banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• killbull

Tessék. Egyik része szakaszos a másik meg egymagam randomba. Nem fogok senkinek magyarázkodni. Azt se vágom kinek mi köze ahoz hogy hova lépek be meg ki. Tudtommal azok foglalkoznak mások dolagaival akiknek a sajátjuk nem elég jó vagy akkora anyomoruk van hogy a sajátjuk jelentéktelen akkor a másé az érdekesebb. Érdekes én miért nem csesztetek senkit a statjával? Azért mert szaroztam egy klánt ami soha semmit nem ért el? És? Azt kéne elviselnem minden klánba hogy 80% a a játékosoknak nem élvezi a játékot aztán hogy kurva anyázik a TS en? Meg nyomorognak kettessével hármasával szakaszba mer kell a klánnak a tank azt húzzuk már ki ezt meg amazt? Vagy az hogy saját pénztárcájából többet fizetnek a játékosok a klánnak mint a klán kitermel önmagának aranyat? Baj hogy ilyenekkel nem töltök napi 5 meg 6 órát? Érdekes mikor Bee nek témáztam kb negyed órát és levezettem pár logikus gondolatmenetet hogy mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott. Meg mikor még MTA ba és kérdeztem hogy milyen már 7 es 8 as 9 es tankokkal tier 10 CW re járni akkor kiröhögték meg úgy akárkinek mondom mind körbe röhögi? Ja nem gáz és erre emberek órákat szánnak ne is gondoljak rá mennyire ráérnek ilyen szarokkal foglalkozni. Grat hozzá! Vagy mikor belépek MTA klánba azt 2 óra nem telik el NH3CL jön ugatni meg anyázni TS re hogy mit keresek ott? Azt nem szóltam neki vissza durván? Utána meg 1 órával később ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta? Utána meg a prancsnokot zaklatom hogy mit kéne ezzel az emberrel csinálni mert én nem ezért léptem be ide hogy más nyomorával foglalkozzak aztán a válasz az hogy némítsd le TS en is meg játékba is. Jah inkább kilépek a klánból ezt nem idegesítem magam más gyerekes baromságaival hogy órákat tölt azzal felnőtt léttére hogy másokat cseszegessen. Néha kicsit fáj az igazság ha a másiknak van igaza hogy szart se ér a klánja aztán mert ő életcélnak tekinti meg nagy melónak hogy hülyékből összekukázott klánjával bohóckodik meg 2 hét vagy 3 hét alatt összedobta senkikből a klánt azt neki ez mekkora nagy szám. Ezt jobb helyeken nyomornak hívják. ezekre kéne nekem órákat szánni ahelyett hogy játszak.

Ja és annyi hogy már nem játszok annyit és későbbiekben nem is akarok mert számomra semmi értelme. Tolja az a napi 5 órába a gép előtt aki még azt hiszi hogy lehet valaki játékba meg az a jövő.