418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #277931 "Előző nap jó wr-ed volt, másnap vhogy ezt kompenzálni kell."
TEhát: 2x egymás után nem lehet jó WRje vkinek? -
lammaer #277930 "Már köztudott, h bele van nyúlva az mm-be"
Mesteri alkalmazása volt ennek az érveléstechnikai hibának :) -
1.Nem jobb egyik sem.
2.Igen ,játszottam. /Soha vissza az az időszak se/
3.Leírom megint : Személy szerint korlátoznám az artyk számát /max:2/,a TD-k számát /4-5/ egy csapatban.Mert az, hogy van 3 Arty, 8 TD !! ,2 HT,2 MED..az szerintem minden csak nem normális..és gyakorlatilag ez a téma, a játék mostani statikusságából indult ki,nem pedig abból hogy ki mit szeret jobban,az arty-tól ,vagy a TD-től kapni hatalmasat. -
AlucardHuN #277928 Utóbbi 2 csata: Su 100-al roham TD üzemód, én flankelem a medeket, megállok 7+ mp-re és bumm... Hummel. Utánna type 58, steppesen tekintettel a sok TD-re a jobboldali mélyedésben török előre, 11%ra lövök egy engem zargatni próbáló uzsidoboz TD erre bumm menet közben gay panther... komolyan a gaypanthertől meg a loader franciától már herótom van... -
yossarianHUN #277927 JgdPz E-100-ról mondana pár szót valaki, akinek van és rendszeresen megy vele? Szereti, nem szereti? -
Angelus1991ster #277926 Már lenyugodtam!:D sokadszor tettem fel a kérdést, hogyan? játszon Battlefield 1942-vel Panzer Elite Action-okkal előtte. -
madmanic #277925 akarsz róla beszélni..?
-
Angelus1991ster #277924 Állítassanak fel ínkvizíciót ezeknek! Üldözni mindet ! Karóba mindet! -
Angelus1991ster #277923 Gyűlölöm a piros effes kreténeket, rohadna meg mind. Aki 8-10 ezer csatánál még piros azt kitiltani a játékból! Elősször a 30-40 ezres vérvörösöket likvidálni! -
Lorder #277922 akkor úgy látom ez nem csak engem bosszant :) főleg amikor a heavyk hátul a spawn helyen sátraznak, én meg egyedül elől szívok, mert én nem szeretem megvárni hogy rám jöjjön 4-5 enemy. Sokszor találkozok azzal is, hogy a nálam fürgébb és kisebb szintű tankok ott várnak a hátam mögött, nem hogy előrébb menne manőverezni és spotolni. Mit gondolt hogy a heavyvel feltérképezem neki az ellent ő meg kilövi? -
Megkérdeztem csatában a top tankunkat, hogy mégis mit csinál ott ahol van. Azt mondta védi a bázist. Keményen meg is védte. Összesen Egyet lőtt halála előtt, amivel nem talált el tankot... Az hogy egy tierrel lejjebb voltam és top sebzést csináltam pedig a csapat többi tagját minősíti. Sajnos nem ritka az ilyen. -
Melyik pecsre is ígérték, h kijavítják a ghost shell bugot? 8.9 v 8.10? -
AlucardHuN #277919 Hát nem örülnék ha visszatérnének a sötét idők (részben visszatértek) ha már belekezdtem a KV 4 grindbe... -
Faboo #277918 Annyival egészíteném ki, hogy legalább egy nyamvadt domb elrejt a td-k elől, az artynak viszont ez nem probléma. Ha visszajön a régi artys időszak szegény kedvenc E100-am megint pihenésre kényszerül. Emlékszem nem egyszer volt, hogy az első fedezékig nem jutottam el, mert vmi felspottolt az első percben és az ellen 5 artyja kifüstölt. Azért ezt 10 td se tudná megcsinálni azon egyszerű okból, hogy nem lát rám. -
Simulacrum #277917 Van egy mod, azt hiszem az XVM része is, hogy megmutatja, hogy az ellenfélnél kik voltak sptolva, illetve kik nem voltak, meg ki van aktuálisan. De enélkül is, ha figyelsz és tudod, hogy Borsig barátunk nem volt még a csatában felspotolva, akkor ha már régóta játszunk, akkor pontosan fogjuk tudni, hogy adott pályán hol kuksol, ezért nem szaladunk át előtte a mezőn, hanem okosan próbáljuk megközelíteni. Ahogy írták már többen, van esély pattanni, míg az arty biztos, hogy sebez elvíve minimum két embered. A rusht úgy értettem, hogy ésszel, de elől. Egy TD-nek rád kell látnia, tehát kb. tudod hol lehet, míg az arty bárhol, szikla mögött stb.
