418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #267790 A vitába nem szólnék bele, az egyetlen dolog ami érdekel: "Érdekes hogy heti szinten írok ide más névvel abba senki nem köt bele"
Ha ez csak egy játék és a való élet a fontos mint lentebb írtad akkor miért írsz itt álnév alatt? Komolyan érdekel. Tudathasadás esetleg valami más mentális probléma? -
VTEPS
Jul 7, 2012, 6:57am - Jul 8, 2012, 9:32am
:DDD
És milyen kedvesen köszönt el :D
http://www.vteps.proboards.com/index.cgi?board=toborz&action=display&thread=449 -
Bee #267788 Lehet, hogy az én képzelőerőmmel van gond, de nem tudom elképzelni, ahogyan te tanítod Pointert, Rézmalacot, Chewyt vagy Kimif-et lőni...
Egyébként érdekes, hogy a magyar top 5-be tartozó klánokat is szidod (VTEPS, OHG). Neked az EFE-ben a helyed! -
Ry0K3N #267787 "Cseszteted a HPTS-t, mert vannak jobb magyar klánok is. Cseszteted Rico-t, mert jobban játszol nála. De amikor felveszi valaki a kesztyűt, aki történetesen jobb nálad, akkor ő már no life kocka? "
Erről ez jut eszembe. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ry0K3N #267786 Az már régóta több sztem.
#267762 több mint tízezer csata tapasztalattal azért elvárható lenne hogy az ember 50% fölé tornássza magát randomban. -
Bee #267785 Érdekes módon több hozzászólásodban is szidtad a HPTS-t; hagyd békén őket, és én sem fogok veled foglalkozni.
"Tudtommal azok foglalkoznak mások dolagaival akiknek a sajátjuk nem elég jó vagy akkora anyomoruk van hogy a sajátjuk jelentéktelen akkor a másé az érdekesebb. Érdekes én miért nem csesztetek senkit a statjával?"
Feltűnt, hogy ez a vita abból indult ki, hogy Rico-t és a HPTS-t minősítetted? Öngólt rúgtál, és még csak fel sem tűnik neked.
Cseszteted a HPTS-t, mert vannak jobb magyar klánok is. Cseszteted Rico-t, mert jobban játszol nála. De amikor felveszi valaki a kesztyűt, aki történetesen jobb nálad, akkor ő már no life kocka?
"Azért mert szaroztam egy klánt ami soha semmit nem ért el?"
A kb. 300 magyar klánból hány olyan klán lehet, amelyik felkerül a térképre, több területet szerez és ott tud maradni majdnem egy hétig szövetségesek nélkül? Talán 20-25? Igen, ebben a HPTS is benne van. Sajnos belső feszültségek miatt a jó játékosok egy része kilépett, de a vezetőség jó, Kantalusz field commanderként az egyik legjobb a magyarok közül, és dolgoznak keményen, hogy ismét térképre kerüljenek.
"Azt kéne elviselnem minden klánba hogy 80% a a játékosoknak nem élvezi a játékot aztán hogy kurva anyázik a TS en? Meg nyomorognak kettessével hármasával szakaszba mer kell a klánnak a tank azt húzzuk már ki ezt meg amazt? Vagy az hogy saját pénztárcájából többet fizetnek a játékosok a klánnak mint a klán kitermel önmagának aranyat?"
A HPTS-ben ilyet nem láthattál. A többi klánodban sem volt annyi időd, hogy meg tudd ítélni őket. A megfelelő tankok kihúzása a klánok érdeke; tudod, ha csatlakozol valahová, akkor el kell fogadnod, hogy Te vagy a klánért és nem a klán érted. Ha ez nem megy, akkor nincs értelme belépned sehova.
"Érdekes mikor Bee nek témáztam kb negyed órát és levezettem pár logikus gondolatmenetet hogy mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott."
Érdekes, mikor bejöttél a TS szobába, arról akartál beszélni Nikolival és velem, hogy miért utál téged NH3CL. Beszéltél negyed órát, de utána nem hallgattam, hanem megkérdeztelek, hogy érdekel-e a véleményem, ami nem fog neked tetszeni. Ott és akkor elmondtam neked a véleményemet, akárcsak Nikoli. Neked ez nem tetszett, de tényekkel nem tudtál vitatkozni, inkább leléptél. A kettőn verziója között az a nagy különbség, hogy nekem erre van tanúm.
"mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott. Meg mikor még MTA ba és kérdeztem hogy milyen már 7 es 8 as 9 es tankokkal tier 10 CW re járni akkor kiröhögték meg úgy akárkinek mondom mind körbe röhögi?"
96 főre feltornáztuk a klán létszámát másfél hónap alatt; egy időben 2 full T10-es csapatot ki tudtunk állítani + a lobbyban is ült vagy 8 T10-es játékos. Kezdetekkor vittünk be T9-es tankot, hogy szokják az újak a CW hangulatát és a csapatmozgást. Tudod ezért volt több helyre téve chip, hogy az újak is tudjanak menni CW-re, még ha esélytelenül is.
"Utána meg 1 órával később ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta?"
NH3CL pitizett? :D Fetrengek a röhögéstől! Ha egy kicsit is ismernéd, akkor nem írtad volna le ezt a képtelenséget.
Gyakorlatilag folyamatosan hazudsz, amin már meg sem lepődök. -
Ry0K3N #267784 Modhoz méltó viselkedés az lett volna részéről ha fogja kitörli a hsz-eidet amikben konkrétan széllel szemben pisálsz. Ezekkel a linkelt eredményekkel mégis mit akarsz bizonyítani? Hogy a átlagbénábbnál is van bénább játékos? -
Szpecnyaz #267783 
-
killbull #267782 Igazi modhoz méltó viselkedés. Grat. Érdekes hogy heti szinten írok ide más névvel abba senki nem köt bele. Jó mi? Kilépek nyugi, átadom a teret a sírásnak a stat elemzésnek meg álmodozásnak milyen tankom lesz én leszek vele sztár és egyéb zagyvaságoknak. :)
Bennem legalább van annyi bátorság hogy lemerem írni a valóságot nem hívom ide a haverjaimat azt csordába oltogatok másokat mert egyedül kevesek lennének. Meg hónapokon át egy dolgon lovagolni meg a valóságot elhallgatni hogy ők legyenek az ártatlan bárányok. Meg menekülni hallgatni mint a sír TS en mikor tiszta vizet kéne önteni a pohárba.
További szép napot! :) -
Szpecnyaz #267781 Ha annyira nehéz nyomni néha egy tetves entert akkor menjél másik fórumra.
Vagy ezt még nem tanították az iskolában? -
BaleniX #267780 Lassan több lesz a papíron létező tank... -
zsan666 #267779 Ezek szerint Te minden csatában kiosztod a saját hp-nak megfelelő sebzést? Ha nem, akkor ne érvelgess olyan képpel, ahol más sem. Mindenkinek lehet és van is zsengébb köre. -
Kancsalborz #267778 Igen.... Valóban kèpviselsz egy színvonalat...:D
-
killbull #267777 Gyorsan írok,nincs kedvem fél órákat visszaolvasgatással bajlódni, és amúgy is egy fórum nem helyesírási verseny. Ahol kell majd figyelek arra hogy írok. A T54 es körnél meg azt nézd hogy a többihez képest mit sebeztem. Kb dísznek voltak ott mert végig én spotoltam nekik meg lőttem arra amire ők nem mertek kiállni fedezékből. -
Szpecnyaz #267776 1. Tanulj meg szöveget tagolni.
2. T54el a 3k dmg nem nagy szám. -
killbull #267775 mert = meg. bocsi elírtam. -
killbull #267774 Régen mennyiségre mentem nem minőségre. 9 nap alatt kitermeltem 206 000 xp t, nem néztem milyen köröket megyek csak azt hogy ha letelik a 9 nap ott lesz a tank. Vagy vettem 2 hét prémiumot azt T44 en amin volt 20 000 xp, 14 nap után ott állt T62A garázsba. Nem kezdtem neki minden körbe szórni a prémlőszert mert azzal könnyebb sebezni mert váltottam az xp t hogy ne legyen szar a stat. Kérlek szépen T54 stock toronnyal LB1 es löveggel 10 artys meccsekben.
