418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Styx36
  • TOMSILENT
    Ismét Haver :D, most már van Churchill III-ma :D

EU8M78Y7 - This faszom bla bla :D
  • stoppos
  • JeffDunham
    Bletchley Park

• Lunki88
    Lassan át lehet nevezni a topikot kódfejtőre. :D
  • TOMSILENT
    Haver aktiválta:

EU8M65B3 - This is is succesfully bla bla :D
  • bornofakone
    végre...megvan az első kód, macro-val rányomtam 1 250-s sorozatra, és 170.-re meglett....végre :)
  • antiatom
    Megvannak a pillanatai de a scoutolás valahogy nem nekem való. Tudom, jó tank, nekem valahogy nem megy vele a játék.
  • kisokka
    Én azt azért nem akarom elhinni, hogy a 13-90 egy semmire nem jó tank, de való igaz, ízlés válogatja.
  • DarkDays
    APK4VV-99X9X9 ????

most ezt kezdtem el tekerni,hátha..
    haver is beszáll nemsokára
  • kisokka
    Az a poén egyébként, hogy nem is játszom a franci lightokkal valami jól, szóval van még mit fejlődöm velük(bár a winrate nem rossz). Jó velük spotolni, annál idegesítőbb, ha az előre megbeszélt spotokat nem lövik, hiába pingelek, jelzem, hogy hol lesz az ellen, egyszerűen semmi.

Valamilyen perverzió miatt viszont nagyon bejönnek, némely csatám annyira röhejesen jó, hogy nem tudom feledni ezt az ágat
    A legjobban az tetszik, amikor valami két tierrel felettem álló heavy megáll előttem, hogy aztán majd jól szétzúz. Aztán szétzúzom én, mert 1 vs 1-ben esélye nincs(ha fent nem akadok valami kurva kövön, mert volt már olyan is ).
  • Nikosi
    Igen lehet nekem ma így lett meg.
  • Nikosi
    Hát ez a macro-s ötlet megváltó volt. Így 224-ből sikerült beszerezni 2-t is. Igaz én magam kattintgatam össze a macrot, mert másolva nem ment.

Retorzió meg nem várható szerintem. Ezek a kódok nagyon régiek. Mivel többet is lehetett aktiválni, így szerintem az nem valami wg-s ajándék kódok maradványa volt. Szerintem ezeket a kódokat valamikor eladták, valamilyen újságnak, vagy olyan cégnek mint az Alienware.

Ugyan technikailag ezeket "elloptuk", bár inkább a kibányásztuk jobb szó erre. De ezért a wg-nek valaki valamikor fizettet, ergo nem érdekli mi lesz ezekkel a kódokkal. Addig amíg ez náluk nem okoz technikai problémát addig szerintem leszarják ki milyen kódot bányászik ki. Persze, ha valaki átesik a ló túloldalára, nagyon elfajzódik akkor ott lecsaphat némi dádá, de teljes ban akkor sem. Maximum elveszik a kibányászott dolgokat.

Amúgy aki ismeri esetleg a régi pc gurus-s vagy egyéb kódok formátumát azokkal is meg lehet próbálni bányászni esetleg.
  • antiatom
    Az E75 nagy gunnal egy másik tank lesz kb., a 13-90 pedig olyan semmire nem jó tank, legalábbis az én kezeim között! Az ágyú igazából annál mindegy mert folyamatosan T10-be rak ahol nemigazán lehet sebezni...persze én nem vagyok pro vele
  • yossarianHUN
    Hát nem tudom, én habozás nélkül az E-75 gunt venném, mert a franci lightoktól okádnom kellett, de ezek szerint neked bejöttek, úgyhogy innentől irreleváns a véleményem:)
  • bornofakone
    macro közben lehet wot-al játszani? :D
  • kisokka
    Na igen, szeretném az E-75 csúzliját már egy ideje, de viszont most ez a helyzet állt be.

A 13-90-en viszont nem a puskát, hanem a motort kérdezem(bár talán kérdezhetném a puskát is, annyi free-m úgysem lesz mindkettőre). A motort is inkább azért, mert a 13-75 egy fartúró tank, szóval talán a top csúzli rajta másodlagos.
  • yossarianHUN
    A KT-ágyús E-75-öt akkor már ismered, szerintem teljesen használható azzal a gunnal, csak óvatosan kell használni. A nagy ágyútól viszont megtáltosodik. Persze a 13-90 eszméletlen szopás lehet a kis gunnal (szerintem), én már a 13-75-ön is minden második csatában merevgörcs rohamot kaptam tőle.
  • kisokka
    Némi dilemmában vagyok, ha van érintett, segíthetne a döntésben.

