banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    A kidolgozottsággal kezdted, én a kidolgozottság alatt azt értem hogyha közelről nézel 1 tankot mennyire jól játszik pl. a csákány a tank oldalán, látod hogy még a csavarok is meg vannak a lapáton, erezetes a fa rönk amit visz magával, stb stb.

Ezt, hogy mennyire szép, a grafika fogja meg csinálni. Mosott barna fos erezetes a fa rönk, vagy gyönyörűen szép, élethűen látod.

Ezekkel a tank kidolgozásokkal a WG nem bánik szarul, grafikailag van lemaradva, mert a hülye idióták inkább szarják ki havonta a tankokat meg a szarabbnál szarabb mapokat [...]

Több és is van a 2 technológia közt !

WoT hány éve volt hogy béta volt? nem akarok hülyeséget mondani, sztem ~4 körül. Az előtt már biztos volt alpha, meg ilyesmi, mondjuk az volt ~5-6 éve körül.
    ~5-6 éves grafikai kinézetű az összes tank!

WT a tankos játékot hány éve fejlesztheti? szerintem max. 2

persze már volt pár ráncfelvarrása a Wotnak, de ide erősebb meg oldások kellenek, hogy már "korai" grafikai tankokat kapjunk, mint egy WT esetében
    Ha 2 patchenként kaptunk volna mappot.....így is több mint 25 van, és napi 6-9közt játszok csak :/