A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nikosi #277913 Példa: "Van 4 arty. Van 4 TD."
Legyen. Egy kérdés játszottal akkor amikor mozdulni sem lehetett az arty-tól? Ha igen akkor van miről beszélgetni. Ha nem akkor nincs rálátásod mit is jelent 4/4 arty.
"Nézzük először a TD-ket. Mész a mezőn. Ők a bokorban állnak. Még fel sem fedezed őket de már kaptál 4 lövést. "
- Igen Malinovkán varázserdőben. De én td-ből egyáltalán nem tapasztalatom ezt a hihetetlen láthatatlanságot sem td-ből, sem ellene. Persze az új német t8-as td nem mérvadó, mert ott valami "bug" miatt klingon álcát raktak a tankra és nyílt mezőn sem látszik 50 méterről sem.
"Mert mind el fog találni. "
- Felteszem a kérdést játszol te td-vel? Tudod kik a a pontosak a med-ek azok igen. Persze egy kv-2-es tarackhoz képest pontosak, de ahhoz, hogy találj, be is kell ám szűkülnie az ágyúnak. Ez egy fosch-nál is 5 sec per lővés.
"Hiába cikázol, a TD-k rohadt pontosak és szinte egyből odaér a lövés, gyorsan is fordulnak."
- