418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
EmR3 #276411 Tévedtem, az acélfalhoz is kell 1000 potenciális sebzés.
Amihez nem kell az a hidegfejű.
-
Angelus1991ster #276410 Köszönöm ennyi elég volt. -
EmR3 #276409 A batmobilom is pattintott JpzE100 lövedéket, van ez így néha.
A sniper medálhoz kell 1000 sebzés.
De a steel wallhoz elég ha kiállsz valami meggymagköpködő elé pár másodpercre. -
Ha nem csak a frenetikus játéktudását akarod csodálni, de meg akarod ismerni benne az EMBERT is, akkor javaslom neked ezt. -
Miért gubicza1212 hogy tudja telepíteni a játékot, replayből felvenni videót, feltölteni Youtube-ra és hülyét csinálni magából? Közben meg annyi esze van mint egy marék molylepkének. Az élet nagy kérdései mi?! 
(volt már róla itt szó) emlékeztető -
Soha nem kapcsolja ki:) -
foxbat88fx #276405 ezt a gagyi szar teszt szerót!!!
be akarok lépni 8k sorbanállás... belépek...
grafot visszaállítom fejlesztettről simára, újraíndít.... 14k vannak előttem
na akkor lehet IS-3-at ragasztani!!!! -
Angelus1991ster #276404 Ezek a vörös effesek, uhhh, nem hiába vörösek.
Random csatában , Churcill látja az ellent és nem lő, pedig egy lövésre volt. Sőt csak papírpáncélú tier4-esek voltak ellene (M3 Lee és Su-85B) Ezek után kérdem én, hogy tudja bekapcsolni az ilyen egyáltalán a számítógépet? Hogy? Egy a számtalan esetből. -
stoppos #276403 "az AFK player a WG-nek egy huncut petákot sem hoz"
Márhóóóóógyne... -
FosTalicskaa #276402 1. obj268-al oldalba majd szemből is meglőttem egy amx 1375-t. mind2 0 dmg critical lett 50 méterről... Ennek szerinted milyen magyarázata van? 300 pen vs 20mm páncél. Nem egyszeri eset, Kb meccsenként leadott lövések 50%-a ilyen és ehhez hasonló, ha nagyon kell veszíteni és 15:2-3 lesz a meccs vége, akkor ez a szám 90% is lehet, persze akkor már a csapat is hasonlóan teljesít.... Ez azért tényleg érdekelne.
3. Ez tényleg igazágos húzás volt a wg részéről. Valaki kioszt 8k dmg-t, de nem kap semmilyen medált (míg az egész csapata mondjuk leadott 2k dmg-t) -> vesztes xp, ellenben mondjuk valami gyorsan lövő kis hülyegyerek: 0dmg, 11 lepattanó -> sniper medál -> győztes xp. Ebben aztán van logika...
5. Ez megint olyan dolog amit nem értek miért nem csinálnak meg. Most mennyi ideig tartana bevezetni egy olyan feltételt, hogy nem engedi megnyomni a battle gombot a leadernél amíg a szakaszban lévő tankok szintkülönbsége nagyobb mint 2? -
szakasz #276401 huuu látom tényleg elvakult vagy.... így nincs is min "vitatkozni"
1., nem a WG "magyarázata" érdekel, az bárki tud kreálni ha máshogy nem tudja megoldani a problémát
2., az AFK player a WG-nek egy huncut petákot sem hoz
3., látom nem érted a mondatot
4., elhanyagolható ??? számodta igen, amikor +3-4 tier9-10 van, akkor az probléma, pesze téged nem érdekel, attól még másnak fontos
5., a trollplatoon biztosan hozza a WG-nek a pénzt durván, az elégedett felhasználók pedig nem
látom az egészre elég "jó" rálátásod van -
Afelárasnak nem igen örülnénk, a félárasnak annál inkább! :D
Nehogy bepöccenj, csak egy szójáték! :-) -
virkir #276399 1. Ha utánanéznél ennek is megvan a magyarázata csak tájékozódni kéne.
2. Megvan annyi engedménnyel,hogy sem a WoT sem a WT csapata nem a pénze ellensége.
3. Találkoztál már azzal, hogy vesztes körnél megkapod mintha nyertél volna?
4. Szvsz elhanyagolható, érdekes módon engem ez zavar a legritkább esetben.
5. Lásd 2. pont a pénzügyi résznél.
-
foxbat88fx #276398 pont ez a teszt lényege
meg tudod nézni pl. hogy bírja a JT szemből az áldást ha előremész spotolni, nem baj ha szarrá lőnek és 0 dmg-d lesz, mert a statban nem lesz nyoma...
volt olyan hogy malinovkán normál csatában AMX 50B-vel mondom kimegyek a mezőre... (házaknál kezdtünk)
ezzel annyira megleptem az enemyt hogy átértem a túloldalra a nagy kő alá :D pedig nem egy gyors az 50B
itt lehet váratlant, hülyeséget csinálni, hátha bejön, majd azt lehet élesben is alkalmazni -
szakasz #276397 húúú te aztán elvakult WOT-os vagy,
" Játékmenetileg szvsz nem lehet sokkal többet kihozni egy ilyen játékból."
csak pár példát emlitek amivel sokkal többet ki lehetne hozni a játékból:
1., 0 damage "critical" megszüntetése
2., AFK playerek elleni hatékony küzdelem
3., XP szerzés ne a részvételért járjon (lásd 2-es pont)
4., MM hülyeségeinek kiküszöbölése
5., trollplatoon megszüntetése
szóval nem lehet sokkal többet kihozni.....
ennyi elég ?? -
TomDantes #276396 Kipróbáltam a tesztszervert . Hát fps gondom nem volt, jó hát nem néz ki rosszul, de majd ha minden grafikai dolog benne lesz, akkor lesz érdekes.
Ami nem érdekes, vagyis furcsa, a tesztszerverre csak a leghülyébbek mennek fel? De komolyan, med tankkal, áll egy helyben...mert? Mi a fasznak? Félti? Teszt szerveren? Menjen előre a dög lassú világító TD? Áh, elég is volt ennyi teszt nekem. -
virkir #276395 "Szerintem csak a grafikával nem lehet majd megfogni őket, a játékmechanikának ugyanolyan addiktívnak kell lennie."
Ja. Nézd meg akik itt olvadoznak a WT-től. A relatív értelmesebbje is csak a grafikát tudja felhozni.
Csodák nincsenek. Játékmenetileg szvsz nem lehet sokkal többet kihozni egy ilyen játékból. -
Kaptam a golyózáport rendesen :)
Elszenvedett találatok
Szerzett lehetséges sérülés
-
Angelus1991ster #276393 Feláras garázshely jó lenne már. -
VanDaal #276392 Azért a blur meg a fényviszonyok magukban is sokat dobnak a grafikával kapcsolatos minőségérzeten. Bár ezeket feltehetőleg én is csak képen fogom látni, mert úgyis ki fogom kapcsolni őket, hogy ne okozzanak FPS dropot. Meg közben rájöttem, hogy a növényzet és a füst/por is ki fan kapcsolva nálam, azért is hatottak olyan sokkolólag rám ezek az új képek :)
Meg kinézetre nagyon tetszik az új japán pálya is. Remélem mi is meg fogjuk kapni, itt Európában. Ha már egy folyamatosan szapult Redshire elfér a pályák között, nem lenne valami elegáns húzás, ha ez a pálya meg még az esélyt sem kaphatná meg a bizonyításra. -
TomDantes #276391 Amúgy úgy érzem ez a nagy különbség a két játék között, a felhasználókkal való párbeszéd. Ezért van az ,hogy a WoT ótvarszarfoskurvaszarmocsokfoskurvaanyjukat míg a konkurencia: minden tökéletes, rózsaszín, meseszép.
Nos hát igen, a vásárlókkal való kapcsolattartás, ha ez szar, lehet akármilyen a termék, az emberek megutálják.
Mondjuk engem nem zavar Serb-ék cinikus stílusa. -
Az még nincsen berakva.
Master91: van jó pár ilyen...a textúra ott van, de nincs mögötte semmi modell. Még akkor is előfordul ha maximális grafikán játszol, alacsonyabb talaj beállításokkal meg még viccesebb lehet.
Himmelsdorf-on is ilyen a hosszú utcában az egyik romos sarok, olyan mintha át lehetne rajta lőni, de nem lehet, túlságosan kilóg a modell, de a textúra meg hiányzik.
-
TomDantes #276389 Az a baj ezzel a grafika dologgal. Akárhogy nézzük, ha szép grafikát akarunk, ahhoz erősebb gép kell. Agépigény nő, még ha egy nagyon optimalizált játékról is van szó.
Az nem megy, hogy szaaar mert csúnya....de szaaaar mert szebb lesz de nő a gépigény. Vagy ez , vagy az.
Amúgy bánja a franc, attól hogy szebb lesz, nem lesz jobb.Bár fontos hangulati elem, de hát ettől a WoT problémái, mint a hülye csapattársak ami szerintem a legnagyobb gond, nem szűnik meg!
De kell grafika fejlesztés, mert a konkurenciánál is van. Kell.
De jobb lenne ha grafika helyett: garázs-csaták, történelmi csaták kerülnének be.
Az új tankok: a japán med-ek nem érdekelnek. A japán Masu-ra kiváncsi leszek ha lesz, meg a Strumtiger Bär cuccokra ha lesznek, és ha lennének magyar tankok...de összeségében játék menetbéli újdonságok kellenének.