Voltam pl OHG be 10 napot. Találkoztam velük randomba azt T54 50 db AP lőszerrel ez lett belőle.
Vagy voltam OBI klánba kétszer is ahol a saját társam lőtt ki bajnok századba 900 hp ról mikor küzdöttem egy IS3 al T44 be ülve. Onnan pl azért léptem ki, vagy hallgattam ahogy vitatkoznak miért találta el CW n a saját társát az arty negyed órát.
Vagy itt van másik OBI s kép hogy teljesítenek randomba. Rush0620 vagyok.
Ezekbe egy idő után belel lehet unni ha nem tanul tőlük semmit az ember. Másik meg az a 10 klán kb a fele ilyen most alakult nagyratörő sablon klán volt mac 20 emberrel. MG be pl voltunk 5 en kb.Vagy említsem VTEPS et ahova beléptem még mikor 9 es tankom volt a legnagyobb aztán etettek vele hogy mehetek tier 10 századba azt közbe még se, ott ültem magamba TS (biztos felemeleő érzés ha kibasznak veled.Vagy ott is hallgattam TS en hogy kurva anyázik a társam mikor kilő valakit artyba ülve én meg spottolgattam neki. Vagy mekkora jó érzés volt hogy belejetettem hogy mikor még IS8 nak 268 penje volt hogy átlövöm E100 tornyát gyakorlóba. Be is mentünk, nem elsőre de 4. 5. re átlőttem a tornyát. Aztán lehetett nézni a sok kisgyereket hogy rákészült arra hogy körberöhögik az újoncot de mégse sikerült.Vannak még ilyen storyjaim. Képviselek egy színvonalat amihez tartom magam. Ne anyázz TS en vagy viselkedj normálisan a társaiddal szemben. Vagy az hogy oszd ki minden csatába a saját tankod HP ját sebzésben.
Érdekes dolgok ezek. többnyire ezekről Bee semmit nem tud. Csak szajkózza hogy klánból kilépett meg bla bla bla bla. -
nemtudommivan #267773 Az első mondat kérdés akart lenni. -
nemtudommivan #267772 A foch 155-öt ebben a patchben már nerfelik. Mert a WTF E100 egy tárból egyszer tudta sebezni , az E100 lepattant , én meg a tizes brit td-vel szintén pattantam róla. A fél csapat lőtte és alig bírták kiszedni. -
Bmsrt n2 #267771 A Marderből. -
Stuko #267770 Üdv!
Az új német td ág honnan indul majd? Kösz a választ. -
Értelek én téged:) Tehát a valós életben nem számít hogy milyen az effed/wn-ed ez így van!
De szerinted itt egy játék fórumán vagy a játékban mi számít? Tehát hogy milyen játékos vagy a nettó átlagkereset? -
VanDaal #267768 Elég mókás köröm volt az előbb AC 48-cal :D
3 vagy 4 ellenséges tankot is felgyújtottam. Csodálkoztam is, hogy nem kaptam a csíterezést. Egy ISU-val és Ferdivel karöltve totál bukó helyzetből hoztuk vissza a kört. A vége nekem 7, nekik 3-3 kill lett.
Igencsak élveztem :P -
viper07 #267767 Egyetértek !!! -
killbull #267766 Tessék itt a tények mekkora nyomor fórumon stattal menőzni hogy kinek nagyobb. Nem rád írom Kedves Viper07 csak azokra akik életcéljuknak hiszik hogy ők a játék királyai aztán mikor kilépnek munkahelyre meg iskolába kutyát nem érdekel az effy meg a WR. Biztos majd mert 2000 az effyd téged soron kívül vesznek fel emelt fizetéssel akármelyik munkahelyre ahova jelentkezel meg téged külön tanári kar fog foglalkoztani. Ugyan már! -
Akkor neked pont jól jött ki:) Az utolsó mondatoddal én is így vagyok:P -
Ma jár le a prémem is. A goldom elfogyott, a jelenlegi klánommal pedig nem úgy néz ki hogy nagy goldszerzések lennének a közeljövőben :) Várom a konkurenciát :) -
Hogy finoman fogalmazzak, izzócserére szorulsz, mert nagyon sötét vagy.
