banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Érdekes módon több hozzászólásodban is szidtad a HPTS-t; hagyd békén őket, és én sem fogok veled foglalkozni.
    "Tudtommal azok foglalkoznak mások dolagaival akiknek a sajátjuk nem elég jó vagy akkora anyomoruk van hogy a sajátjuk jelentéktelen akkor a másé az érdekesebb. Érdekes én miért nem csesztetek senkit a statjával?"
    Feltűnt, hogy ez a vita abból indult ki, hogy Rico-t és a HPTS-t minősítetted? Öngólt rúgtál, és még csak fel sem tűnik neked.
    Cseszteted a HPTS-t, mert vannak jobb magyar klánok is. Cseszteted Rico-t, mert jobban játszol nála. De amikor felveszi valaki a kesztyűt, aki történetesen jobb nálad, akkor ő már no life kocka?
    "Azért mert szaroztam egy klánt ami soha semmit nem ért el?"
    A kb. 300 magyar klánból hány olyan klán lehet, amelyik felkerül a térképre, több területet szerez és ott tud maradni majdnem egy hétig szövetségesek nélkül? Talán 20-25? Igen, ebben a HPTS is benne van. Sajnos belső feszültségek miatt a jó játékosok egy része kilépett, de a vezetőség jó, Kantalusz field commanderként az egyik legjobb a magyarok közül, és dolgoznak keményen, hogy ismét térképre kerüljenek.
    "Azt kéne elviselnem minden klánba hogy 80% a a játékosoknak nem élvezi a játékot aztán hogy kurva anyázik a TS en? Meg nyomorognak kettessével hármasával szakaszba mer kell a klánnak a tank azt húzzuk már ki ezt meg amazt? Vagy az hogy saját pénztárcájából többet fizetnek a játékosok a klánnak mint a klán kitermel önmagának aranyat?"
    A HPTS-ben ilyet nem láthattál. A többi klánodban sem volt annyi időd, hogy meg tudd ítélni őket. A megfelelő tankok kihúzása a klánok érdeke; tudod, ha csatlakozol valahová, akkor el kell fogadnod, hogy Te vagy a klánért és nem a klán érted. Ha ez nem megy, akkor nincs értelme belépned sehova.
    "Érdekes mikor Bee nek témáztam kb negyed órát és levezettem pár logikus gondolatmenetet hogy mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott."
    Érdekes, mikor bejöttél a TS szobába, arról akartál beszélni Nikolival és velem, hogy miért utál téged NH3CL. Beszéltél negyed órát, de utána nem hallgattam, hanem megkérdeztelek, hogy érdekel-e a véleményem, ami nem fog neked tetszeni. Ott és akkor elmondtam neked a véleményemet, akárcsak Nikoli. Neked ez nem tetszett, de tényekkel nem tudtál vitatkozni, inkább leléptél. A kettőn verziója között az a nagy különbség, hogy nekem erre van tanúm.
    "mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott. Meg mikor még MTA ba és kérdeztem hogy milyen már 7 es 8 as 9 es tankokkal tier 10 CW re járni akkor kiröhögték meg úgy akárkinek mondom mind körbe röhögi?"
    96 főre feltornáztuk a klán létszámát másfél hónap alatt; egy időben 2 full T10-es csapatot ki tudtunk állítani + a lobbyban is ült vagy 8 T10-es játékos. Kezdetekkor vittünk be T9-es tankot, hogy szokják az újak a CW hangulatát és a csapatmozgást. Tudod ezért volt több helyre téve chip, hogy az újak is tudjanak menni CW-re, még ha esélytelenül is.
    "Utána meg 1 órával később ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta?"
    NH3CL pitizett? :D Fetrengek a röhögéstől! Ha egy kicsit is ismernéd, akkor nem írtad volna le ezt a képtelenséget.
    Gyakorlatilag folyamatosan hazudsz, amin már meg sem lepődök.