banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Az artyk megint kezdenek vissza szivárogni,nem ritka a csata/3-4 Tx arty oldalanként!Nekem kifejezetten (mostanában)a britt Tx Fvb135 vagy mi a csuda,abban való kepesztés!Gyakran látom és tapasztalom,pedig nincs XVM hogy lássam ki is valójában az illető,hogy felspotolódok,pl 50B-vel,mellettem egy másik T9-T10,és kijön nem törődve a tuti halállal ,hogy belém ugye nem a másikba,mert a papíron nagyobb "lyukat"üt nyilván az a troll járgány,hogy belém verhessen egy 1700 körülit,de tudja mi jön utána de nem számít,kap egyet a kollégátol 400-500 dmg-t,én meg leszedem a fennmaradó 1600 hp-ját vagy a felállás sorrend mindegy,hogy ki lő először!Nem ám megvárná ,hogy ne oda figyelünk,neki megéri 1700 dmg-vel a garázsba gurulni,és gondolom egy screen-t csinálni amire a kis fütykösét csattogtathatja,na mindegy vannak ilyenek,meg nyilván akinek a kezében egy csillagromboló az a SZARRRRRRRRRRRRRRR