Tier7 nehezek kérdése. Ma már jobb a Tiger, mint a Tiger P. Mióta bejöttek az angol TD-k, mindenki megtanulta, hogy a kupola gyenge pont, még a piros játékosok is, így szegény Tiger P-nek semmit nem jelent a jó páncél szemből, meg kupolája az hatalmas van. A T29 nagyon jó, én az IS-t is nagyon szerettem, azt is tudom ajánlani. -
ValentineII kódot fogadott már el valakinek kettőnél többet? -
R3nton #277915 Egyik se jobb, régen az artyk voltak überdimenzionálva, most meg a TD-k. Múltkor végjátékban 1vs1-ben közelharcban ~1500 HP-ról kb 5 sec alatt úgy szedett ki a tróger IS-4-ből, hogy majdnem sírva fakadtam :D Forgathattam én szerencsétlent :D -
Nikosi #277914 "1. Először is, az arty úgy ver beléd hogy nem kell rádlátnia, mert A0ben gombászva is átlő a hegyen. A TDnek legalább rád kell rendesen látnia.
2. Ha az arty belédver, nemcsak az 1000 HP megy el, hanem mellé még random 1-2 modul meg 1-2 legénységi tag (HE találat estén)."
Én ezt értem, ezért akartam megkérdezni, hogy vajon aki visszasírja az arty-k hadát miért is szeretne jobban egy arty-tól találatot kapni vagy csak egy splasht is?
Úgyhogy bocs de ez nem talált, mert inkább ezerszer td mint arty részemről. :P -
Nikosi #277913 Példa: "Van 4 arty. Van 4 TD."
Legyen. Egy kérdés játszottal akkor amikor mozdulni sem lehetett az arty-tól? Ha igen akkor van miről beszélgetni. Ha nem akkor nincs rálátásod mit is jelent 4/4 arty.
"Nézzük először a TD-ket. Mész a mezőn. Ők a bokorban állnak. Még fel sem fedezed őket de már kaptál 4 lövést. "
- Igen Malinovkán varázserdőben. De én td-ből egyáltalán nem tapasztalatom ezt a hihetetlen láthatatlanságot sem td-ből, sem ellene. Persze az új német t8-as td nem mérvadó, mert ott valami "bug" miatt klingon álcát raktak a tankra és nyílt mezőn sem látszik 50 méterről sem.
"Mert mind el fog találni. "
- Felteszem a kérdést játszol te td-vel? Tudod kik a a pontosak a med-ek azok igen. Persze egy kv-2-es tarackhoz képest pontosak, de ahhoz, hogy találj, be is kell ám szűkülnie az ágyúnak. Ez egy fosch-nál is 5 sec per lővés.
"Hiába cikázol, a TD-k rohadt pontosak és szinte egyből odaér a lövés, gyorsan is fordulnak."
- Már amelyik gyorsan fordul, a jagde100 akik momentán képes 1000-et sebezni az úgy fordul mint egy tankhajó. A fosch 155 gyorsan forog, de ott messze nincs 1000 sebzés/lővés. Jó lesz az 800 per lövésnek is már ha nem pattan, stb... A TD-k átlagosan semmivel nem pontosabbak, mint a nehéz tankok, csak nagyobb az alfájuk.
"Ha szerencséd van 2 lepattan. (Nem fog, mert med vagy.) Így is kaptál 1500-1800 sebzést."
- Hát egy arty meg egy lövésből szed ki. Ráadásul 4-en vannak, meg még négyen nálad is. Tudod régen a saját arty legalább olyan veszélyes volt mint az ellenfél. Anno azokban az időkben 10 csatából legalább egyszer saját arty szedet ki.
" (ha mákod van és nem német autoloader, vagy angol FV van előtted) Na meg persze egy pár modulsérülés is befigyel, mert vagy prémmel vagy robbanóval lő."
-Az arty csak melléd lő és 4 modul 2 ember oda van régen is ez volt. Tudod a splash te robogsz arty mögéd lő te meg már sehova nem mozogsz mert motor, lánctalp, vezető, lövész, ágyú, és mondjuk bónusznak egy lőszer rekesz. A találós kérdés egy gyógyítód van és egy javítód mit javítasz meg? Ezek után szerinted mennyire is tudsz bármit csinálni a tankoddal.
"Ekkor még semmit nem csináltál és már vagy meghaltál. Vagy van 1-200 HP. De lehet, hogy még csak meg sem jelennek előtted, mert olyan jó a camojuk..."