Elhiszem, hogy az életben nagyon sikeres vagy, de itt nem vagy valami népszerű és ennek egyre nyilvánvalóbb okai vannak. Csak javasolni tudom, hogy változtass a stílusodon és ne utáltasd meg magad, unalmas már itt az állandó flém. -
viper07 #267762 Hát biztosan igazad van, de az utolsó modatoddal nem feltétlen értek egyet :). Nekem is lement 49 % -ra a WR-em, mégsem érzem, hogy a valós életben balfasz lennék. A játékban esetleg. Egyébként azért ennek több összetevője is lehet. Nálam minden tank új legénységet kap, és újból képzem ki őket, így max 1,5 skilles legényeim vannakm plusz amikor csak lehet megyek előre. Össze-vissza váltogatom a tankokat, éppen amihez kedvem van.Nem mondom hogy nem számít nálam a WR, de az egész játék a napi hajtás utáni kikapcs, relax. Majd minden alkalommal( ha estefelé játszok)néhány pohár vörös bor társaságában játszom, talán ennek is köszönhető hogy az ordenáré hülyéken is csak jókat röhögök.
Ide szórakozni jövök, éppen elég a két vállalkozásomban naponta harcolnom.
De a többi gondolatoddal tenger mélyen egyetértek. -
Ezt az 1 hónapot csak kibírod valahogy:) Többet úgy sem lesz:D -
Naponta jön egy újabb ok hogy miért ne wotozzak... -
Okmyx #267759 http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-manoeuvres-spg-month/
Várható volt amúgy, kizárásos alapon.
Leggyakrabban használtak: GWPanther, GWTiger, Hummel, M40/M43
Legkevésbé használtak: Renault FT, SU-18, Bison, Loyd GC, Conqueror GC, FV3805 -
killbull #267758
Tessék. Egyik része szakaszos a másik meg egymagam randomba. Nem fogok senkinek magyarázkodni. Azt se vágom kinek mi köze ahoz hogy hova lépek be meg ki. Tudtommal azok foglalkoznak mások dolagaival akiknek a sajátjuk nem elég jó vagy akkora anyomoruk van hogy a sajátjuk jelentéktelen akkor a másé az érdekesebb. Érdekes én miért nem csesztetek senkit a statjával? Azért mert szaroztam egy klánt ami soha semmit nem ért el? És? Azt kéne elviselnem minden klánba hogy 80% a a játékosoknak nem élvezi a játékot aztán hogy kurva anyázik a TS en? Meg nyomorognak kettessével hármasával szakaszba mer kell a klánnak a tank azt húzzuk már ki ezt meg amazt? Vagy az hogy saját pénztárcájából többet fizetnek a játékosok a klánnak mint a klán kitermel önmagának aranyat? Baj hogy ilyenekkel nem töltök napi 5 meg 6 órát? Érdekes mikor Bee nek témáztam kb negyed órát és levezettem pár logikus gondolatmenetet hogy mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott. Meg mikor még MTA ba és kérdeztem hogy milyen már 7 es 8 as 9 es tankokkal tier 10 CW re járni akkor kiröhögték meg úgy akárkinek mondom mind körbe röhögi? Ja nem gáz és erre emberek órákat szánnak ne is gondoljak rá mennyire ráérnek ilyen szarokkal foglalkozni. Grat hozzá! Vagy mikor belépek MTA klánba azt 2 óra nem telik el NH3CL jön ugatni meg anyázni TS re hogy mit keresek ott? Azt nem szóltam neki vissza durván? Utána meg 1 órával később ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta? Utána meg a prancsnokot zaklatom hogy mit kéne ezzel az emberrel csinálni mert én nem ezért léptem be ide hogy más nyomorával foglalkozzak aztán a válasz az hogy némítsd le TS en is meg játékba is. Jah inkább kilépek a klánból ezt nem idegesítem magam más gyerekes baromságaival hogy órákat tölt azzal felnőtt léttére hogy másokat cseszegessen. Néha kicsit fáj az igazság ha a másiknak van igaza hogy szart se ér a klánja aztán mert ő életcélnak tekinti meg nagy melónak hogy hülyékből összekukázott klánjával bohóckodik meg 2 hét vagy 3 hét alatt összedobta senkikből a klánt azt neki ez mekkora nagy szám. Ezt jobb helyeken nyomornak hívják. ezekre kéne nekem órákat szánni ahelyett hogy játszak.
