banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Én a blur effekten meg a sun ray-en kívül nem látok rajta sok mindent, a blur-t úgy is kikapcsolom, a napfény effekt meg nem eszi annyira az erőforrást, legalábbis egy HD 7770 vinni fogja szerintem, más játékokban sem fogta meg a kártyát.

A WT tankos része még mindig csak úgy van a fejemben nekem is, hogy ja jól néz ki, csak fogalmam sincs milyen játékélményt ad majd...

A WoT-ot már megszoktam, zárt béta óta sokat változott ugyan, de alapjaiban még mindig ugyanaz a játék, ismerem a játékmechanikát, a bugokat, a pályákat, a tankokat. A WT furcsa lesz elsőre, az biztos...de remélem hogy jó lesz, nekünk csak jó, ha van választék. (Remélem azért, hogy nem lesznek olyan különbségek, mint a repülős játékokban, mert az csúnya lesz akkor :) )

virkir: vagy inkább átmennek oda IS. Most már két játékban is trollkodnak majd, a grafikai különbségek meg csökkennek úgy is, ha megcsinálja a WG a nagy átalakítást. Szerintem csak a grafikával nem lehet majd megfogni őket, a játékmechanikának ugyanolyan addiktívnak kell lennie.