- Az arty-t sem fogod látni mikor kicsap full hp-ról egy lövésből. Nem vagyok nagy artista, de régen már én is arty-tam mert minden más élvezhetetlenen volt. Egy lövésből kaptam ki type-59-et (az op változatot, nem a nerfeltet) gw panther-rel nem egyszer, úgy hogy mozgott full sebességen, cikázva. Akkor képzeld el mire képes egy profi arty-s, ha én über noob arty-s meg tudtam ez csinálni.
"Nézzük az artykat. Van 4 arty. Rohansz a pályán, felfedez valami. Elkezdenek rád célozni, 10 sec. Rád lő, 2-5 sec. Na és persze ha ő mindent jól csinált akkor sem biztos, hogy eltalált"
- A lényeg, nem kell eltaláljon. Splash damage. A nagy arty-nál t10/t9/t8 van már olyan splash, hogy melléd fingik és te máris 4 döglőt modul és 2 halott ember és egy 200-500 hp-val csökkent tank birtokosa vagy.
"Engem nem szoktak az artyk eltalálni, persze amúgy mind a scoutot akarja kiszedni. De stoppos is meg tudja ezt csinálni, szóval nem beszélek lehetetlenről. Csak azt tudni kell, hogy az artylövés elkerülése nem merül ki annyiban, hogy megyek jó gyorsan oszt' felváltva nyomkodom a jobbrát meg balrát.."
Itt vedd figyelembe, hogy nem 1-2 artyról beszélünk, hanem annyiról mint ma a td-k. Light-osan 4/4 vagy több.
Továbbra sem érzem magam meggyőzve, hogy a sok arty jobb mint a a sok td. -
R3nton #277912 1 szó, mint száz, már megint az ősidőkben általam generált flame megy???
Arty és TD ugyanaz: egyik 19 másik egy híjján 20. Bokorban állnak hátul és nagyot lőnek. -
Ezeket most ti tényleg komolyan gondoljátok ?? El tudnád nekem mesélni (csak úgy vázlatosan elég), hogy TE szerinted hogy működik egy ilyen?? Ne magadat helyezd előtérbe, hanem egy átlagos játékost, akinek jobb a wr-e a tegnapinál. Ha tényleg csak próbaképpen beraknának egy ilyet, abban a pillanatban összeomlana a szerver a sok számítástól / csapat összeállításoktól, vagy ha mégsem, akkor biztos hogy rengeteget várnál egy-egy játékra.
Vagy szerinted van egy szűrő rendszer, ami kifejezetten a magyar unicum játékosok közül ki néz párat, többet közt téged, és csak titeket szopatnak ?? .. eléggé nevetséges gondolatnak tűnik :P -
stoppos #277910 
Nekem a legutóbbi élményem az volt, hogy miután kihagytam két hónapot, kicsit elfeledkeztem róla, hogy ki-kicsoda és egy T20-szal megpróbáltam megerőszakolni egyet. Kicsit olyan volt, mint mikor a csivava letámadja a pittbullt. :) -
Hehe!
[IMG][/IMG]
-
Na a második kód is beficcent,+ 1300 gold XD -
Hallod úgy bírom mikor a nem véletlen írásaimra ilyeneket válaszolsz:D Tudod jól, h nem így értettem, sőt ezt te sem gondolod komolyan. Persze, h nem várja meg, de ha már ott van, akkor ellened rakja be. Előző nap jó wr-ed volt, másnap vhogy ezt kompenzálni kell. Ezt hívják balance-nak kicsikém:D Már köztudott, h bele van nyúlva az mm-be és ki tudja még mit nem árultak el. Simán előfordulhat ilyen is. -
Szegény kis puhatestű tigrincset nem nehéz td-nek one shotolni. :( -
Lorder #277905 köszi :) -
nah mára elég is volt
tigris leo proto minden nap bőven elég is minden napra a wotbol :D
jah ezt meg csak úgy i mad :(
-
madmanic #277903 TD = tank destroyer
SPG = self propelled gun = artyllery = tüzérésg, önjáró löveg -
Fefe82 #277902 Nem akarok személyeskedni de te az a fajta vagy aki könyvből,és nem tapasztalatból tanít!Még hogy az arty elviselhetőbb mint a TD,jó ég!Anno volt itt egy forumozó aki mindig azzal heccelte a tömeget ,hogy replay-at,meg screeneket tett fel a sikeréről!amit persze nem pont általa de mi is megtapasztaltunk anno!pl,50-60 -al futó medeket full HP-ról kicsapni,nem beszélve mikor bokor kemping volt,és mondtad magadba ,neked véged kurva arty,simán spotolódtál,persze Ő nem,és úgy lerongyolt 1500 -2000 HP ról TD módra mint a szart!Most mi van ??????