Ja és annyi hogy már nem játszok annyit és későbbiekben nem is akarok mert számomra semmi értelme. Tolja az a napi 5 órába a gép előtt aki még azt hiszi hogy lehet valaki játékba meg az a jövő. -
Ry0K3N #267757 Igen azért van benne vagy 15 ezer csatád mert annyira rohadtul nem érsz rá vele foglalkozni mert olyan rohadtul sok dolgod van. Egyszerűbb azt mondani hogy balfasz vagy és kész. Nem kell a mellébeszélés. Ez a "nolifer" duma meg már iszonyat fárasztó. Már túl sokat hallani mentegetőző balfaszoktól hogy ők nekik mennyire megy irl.Ha valaki 50% fölé nem tudja tornászni a winratejét amihez a józan paraszti észen kívül nem kell más semmi más nagyon mehet neki a valódi élet. -
Bmsrt n2 #267756 Bevásároltam az akciós Amx 50B-t...első kör 3098 dmg vereség,2. 4840 dmg vereség...miért is nem játszok manapság 10 vackokkal? 
-
killbull #267755 Szánlak hallod hogy te ezzel a játékkal kelsz meg fekszel meg olyan dolgokkal foglalkozol ami max játékba fontos és való életbe semmit nem ér. Remélem innen a játékból mész nyugdíjba mint tiszteletbeli tank ász. Télleg mindenkitől elnézést hogy nem ülök napi 5 órákat már ezelőtt a nyomorult játék előtt azt kínzom a sok retardált hülyével magam. Építsd fel a 3. birodalamat azt hódítsd meg a virtuális teret vagy nemtom mit, foglald el a WG nemlétező birodalmát is azt legyél te a WOT legek lege.
Komolyan szánlak hallod felnőtt ember. :DDDDDDDDDDDDDD Ezzel vagy elfoglalva milyen ki s jelentéktelen semmitmondó klánokba körülnéztem. Télleg komolyan meghajlok ekkora ember előtt. :DDD Toljad neki napi 12 órát a gép előtt még lehetsz valaki. -
Amarth99 #267754 Ha a 263al majdnem megvan a 3500as átlag sebzésem, akkor a 183al valószínűleg ugyanígy megcsinálnám, sőt. Azzal a különbséggel, hogy azzal fedezék mögül is harcolhatok a torony miatt, sokkal hamarabb elbújhatok a töltés idő alatt. A tankok több mint felébe tudok lazán 1000 felett sebezni, és ekkor már dpmben sokkal jobban állok vele, mint a 263al.
Szakaszban meg pláne durva lehet. Teszten annó mentem vele legalább 50 kört, van az annyira op mint a foch értelemes játékos kezében, csak azzal nem 1 v 1-ezni kell. Attól mert sok kreditet zabál, attól még op, képzeld el ha farmolni lehetne vele, mennyi lenne.
1 dologra kell vele figyelni, hogy ne tudjanak rálőni... ezt 263al sokkal nehezebb megoldani. Pláne, hogy annak a páncélját muszáj használni sokszor a sok debil miatt, hogy egyáltalán megmozduljanak, mert ahhoz kicsi az alfája/ágyúkitéríthetősége, hogy kempelésből megélj vele. Viszont támadó ékkel együtt menni marha jó vele. Csak 10x akkora rajta a weakspot szemből, mint a fochon :D, bár annak viszi az ágyú alatti részét, de csak totál szemből.
-
csagataj #267753 Pontosan mennyi xp-t kell beletolni a Marder-be? -
Szpecnyaz #267752 Meg nem mondanám hogy elfogult vagyok, mert a tankjaim jó részéről simán elismerem hogy OP, de az FVről nem vagyok hajlandó, főleg hogy messze nem a kedvencem. -
Szpecnyaz #267751 Ez olyan mintha azon vitatkoznánk hogy a finom e a csokifagyi, pedig te csak 2-t nyaltál belőle én meg 2 tölcsérnyit.