nton #267029 Ugyanezt csinálja a TD, de mind1 :D -
kissd #267028 Az, hogy örülök egy dolog :)
Szerintem egyetlen egy dolog kellene, de sajnos azt nem fogják megcsinálni, nem is értem miért, hogy lehessen pályát választani, vagy ha azt nem akkor bejelölni 3-4 pályát amit nem ad.
Mert nem érdekelne a sok td, ha nem mondjuk komarint adja 6x egymás után :)
Milyen jó lenne, ha csak himmelsdorf, ensk, malinovka, abbey, mines lenne benne :) Éjjel nappal tolnám :) -
Bee #267027 Az nem arty, hanem TD. Nyilván a puha tankot fogja HESH-el lőni, főleg, ha táras is. Inkább lő beléd 2k dam-ot, mint egy E100-ba 400-at. 50B tulajként nekem sem kedvencem :) -
kisokka #267026 Ilyet még nem láttam Redshire csata ütközetben...
Egyik csapatnak sem a kurva zászló volt a prioritás!!! Piszok jó meccs lett így belőle. Az, hogy még nyertünk is, és a tetején végeztem, külön öröm.
Valahogy a meccs negyede felé furcsállottam, hogy még nem megy a cap, na mondom a végén ebből még valami játék is lehet és feleslegesen anyáztam a csata elején, hogy miért megint erre a szarra tett be. El se hiszem
-
davidbog #267025 Ez a T28 a Ferdinandhoz képest semmi. Sokkal lassabb, többnyire nem érek oda időben ahova kéne. Rosszabbul fordul. A páncélzata még annyit se ér mint a Ferdié. A löveg mellett könnyedén átütik 200+ mm-es löveggel, az orra se sokkal jobb, persze oda rakták az erőátvitelt, úgyhogy elég sokszor kiütuk a motort hogy még lassabb legyen. A Ferdivel ellentétben hiába rejtem el a harcjármű alját ezen van kép kupola ami simán átüthető, persze az egyik a sofőré aki rendszeresen meghal ha átlövik a kupoláját. Horizontális lövegkitéríthetőségben is sokkal gyengébb a Ferdinél.
Az egyedüli jó dolog benne a löveg. De szerintem abban is jobb a Ferdi. Átütés, pontosság szinte ugyanaz, egyedül a RoF ami nagy különbség, de a DPM-ben már nincs nagy eltérés. Valami miatt ez a 120 mm-es pontatlan. Már a T28 Protonál is olyan melléket lőtt hogy majdnem elsírtam magam. Még csak 26 csatám van vele (csak a fejlesztett futómű hiányzik, de nem is akarom kifejleszteni) de már most sokkal kisebb az átlagos sebzésem mint a T28 Protoval. T28-al talán meglesz a 2000/csata, míg a Protoval egész jó 2311 lett a végén. Igaz nem valami sok csak 118 csatát mentem vele.
Szóval nem tudom miért olyan jó ez a T28, ráadásul megtartani. Pfff, ezerszer inkább a T28 Proto, pedig aztán annak is vannak gyengeségei bőven. -
Tök mindegy ki feladata, a saját artyk szökőévente egyszer szedik ki az ellen artyját. Úgy lő hogy esélyem sincs ellene mit tenni csak rettegve bujdosni. Undorító aljas féreg dolog, semmi keresnivalója egy játékban. -
Én már alig játszom (nem a tédék miatt). Esténként felnézek, megyek egy két csatát, aztán inkább kikapcsolom, nem idegesítem magam a sok agyatlanon. Csak várom hogy jöjjön a vártündér. -
R3nton #267022 Nem is a te feladatod, hogy kilődd, hanem a saját artyé. -
R3nton #267021 Itt a következő! Kis tierben is. Na lassan azért csak kihal az összes többi fajta tank és csak TD-k lesznek a csatákban. Jó változatos lesz. Mást nem igazán érdemes húzni mostanában :D
-
Ez a hónap sajna az 50k dmg- miatt erről fog szólni.
