A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
igen, ennek a pengének is két oldala van, persze van jó hatása is a konkurenciának
ÉN abba bízok, hogy jobban fognak hallgatni a népre.
-Nem tudom lenyelni, hogy mindig azt mondták hogy nincs szellem lövés, mi gépünk/netünk a szar, laggolsz hülye gyerek.
Most bevallották még is van, most lesz kijavítva ebbe a pöcsbe ( már ha ki lesz...)
-Át lesz dolgozva 2-3-4-5 map, nem írják le hogy " bocsi srácok, tényleg ótvar szar ", DE amíg dolgoznak rajta NEM VESZIK KI! Szopunk mint kismalac,mert naponta többször oda rak be.
Már mikor Highway ki jött, említettem itt, hogy baromi szar, mert aki felül kezd, instant övé a város, sokkal előnyösebb helyzetben van mint azok akik alul kezdenek. Mi történik? majd 1 év múlva írják hogy át lesz dolgozva. Köszi!
-Láthatatlan fal/domb szélén át lövés
És igen, lehetett őt sebezni így is.
És mikor ezeket meg említed, jön a szokásos paraszt szöveg.
Én meg értem hogy már a hajukat tépik, a sok debil sírástól ( dolgoztam kereskedelembe, boltokba, értem és tudom hogy milyen hülyék az emberek )
De erősen azt érzem, hogy SerB fejét le, és valami komolyabb emberét kéne, aki kicsit "felhasználó barátabb"