A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meg fogom nézni Okostojás.
Csak az a két dolog zavar, az egyik hogy úgy véled 30k csata után fogalmam sincs hol vannak a weak spot-ok. Meg fogsz lepődni. TUDOM.
A másik dolog. Miért van az, hogy elsőnek töltöd le minden alkalommal a replayeimet, megnézed, és ömlik ki a sz@r a szádon? De minden egyes alkalommal. Ha ennyire zavar, miért foglalkozol ennyire velem? Most is már több mint 24 órája azon vergődsz hogy mertem használni gold lőszert. Kissé nevetséges már a rögeszméd.
Figyu, adok a következő 24 órára is feladatot neked: eddig is használtam randomban goldot, ezután is fogok, ha a helyzetet ÚGY vélem hogy megkívánja. Űberelem is, most figyelj: a jónak vélt replayeket ugyan úgy fel fogom tenni, hogy aztán höröghess valamit rá a nagy unalmadban.
Próbálok olyan dolgokat megosztani itt ami hasznos lehet mindenki számára. Még ha nem is sikerül mindig (lásd tegnapi eset) amiért bőven kaptam negatív kritikát. Ez van.
Csak egyszer látnék tőled ilyet. Hogy a tudásodból át adj egy darabot a többi játékosnak, ahelyett hogy fikázol. Látod ez a különbség kettőnk között, hogy én legalább megpróbálom.
Na reagálj erre, had röhögjek egy jót megint.