A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Shion #267011 Inkább "örülnöd" kellene, ha csak egy rossz estéd volt :)
Nekem több, mint 1 hete sorozatos pech szériám van, értsd bármit is csinálok, szinte mindig a vesztes csatába helyez az MM. Az elmúlt hónapokban simán hoztam átlagban az 55% WR-et, de utóbbi 1 hétben a béka segge és a 0 között ingázok :(
Tegnap este például (19-21 óra között) az első 15 csatámból 3-at tudtam csak nyerni, pedig voltak 4-es killjeim is a játszott Tier 4-7 tankokkal. Amikor elment a haver aludni, akkor mentem egyedül még pár kört Tier 9 TD-vel, mondván ha ezzel sem megy egyáltalán a nyerés, akkor letörlöm a fenébe a WoT-ot. :(
Nos a WoT egyelőre megmenekült, az Ocject 704-el már olyan csapattársakat kaptam, akikkel bár vesztettünk, de értelmes és élvezetes csatákat lehetett menni. Így visszanyertem a hitem a WoT játékosok képességeit illetően.
Azonban tegnapi Tier 6-7 csatáim kritikán aluli minőségűek voltak, amióta WoT-ozom (2-3 éve), ilyet még nem tapasztaltam. Senkinek sem kívánom, hogy ilyenbe beleszaladjon bármikor is. Hiszen ki is vágyna sorozatosan 3-5 perces 12/0-ás vesztes csatákba kerülni? :(