>tegyük fel avagy maradj a MED-nél
>mész nyilván a jobb gyorsabb fontos pozíció elfoglalására,tudod ,hogy nem ér oda addigra a TD,vagy ha odaér,akkor rád is kell látnia ami elkerülhető zömében!és spotolhatsz flankelhetsz!
>Akkor mondom mi volt régen:/sztem te vagy nem játszottál,vagy nem emléxel)
>próbáltál beérni meddel az említett helyekre,pl kivillantott egy másik med,az oldali 4-5 arty rád borította a hegyet is,és esélyed sem volt se cikázni se LÓFASZT sem tenni az ellen,hogy szó szerint a festéket is leégessék rólad!
>de teljesen mindegy mivel mentél,mit tettél,a hallottad a "BIP-BIP"kis lámpa hangot,esc-->garázs-->uj csata!!!és ezt ne akard bemagyarázni itt egy régebbi gémernek sem ,hogy nem így volt
A TD-t azért jóval egyszerűbb elkerülni illetve fedezékbe menekülni ,ezt az artynál nem tetted meg + a TD-t ha mákod van pattintod,nyilván tank függő,ARTYT a büdös életbe nem pattintod,csak reménykedsz ,hogy ne vegye el a 2-3k HP-d,mert láttam én annó MAUST full-ról elfüstölni,(nem 1x)
GONDOLD át a mondani valód inkább,ne hallomásból,vagy mostani tapasztalatból ítélkezz/alkoss véleményt!!!!!!!!
-
És miért teszi MINDIG a stock turret / gun Tiger2-esemet és a stock ágyús Su-101-esemet tierX-be?
Hogy a gecibe fejlődjön így valaki ?
Mit kezd az ember Is7,E100, T54E1 revolver bamokkal szemtől szembe ??
Az isten megverte ezt a játékot az biztos. -
Lorder #277900 elég jó ez az oldal ahogy látom, a rajzokkal kiegészítve eléggé érthető, Bár a 80%át már kitapasztaltam. De így látva azért még segített pluszban :)
Eddig 1100 csatám volt, 49%os győzelemmel. Bár az nem sok mindent jelent :D
Ha már a hiányosságaimnál tartok, az TD az a Páncélvadászt míg az arty az önjárólöveget jelenti igaz? -
Bangaro #277899 Ha még tényleg ismerkedsz a játékkal és fejlődni szeretnél ajánlom ezt kezdésnek. Vannak hiányosságai, de kezdésnek jó.
-
Bangaro #277898 Kifejtem: Ha tudod, hogy ott van 4 TD a bokorban ülve, csak téged várva, miért mész nekik szemből, átcikázva a nyílt mezőn? Miért nem lehet megkerülni őket, esetleg oldalba, hátbatámadva őket? -
Lorder #277897 Akkor a tanácsaitok és a jelenlegi fejlesztésem a alapján, IS majd T29 majd Tiger I lesz a Tier7es heavy brigád :) köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek :) És köszönöm hogy nem offoltatok szét tudatlanságom miatt :D -
lammaer #277896 -
Hű de bolond vagyok, tényleg. :) Bocsi. -
Pont ez volt a lényeg, hogy nem mindegy miből áll 4 a bokorban. Ne haragudj, de elég érthetően leírtam, olvasd el még egyszer.
Egyébként 4 TD ellen te semmilyen med-el nem fogsz scoutolni, főleg nem szikláról sziklára. -
A Hull Down azt jelenti, hogy mennyire tudod leengedi a tank "csövét"
Az a depression
Hull Down: Hull a tank testét jelenti......hull down mikor a mocsok T29-nek csak a tornyát látod miközben ő rommá lő bárkit, ti csak pattogtok róla mert olyan tornya van szemből mint 1 mausnak kb. -
yossarianHUN #277892 Nekem így alakul ez:
T29: Jóféle, hulldown, fajin ágyú, egyszóval az egyik legjobb gépezet T7-ben.
IS: Jó gép, a sebzése miatt nem lehet nem szeretni, de azért nem mondom hogy életem legjobb tankja volt.
Tiger: Mióta buffolták egy mészáros, régebben elég gyengus volt. De jelenleg egy rammerral 6 másodperces töltéssel köpködheted vele a 240 sebzéseket, a hetes heavyk közt második legjobb átütéssel, kiváló pontossággal. HP-ja meg annyi, mint egy T8 heavynek. Szégyenletesen jó móka, nekem ez a favorit.
Tiger P: Na ez nem jött be, a páncél rajta leginkább placebónak tűnt, kicsik a tornyot lövik szét, nagyok mindent. Plusz a rofja közelében nincs a sima Tigrisének.
AMX M4: Semmi extra, egy soványka Tigris, de azért élvezhető.