Le winnelem a Leo PTA-t, azt csak Jpz-E100al megyek, naponta ~15 csata alatt meg van a 250k-m, és megyek F1-ezni. -
Ne kezd már el megint. Kurvára unalma... Az artyra meg akkor sem tudsz rálőni ha fel van spottolva mert egy hegy meg egy város van köztetek, de ő vígan telibever...
Szerintem is sok a td mostanában, de ezt annyival orvosolhatnák, hogy raknának be egy limitet. -
7es light tank miért ne lehetne 1 hit egy 10-es td-nek... ? -
R3nton #267017 Vissza lehet lőni rá!!!!! Ez nem arty!!! JA NEM!!!! Mert nem spotolodik fel! Bocsi! :/ :D -
Fefe82 #267016 JA ,így értem!Tényleg tegnap néztem Európát,nem látom a HUNS-t???? vagy csak rosszul láttam? -
R3nton #267015 Na 1 lövés voltam a 268nak. Ennyit erről.
Nem nincs baj a balnce-al. Nincs... -
Bee #267014 A PTS játékosa, egyszerűen annyi aranyat kaphatott a területek után, hogy lazán kihúzta pl. az IS-4-et. Az EFE megjelenéséig a Balkán déli részét és Törökországot tartották megszállva hónapokig. Megtippelni sem tudom, hogy mennyi aranyat osztottak ki a játékosaiknak. -
Fefe82 #267013 Az artyk megint kezdenek vissza szivárogni,nem ritka a csata/3-4 Tx arty oldalanként!Nekem kifejezetten (mostanában)a britt Tx Fvb135 vagy mi a csuda,abban való kepesztés!Gyakran látom és tapasztalom,pedig nincs XVM hogy lássam ki is valójában az illető,hogy felspotolódok,pl 50B-vel,mellettem egy másik T9-T10,és kijön nem törődve a tuti halállal ,hogy belém ugye nem a másikba,mert a papíron nagyobb "lyukat"üt nyilván az a troll járgány,hogy belém verhessen egy 1700 körülit,de tudja mi jön utána de nem számít,kap egyet a kollégátol 400-500 dmg-t,én meg leszedem a fennmaradó 1600 hp-ját vagy a felállás sorrend mindegy,hogy ki lő először!Nem ám megvárná ,hogy ne oda figyelünk,neki megéri 1700 dmg-vel a garázsba gurulni,és gondolom egy screen-t csinálni amire a kis fütykösét csattogtathatja,na mindegy vannak ilyenek,meg nyilván akinek a kezében egy csillagromboló az a SZARRRRRRRRRRRRRRR -
Régi replay lejátszás
Ezt próbálta már valaki? -
Shion #267011 Inkább "örülnöd" kellene, ha csak egy rossz estéd volt :)
Nekem több, mint 1 hete sorozatos pech szériám van, értsd bármit is csinálok, szinte mindig a vesztes csatába helyez az MM. Az elmúlt hónapokban simán hoztam átlagban az 55% WR-et, de utóbbi 1 hétben a béka segge és a 0 között ingázok :(
Tegnap este például (19-21 óra között) az első 15 csatámból 3-at tudtam csak nyerni, pedig voltak 4-es killjeim is a játszott Tier 4-7 tankokkal. Amikor elment a haver aludni, akkor mentem egyedül még pár kört Tier 9 TD-vel, mondván ha ezzel sem megy egyáltalán a nyerés, akkor letörlöm a fenébe a WoT-ot. :(
Nos a WoT egyelőre megmenekült, az Ocject 704-el már olyan csapattársakat kaptam, akikkel bár vesztettünk, de értelmes és élvezetes csatákat lehetett menni. Így visszanyertem a hitem a WoT játékosok képességeit illetően.
Azonban tegnapi Tier 6-7 csatáim kritikán aluli minőségűek voltak, amióta WoT-ozom (2-3 éve), ilyet még nem tapasztaltam. Senkinek sem kívánom, hogy ilyenbe beleszaladjon bármikor is. Hiszen ki is vágyna sorozatosan 3-5 perces 12/0-ás vesztes csatákba kerülni? :(