banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• killbull
    Régen mennyiségre mentem nem minőségre. 9 nap alatt kitermeltem 206 000 xp t, nem néztem milyen köröket megyek csak azt hogy ha letelik a 9 nap ott lesz a tank. Vagy vettem 2 hét prémiumot azt T44 en amin volt 20 000 xp, 14 nap után ott állt T62A garázsba. Nem kezdtem neki minden körbe szórni a prémlőszert mert azzal könnyebb sebezni mert váltottam az xp t hogy ne legyen szar a stat. Kérlek szépen T54 stock toronnyal LB1 es löveggel 10 artys meccsekben.

Voltam pl OHG be 10 napot. Találkoztam velük randomba azt T54 50 db AP lőszerrel ez lett belőle.

Vagy voltam OBI klánba kétszer is ahol a saját társam lőtt ki bajnok századba 900 hp ról mikor küzdöttem egy IS3 al T44 be ülve. Onnan pl azért léptem ki, vagy hallgattam ahogy vitatkoznak miért találta el CW n a saját társát az arty negyed órát.

Vagy itt van másik OBI s kép hogy teljesítenek randomba. Rush0620 vagyok.

Ezekbe egy idő után belel lehet unni ha nem tanul tőlük semmit az ember. Másik meg az a 10 klán kb a fele ilyen most alakult nagyratörő sablon klán volt mac 20 emberrel. MG be pl voltunk 5 en kb.Vagy említsem VTEPS et ahova beléptem még mikor 9 es tankom volt a legnagyobb aztán etettek vele hogy mehetek tier 10 századba azt közbe még se, ott ültem magamba TS (biztos felemeleő érzés ha kibasznak veled.Vagy ott is hallgattam TS en hogy kurva anyázik a társam mikor kilő valakit artyba ülve én meg spottolgattam neki. Vagy mekkora jó érzés volt hogy belejetettem hogy mikor még IS8 nak 268 penje volt hogy átlövöm E100 tornyát gyakorlóba. Be is mentünk, nem elsőre de 4. 5. re átlőttem a tornyát. Aztán lehetett nézni a sok kisgyereket hogy rákészült arra hogy körberöhögik az újoncot de mégse sikerült.Vannak még ilyen storyjaim. Képviselek egy színvonalat amihez tartom magam. Ne anyázz TS en vagy viselkedj normálisan a társaiddal szemben. Vagy az hogy oszd ki minden csatába a saját tankod HP ját sebzésben.

Érdekes dolgok ezek. többnyire ezekről Bee semmit nem tud. Csak szajkózza hogy klánból kilépett meg bla bla bla bla.