418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #268230 Ha én tankot húzok tier 9-ben low penes ágyúval nem fogok azzal baszakodni hogy AP-vel lövöldözzek valamit aminek 50% esélye van abban a tierben hogy lepattan vagy nem a weakspotra megy. Ha xp kell xp kell beáldozom a kreditet. Emiatt meg nem értem mit kell kiakadnod. Meg mi az hogy gold használattal nem ismeri meg a játékot? Companyban mindenki goldot használ CW-be mindenki goldot használ. Ponthogy hasznosabb hogy megszokja az ember mit hol tud átlőni milyen távolról goldal. -
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy lehetőség van másik accountról járművek átmozgatására vagy account egyesítésre? Előre is köszi! :-) -
Szerintem jó géppel jobb statom lenne :) Ha sok a bokor akkor 12, amúgy 20-25-el hasít XD De hát már a mi Mátyásunk megmondta ebben a témában a frankót XD -
Oddball29 #268227 Semmi baj.
Jeff nem csalt, de ahogy többen megírtuk, sem az MM és a felbukkanó célok nem indokolták sem az indiszkriminált, sem a szelektív prémiumhasználatot, ami az én szememben erősen lehúzza a rep értéket.
A magyarázatából pedig nekem az jött le, hogy nem tudja, a tankja esetében mi a kettő átütőerejében a különbség a gyakorlatban. Ennek megvan a maga nem általam kitalált neve.
Lehet furcsán hangzik, de én most döbbentem rá, hogyan is játszanak tömegek, és hogyan változott mega játékosállomány az elmúlt egy évben.
Átlagban 30 fps-em van. -
Greenscape #268226 Az elozo uzenetem nem azert irtam, hogy megbantsalak csupan annyit szerettem volna kozolni vele, hogy el kellene fogadni masok allaspontjat is. Jeff nem csalt csak a jatek adta lehetosegeket hasznalta ki ami nem volt indokolt aztan lassan 2 napja megy a fikazas.
A gold hasznalatrol meg a pay4win-rol egy par szot:
Ha egy piros vagy repa szinu jatekos csak goldot hasznalna akkor sem javulna sokkal a wn6-ja mivel helyezkedni nem segit es hiaba lesz 2-3 pennel tobbje csatankent haszontalanul elhullik mint.
A masik, hogy meg kellene azokat kerdezni akik laptoprol vagy regi pc-rol toljak mit gondolnak a 40fps-el hd-ban tolo jatekosokrol. En toltam 4-5k csatat 15 fps-el ami sniper modban 2-3 mp-s fagyasokat is produkalt igy tudom tobbet er egy jo pc mint barmilyen gold loszer.
-
Oddball29 #268225 Statpaddelni meg nem igazán tudok, mert még XVM-en sincs. -
Oddball29 #268224 Pz3-at a med event miatt toltam. Próbáltam olyan tankot keresni, amit kevesen játszanak.
10-essel meg ritkán megyek TC-n /CW-n kívül. -
Greenscape #268223 Megneztem a T10-es tankjaid statjat ami nem rossz, de semmi kiemelkedo nincs benne itt viszont ugy oktatod a nepet mint fenykoraban "CsakNorris" a ninjakat. Jossz itt a statspammerekkel aztan az utobbi 276 csatadbol 108-at a Pzkpfw lll-assal toltad. Ez mi ha nem stat spammeles?! Ja "play for fun" tudom es meg is ertem mert sokszor agybajt kapok T10-ben en es nem is hoztam volna fel ha te nem osztod az eszt. Elhiszem, hogy jobban ismered a jatekot mint a legtobben, de nem kellene ennyire a sajat velemenyed raeroltetni mindenkire.
A tomegbol ketfele keppen lehet kiemelkedni. Az egyik, hogy kiemelkedoen teljesitesz a masik, hogy fikazod a tobbieket igy a sajat teljesitmenyed tobbnek tunik. Ha az elso nem megy ne eroltesd a masodik verziot.