Mondjuk az, hogy át lehet lőni a házakon, egy ilyen dolog, nem nagy dolog, de ez jobban érdekel mint a grafika.
És...mégjobb lenne ha a Warship jönne ki, mert az jobban érdekel...
-
Én a blur effekten meg a sun ray-en kívül nem látok rajta sok mindent, a blur-t úgy is kikapcsolom, a napfény effekt meg nem eszi annyira az erőforrást, legalábbis egy HD 7770 vinni fogja szerintem, más játékokban sem fogta meg a kártyát.
A WT tankos része még mindig csak úgy van a fejemben nekem is, hogy ja jól néz ki, csak fogalmam sincs milyen játékélményt ad majd...
A WoT-ot már megszoktam, zárt béta óta sokat változott ugyan, de alapjaiban még mindig ugyanaz a játék, ismerem a játékmechanikát, a bugokat, a pályákat, a tankokat. A WT furcsa lesz elsőre, az biztos...de remélem hogy jó lesz, nekünk csak jó, ha van választék. (Remélem azért, hogy nem lesznek olyan különbségek, mint a repülős játékokban, mert az csúnya lesz akkor :) )
virkir: vagy inkább átmennek oda IS. Most már két játékban is trollkodnak majd, a grafikai különbségek meg csökkennek úgy is, ha megcsinálja a WG a nagy átalakítást. Szerintem csak a grafikával nem lehet majd megfogni őket, a játékmechanikának ugyanolyan addiktívnak kell lennie. -
Angelus1991ster #276387 Aki próbálta a tesztszervert , akasztotta a játékot a torony lerepülés animációja? -
igen, ennek a pengének is két oldala van, persze van jó hatása is a konkurenciának
ÉN abba bízok, hogy jobban fognak hallgatni a népre.
-Nem tudom lenyelni, hogy mindig azt mondták hogy nincs szellem lövés, mi gépünk/netünk a szar, laggolsz hülye gyerek.
Most bevallották még is van, most lesz kijavítva ebbe a pöcsbe ( már ha ki lesz...)
-Át lesz dolgozva 2-3-4-5 map, nem írják le hogy " bocsi srácok, tényleg ótvar szar ", DE amíg dolgoznak rajta NEM VESZIK KI! Szopunk mint kismalac,mert naponta többször oda rak be.
Már mikor Highway ki jött, említettem itt, hogy baromi szar, mert aki felül kezd, instant övé a város, sokkal előnyösebb helyzetben van mint azok akik alul kezdenek. Mi történik? majd 1 év múlva írják hogy át lesz dolgozva. Köszi!
-Láthatatlan fal/domb szélén át lövés
És igen, lehetett őt sebezni így is.
És mikor ezeket meg említed, jön a szokásos paraszt szöveg.
Én meg értem hogy már a hajukat tépik, a sok debil sírástól ( dolgoztam kereskedelembe, boltokba, értem és tudom hogy milyen hülyék az emberek )
De erősen azt érzem, hogy SerB fejét le, és valami komolyabb emberét kéne, aki kicsit "felhasználó barátabb"
-
400V #276385 Engem rohadtul zavar hogy ezt az ősrégi szar grafikai enginet tuningolják ilyen FXXA ha jól írom. Felmész a netre leszedsz egy ilyen programot és beteheted szinte minden játékba és azt állítasz be neki amit akarsz. Így értem. PL most a motion blur. Ezzel a programmal úgy variálod ahogy akarod. Nagyon erőltettnek látom, vagy is látszik rajta hogy ez a max amit tud az engine. -
stoppos #276384 Anno valószínű nem dúskáltak a lóvéban, azért is választották azt az engine-t, amit. Aztán ugyez ezt átírni nem egyszerű. Ha jól tudom dolgoznak rajt. -
foxbat88fx #276383 ja értem... hát lépnie kell a wot-nak, ezért jó a konkurencia
nézd meg: http://ftr.wot-news.com/2013/12/06/test-8-10-graphic-filters/
egyből behozták ezt is.... ami eddig nem volt, de a WT-nél már jó ideje megvan, és ez is dob a grafon (legalábbis nekem tetszik)
muszáj lesz a wot is fejleszteni különben veszíteni fog játékosokat, nem azt mondom hogy kihal a game :D de biztosan bukni fog játékosokat ha szarik a fejlesztésekre -
VanDaal #276382 Ezt láttam én is FTR-en, innen jött az ötlet, hogy megnézzem más tankok lánctalpát is :)
Oldalnézetből is elég látványos a fejlődés, aminél már kész vannak vele.
