banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Greenscape
    Megneztem a T10-es tankjaid statjat ami nem rossz, de semmi kiemelkedo nincs benne itt viszont ugy oktatod a nepet mint fenykoraban "CsakNorris" a ninjakat. Jossz itt a statspammerekkel aztan az utobbi 276 csatadbol 108-at a Pzkpfw lll-assal toltad. Ez mi ha nem stat spammeles?! Ja "play for fun" tudom es meg is ertem mert sokszor agybajt kapok T10-ben en es nem is hoztam volna fel ha te nem osztod az eszt. Elhiszem, hogy jobban ismered a jatekot mint a legtobben, de nem kellene ennyire a sajat velemenyed raeroltetni mindenkire.
    A tomegbol ketfele keppen lehet kiemelkedni. Az egyik, hogy kiemelkedoen teljesitesz a masik, hogy fikazod a tobbieket igy a sajat teljesitmenyed tobbnek tunik. Ha az elso nem megy ne eroltesd a masodik verziot.