banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Greenscape
    Az elozo uzenetem nem azert irtam, hogy megbantsalak csupan annyit szerettem volna kozolni vele, hogy el kellene fogadni masok allaspontjat is. Jeff nem csalt csak a jatek adta lehetosegeket hasznalta ki ami nem volt indokolt aztan lassan 2 napja megy a fikazas.

A gold hasznalatrol meg a pay4win-rol egy par szot:

Ha egy piros vagy repa szinu jatekos csak goldot hasznalna akkor sem javulna sokkal a wn6-ja mivel helyezkedni nem segit es hiaba lesz 2-3 pennel tobbje csatankent haszontalanul elhullik mint.
    A masik, hogy meg kellene azokat kerdezni akik laptoprol vagy regi pc-rol toljak mit gondolnak a 40fps-el hd-ban tolo jatekosokrol. En toltam 4-5k csatat 15 fps-el ami sniper modban 2-3 mp-s fagyasokat is produkalt igy tudom tobbet er egy jo pc mint barmilyen gold loszer.