Stoppos:
Vagy bízzunk benne, hogy addigra megtanulják optimalizálni a programjukat :D
Foxbat:
De a WoT esetében arról beszélünk, hogy egy már bizonyított, és alapjaiban véve jó játék (a debil csapattársak ebben az értelemben nem képezik a játék részét :D ) kap grafikai fejlesztést, míg a WT jelenleg az én szememben csak egy szép grafika, amihez remélhetőleg sikerülni fog egy jó játékot is csinálni :)
Ezeket a 8.10-es grafikai újításos képeket a #276368 hsz-ből meg most láttam csak én is... Pofám leszakad, ehhez már az én gépem is kevés lesz :D -
A kidolgozottsággal kezdted, én a kidolgozottság alatt azt értem hogyha közelről nézel 1 tankot mennyire jól játszik pl. a csákány a tank oldalán, látod hogy még a csavarok is meg vannak a lapáton, erezetes a fa rönk amit visz magával, stb stb.
Ezt, hogy mennyire szép, a grafika fogja meg csinálni. Mosott barna fos erezetes a fa rönk, vagy gyönyörűen szép, élethűen látod.
Ezekkel a tank kidolgozásokkal a WG nem bánik szarul, grafikailag van lemaradva, mert a hülye idióták inkább szarják ki havonta a tankokat meg a szarabbnál szarabb mapokat [...]
Több és is van a 2 technológia közt !
WoT hány éve volt hogy béta volt? nem akarok hülyeséget mondani, sztem ~4 körül. Az előtt már biztos volt alpha, meg ilyesmi, mondjuk az volt ~5-6 éve körül.
~5-6 éves grafikai kinézetű az összes tank!
WT a tankos játékot hány éve fejlesztheti? szerintem max. 2
persze már volt pár ráncfelvarrása a Wotnak, de ide erősebb meg oldások kellenek, hogy már "korai" grafikai tankokat kapjunk, mint egy WT esetében
Ha 2 patchenként kaptunk volna mappot.....így is több mint 25 van, és napi 6-9közt játszok csak :/ -
igen ebben bizom én is a grafikáért atmennek lehet kevesebb noob lesz wot .on:) -
400V #276379 Nézegettétek az újításokat? Új grafikával 5-7 fokkal jobban fűt a videó kártyám. ATI 4850, semmi fps különbség nincs régi és új között. -
foxbat88fx #276378 az még nincs sajnos :S elég jól titokban tartják :D
stug3, kv-1, t-34, pz3 videókat láttam... de most már lassan jönnek majd fel youtube-re a bétás videók, kíváncsi leszek :)
jót tesz a wot-nak is a konkurencia -
virkir #276377 Jó a Wot így ahogy van, legalább ha kijön az űberbrutálkurvaszépgrafikájú WT a sok tankmegyhűdeszíp siemka átmegy oda.
Nekünk ez tiszta haszon akik meg most istenítik azt, majd jól pofára esnek, hogy a hüjjék ott is ugyan úgy képesek elbaszni a játékélményt grafikától függetlenül. -
kisokka #276376 Egyetértek. Én mindig azt várom, hogy az álcafestés variálható legyen, annyira nem ragaszkodnék az eredetiséghez. Kit hat meg, hogy '40-ben milyet használtak a francik?
Szerintem, ha ezen valamilyen módon túl tudnának lépni, sokat dobna a játékon(tudom, kis hülyeség, de azért számít). 300 gold nem sok, de annyit egy olyan álcafestésre sem költök, amit rajtam kívül minimum 200ezer játékos használ.
Klóntank, ahogy mondod. -
400V #276375 IS,IS3,IS4 videók nincsenek? Semmit nem találtam eddig. -
foxbat88fx #276374 textúra a lényeg
ne a tükröződést nézd meg árnyékok stb...
a wot textúra az full-on van, látszik is
mit értesz az alatt hogy több év is van?
Wot régebbi? WT újabb?
WT igen csak jól optimalizált engine-t használ, még az én gépemen is
(vmi ezer éves dual core proci, még az első generációbol, 9500gt vga) nagyon szép grafon fut a WT, míg a wot csak elég visszavett graffal fut -
Full grafika mind a kettő?
Wotos kép nem hiszem.
Mondom ,a lényeg az, hogy két technológia közt 5-6-7 év is van.
nem csúnyák a WG tankok ( full high grafon főleg ) -
Az kéne a WoT-ba, hogy a tankokat viszonylag egyénivé lehessen tenni. Mint az RPG-k elején a karaktergenerálás.
Legyen-e rajta üzemanyagtartály, pótlánctalp, sárvédő, álcaháló, kulacs akármi, esetleg a festék mennyire legyen kopottas, meg ilyesmik.
Az álcafestések bevezetése jó kezdés volt, de még mindig olyan, mintha klóntankok harcolnának egymással...kéne egy kis variáció, vagyis inkább sok.
Ha megnövelik a poligonszámot, akkor a WoT is lehet olyan, mint a WT, de szerintem a WT motorja mindig is jobb lesz.