-
Korrekt amúgy, kajáláshoz ideális replay volt. -
Egy type59ert kezdenetek uj accot? Teljesen a 0rol :D -
pecaboy #268220 KV-1-gyel megyek a nyugati tengerparton, megállok középen, semmi spot... Szólok a mögöttem-mellettem sunyító scoutnak, hogy eriggyen má spotolni, erre kijelenti, hogy "no ammo, sry"... Micsoda kifogás! :D Azt egyből levettem, hogy noob, de attól még "szeme" van annak a tanknak. Javára legyen mondva, némi újabb noszogatás után előreindult. Lehetett olyan 100-as WN ratingje. -
Oddball29 #268219 Majd lesz olyan is. Csak azért nem töröltem le, mert vicces volt benne az az artis beszólás a counter miatti tiltólistáról. Per pillanat ez az egyetlen rep a gépemen. -
stoppos #268218 Egyszer a mamája mondta neki. Meg azt is, hogy szép.
-
pecaboy #268217 Na ja...
Az is jó "poén", mikor megyek T-34-gyel vagy valami heavyvel, az M7-es és/vagy light scoutok meg osonnak UTÁNAM :/ -
madmanic #268216 Ha előre látom egyszer, hogy biztosan lesz pár szabad órám, mindenképpen keresek valakit, de elég zűrösek a napok. -
Én megnéztem a replay-t. Ügyes, okos a játék, de nekem olyan nagypapás, mint az állat. Semmi bevállalós támadás, semmi extra mögéjük kerülés, csak úgy pötyögtet, nyugiban, senkitől nem zavartatva, nulla konfrontáció. Persze valószínű ez hatásos lehet, de számomra unalmas. -
FosTalicskaa #268214 12/7 és tegnap masszív szopóág volt... szóval nem szükséges hozzá platoon, néha még csapat sem... :D -
Ezt már mondtam Mad-nek, de mazochista. -
Kösz. Ezért biztos imádni fognak. 
Mekkora húzás tőled.
De biztosan el fogom olvasni és meg is nézem a replayt. Hadd lássak kicsit a te szemeddel.

Amúgy alapjában véve kedves ember vagy... sokan mondták már neked? Ööööö vagyis hallottad már egyszer valaha?
-
30bol 20 win, platoonban kell tolni :D -
madmanic #268210 19 ből 2 win.
Bármilyen tier, bármilyen tank, és 90% ban enyém a top kill és top sebzés. -
Oddball29 #268209 Na jó, mostantól kezdve igyekszek megnézni minden ide belinkelt repet, és írok róluk egy pársoros kritikát, hogy Jeff ne úgy érezze, hogy csak őt basztatom. Alapjáraton mindenkit egyformán fogok utálni. -
Nekem a tegnapi nap 5 lossal indult, a hatodikban agyonlott a top3pl platoon mert elkuldtem oket a picsaba aztan persze kikaptak, ezutan valtottunk csak cromwellre es meg is jol ereztem magam :DDD -
Oddball29 #268207 Nem vagyok mindig szociális, de töltök majd fel több replay-t. -
Oddball29 #268206 Hát ez van. A WG egy év alatt kitermelte ezt az inkompetens spammer tömeget, amin biztos hülyére keresi magát. De eredménynek azért mégse kéne beállítani. -
MESTER van olyan TS ahol elérhetlek? Csak hogy taníthass engem. Igény volna rá. 
Na félre téve a tréfát. Hol tudnánk találkozni, menni pár kört? Érdekel a játékod és a stílusod. Hátha el tudok valami hasznosat lesni, mert még van hova fejlődnöm. Visszautasíthatatlan ajánlat. Hidd el a kritikát élőben jobban bírom.
U.i: Komolyan kérdem. -
madmanic #268204 Az összes tankom bedobtam csatába, jobb wr jött ki, mintha játszottam volna, és még a kredit sem fogy.

-
madmanic #268203 remek ötlet.
Ennek köszönhetem a tizedik vereséget sorrendben.
-
Rohadék goldspammerek, hogy a büdös.. pfejj!!! Mi az, hogy aranyat mernek használni, ami abszolút engedélyezett, és abszolút MINDENKI számára elérhetők... -
Magasrol messzire ellatni, nem rossz olet szerintem. :D -
Oddball29 #268200 Ha az fáj, mást is le fogok húzni, hidd el.
Ha van valami vicces replay, akkor esetleg feltöltöm. Ezt is csak azért tudtam előásni, mert öcsi menne E-50M-ért, és átküldtem neki face-en. -
madmanic #268199 Ezt most lőttem..
Először a minimap, majd e kép. Ez a SCOUT A SZIKLÁN.
Ilyen fasszopók miért kerülnek egyáltalán gépközelbe??
Most pedig megyek és KV1S be goldot töltök. Lehet rinyálni.. -
Várd a következőt. Én is várom a tiedet... ami mint tudjuk soha nem lesz. 
Szót sem érdemelsz. Lezártam.
-
Oddball29 #268197 Messze volt azért, ez még HEAT-al is kevesebb mint 50%-os lövés volt. -
bornofakone #268196 "Hogy a tudásodból át adj egy darabot a többi játékosnak, ahelyett hogy fikázol"
Sztem elég sokat adott már át régebben a tudásából :)
Viszont azt az is-7-t olyan szögből sima lőszerrel is megpróbáltam volna, hiába volt rejtve a teknő és magasabban is állt, enyhén feléd mutatta a lámpát és sztem lőhető lett volna. (nem biztos, 1-2 sima lőszer után vszínű váltottam volna én is goldra ha nem viszi, de mivel időd is volt, kipróbálhattad volna :D)
Btw tökéletes replay volt kajához :) -
nemtudommivan #268195 A troll az troll.... T3 nem igazán tud mit kezdeni vele. -
Oddball29 #268194 Én csak annyit mondtam először, hogy egy rep ész nélküli goldspammal sztem szar. Erre te kezdtél el vergődni, hogy márpedig indokolt volt, holott többen megírtak, hogy egy francot. Ha ugyanilyen vackot töltesz fel, ugyanazt kapod, röviden. Ha magadat akarod blamálni, hajrá. -
A noobok mostanában már 13-at ölnek egy csatában? Sokat fejlődtek :) -
nemtudommivan #268192 Én T3-ban tolom. Most már értem miért van 60% győzelmi aránya azoknak az embereknek akik T18-al meg hasonló OP gépekkel tolják a szinte full amatőrök között. Így aztán lehet statot javítani. Mondjuk én M3 stuarttal megyek de így is 10 csatából 9 győzelem.
Igaz az előbb egy noobnak én adtam meg a 13 killt azzal hogy rárontottam a hetzerére, ahelyett hogy hagytam volna befoglalni a picsába. Erről még most sem tudok leszokni. Tudom hogy szemből nem bírom átütni, tudom hogy nem leszek képes mellé kerülni mert szemből kell érkeznem, de azért nekimegyek.... -
Meg fogom nézni Okostojás.
Csak az a két dolog zavar, az egyik hogy úgy véled 30k csata után fogalmam sincs hol vannak a weak spot-ok. Meg fogsz lepődni. TUDOM.
A másik dolog. Miért van az, hogy elsőnek töltöd le minden alkalommal a replayeimet, megnézed, és ömlik ki a sz@r a szádon? De minden egyes alkalommal. Ha ennyire zavar, miért foglalkozol ennyire velem? Most is már több mint 24 órája azon vergődsz hogy mertem használni gold lőszert. Kissé nevetséges már a rögeszméd.
Figyu, adok a következő 24 órára is feladatot neked: eddig is használtam randomban goldot, ezután is fogok, ha a helyzetet ÚGY vélem hogy megkívánja. Űberelem is, most figyelj: a jónak vélt replayeket ugyan úgy fel fogom tenni, hogy aztán höröghess valamit rá a nagy unalmadban.
Próbálok olyan dolgokat megosztani itt ami hasznos lehet mindenki számára. Még ha nem is sikerül mindig (lásd tegnapi eset) amiért bőven kaptam negatív kritikát. Ez van.
Csak egyszer látnék tőled ilyet. Hogy a tudásodból át adj egy darabot a többi játékosnak, ahelyett hogy fikázol. Látod ez a különbség kettőnk között, hogy én legalább megpróbálom.
Na reagálj erre, had röhögjek egy jót megint.