Adva van, hogy 3-4K xp múlva meglesz a 13-90-em, amit meg is fogok venni(free-ből most is megvehetném, de na, azt nem pazaroljuk).

Ami a probléma:

Szóval van nekem egy E-75-öm is, amire már elkellene a top puska, ha már itt van nálam, free-m viszont limites. Nem tudom eldönteni, hogy melyikkel szopok kevésbé, mivel a 13-90-et még nem próbáltam és nem tudom mennyire szopó, ha nem a top motor van rajta.

Az E-75 top lövegére viszont már hetek óta fényezem a bohócot. Azért is estem dilemmába, mert a hölggyel a KT lövegével nemrég megszereztem a Master Tankert és azóta jobban megy vele a szex(persze nem játszok vele éjjel-nappal, szóval fordulhat a labda).

Ha ismeri valaki ezt a két masínt, mondhatna egy rövid véleményt a szopófaktorok mértékéről.

Előre is kösz.
  • Sunsetjoy
    Ki tudja, milyen perverzek vannak errefelé:)
    Amúgy csak a teljesség kedvéért írtam.
  • DarkDays
    kezdő accos bónusz kódom van egy original,ha valaki új accon gondolkozik szívesen oda adom

(véletlen mohóságból kértem ki,nem használhatta fel seni se)
  • stork13
    Köszönöm!
  • Oddball29
    De miért kéne bárkinek is ruszki light trainer?
  • Sunsetjoy
    Ahogy olvasom a wikin, faszányos a camoja, de mint írja is: Weak engine, low speed limit, sluggish reverse, crawls uphill...

Valentine II
  • TOMSILENT
    EU8M86F2 - This code is already used.
  • Sunsetjoy
    Röviden: lassú gyorsulás (szenved minden terepen), gyenge átütésű - bár gyors (tier 2 ágyú egy tier 4limites tankon) ágyú.
    Egynéhány ellenfél lövését tudja pattintani, illetve azzal hogy elég jól forog a tank és a torony, talán állóháborúra egy kicsit elviselhető.
    Aktív scoutnak nem való, ahhoz lassú- bár a rádiója tier 9 :D

3 legény ül benne, szóval rádióst és célzót nem tudsz benne nevelni.
  • Lucifer001
    EU8A73L4 <---- Ha segít valakinek a szűrésben . De én csak bemásolgattam .
  • Lucifer001
    Nyugta.
    Dátum: 2013.12.09. 20:40:10
    Jármű hozzáadva: Valentine II
    Helyek hozzáadva: 1

Meg cirka 350 arannyal is több van , de azt nem " nyugtázta " , csak látom , hogy kicsivel több van :-)
  • stork13
    Amúgy milyen ez a kis Valentine II?
  • stork13
    EU8N83Y7

Receipt.
    Date: 2013.12.09. 20:32:28
    Vehicles added: Valentine II
    Slots added: 1
  • Gottfried
    Hálás köszönet!!! Az alsó működött. :)
  • DarkDays
    macron melyik kódsort érdemes futtatni? EU8 már lejárt lemez :)

TRU8W9-X9XXX9 most ezt futtatjuk de 500 ból semmi
    APK4VV-99X9X9 ????
  • kiss1990
    Kb 200-at nyomtam be kézzel, azok nem hoztak semmit, a makro már talált egyet, várom a másodikat.
  • TiborTamas
    Nekem is, 125-ből semmi eddig.
  • Tono34
    Egy ideje megy a macro, de ez sem hozott még sikert ..
  • hNeo2
    CK39UF-4VE5DT - 1000 gold 7 nap prém új accra
    CK39UF-6GX7ES - 1000 gold 7 nap prém új accra
    CK39UF-9GM8BK - 1000 gold 7 nap prém új accra

hátha jó még az egyik hátsó
  • Angelus1991ster
    De, van nekem. 1000goldos és alienwarearenás.
  • Gottfried
    Sziasztok!

Új acchoz nem tud valaki egy invite kódot?
  • Toweliee
    Ennél az imacronál a recorda vagy a play-ra kell kattintani ha el akarom indítani?
  • TOMSILENT
    Haver aktiválta:

EU8M24A9 - The bonus code has been successfully redeemed on your account.