A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #277902 Nem akarok személyeskedni de te az a fajta vagy aki könyvből,és nem tapasztalatból tanít!Még hogy az arty elviselhetőbb mint a TD,jó ég!Anno volt itt egy forumozó aki mindig azzal heccelte a tömeget ,hogy replay-at,meg screeneket tett fel a sikeréről!amit persze nem pont általa de mi is megtapasztaltunk anno!pl,50-60 -al futó medeket full HP-ról kicsapni,nem beszélve mikor bokor kemping volt,és mondtad magadba ,neked véged kurva arty,simán spotolódtál,persze Ő nem,és úgy lerongyolt 1500 -2000 HP ról TD módra mint a szart!Most mi van ??????
>tegyük fel avagy maradj a MED-nél
>mész nyilván a jobb gyorsabb fontos pozíció elfoglalására,tudod ,hogy nem ér oda addigra a TD,vagy ha odaér,akkor rád is kell látnia ami elkerülhető zömében!és spotolhatsz flankelhetsz!
>Akkor mondom mi volt régen:/sztem te vagy nem játszottál,vagy nem emléxel)
>próbáltál beérni meddel az említett helyekre,pl kivillantott egy másik med,az oldali 4-5 arty rád borította a hegyet is,és esélyed sem volt se cikázni se LÓFASZT sem tenni az ellen,hogy szó szerint a festéket is leégessék rólad!
>de teljesen mindegy mivel mentél,mit tettél,a hallottad a "BIP-BIP"kis lámpa hangot,esc-->garázs-->uj csata!!!és ezt ne akard bemagyarázni itt egy régebbi gémernek sem ,hogy nem így volt
A TD-t azért jóval egyszerűbb elkerülni illetve fedezékbe menekülni ,ezt az artynál nem tetted meg + a TD-t ha mákod van pattintod,nyilván tank függő,ARTYT a büdös életbe nem pattintod,csak reménykedsz ,hogy ne vegye el a 2-3k HP-d,mert láttam én annó MAUST full-ról elfüstölni,(nem 1x)
GONDOLD át a mondani valód inkább,ne hallomásból,vagy mostani tapasztalatból ítélkezz/alkoss véleményt!!!!!!!!