A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nikosi #277239 Hát ez a macro-s ötlet megváltó volt. Így 224-ből sikerült beszerezni 2-t is. Igaz én magam kattintgatam össze a macrot, mert másolva nem ment.
Retorzió meg nem várható szerintem. Ezek a kódok nagyon régiek. Mivel többet is lehetett aktiválni, így szerintem az nem valami wg-s ajándék kódok maradványa volt. Szerintem ezeket a kódokat valamikor eladták, valamilyen újságnak, vagy olyan cégnek mint az Alienware.
Ugyan technikailag ezeket "elloptuk", bár inkább a kibányásztuk jobb szó erre. De ezért a wg-nek valaki valamikor fizettet, ergo nem érdekli mi lesz ezekkel a kódokkal. Addig amíg ez náluk nem okoz technikai problémát addig szerintem leszarják ki milyen kódot bányászik ki. Persze, ha valaki átesik a ló túloldalára, nagyon elfajzódik akkor ott lecsaphat némi dádá, de teljes ban akkor sem. Maximum elveszik a kibányászott dolgokat.
Amúgy aki ismeri esetleg a régi pc gurus-s vagy egyéb kódok formátumát azokkal is meg lehet próbálni bányászni esetleg.