A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #277233 Némi dilemmában vagyok, ha van érintett, segíthetne a döntésben.
Adva van, hogy 3-4K xp múlva meglesz a 13-90-em, amit meg is fogok venni(free-ből most is megvehetném, de na, azt nem pazaroljuk).
Ami a probléma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval van nekem egy E-75-öm is, amire már elkellene a top puska, ha már itt van nálam, free-m viszont limites. Nem tudom eldönteni, hogy melyikkel szopok kevésbé, mivel a 13-90-et még nem próbáltam és nem tudom mennyire szopó, ha nem a top motor van rajta.
Az E-75 top lövegére viszont már hetek óta fényezem a bohócot. Azért is estem dilemmába, mert a hölggyel a KT lövegével nemrég megszereztem a Master Tankert és azóta jobban megy vele a szex(persze nem játszok vele éjjel-nappal, szóval fordulhat a labda).
Ha ismeri valaki ezt a két masínt, mondhatna egy rövid véleményt a szopófaktorok mértékéről.
Előre is kösz.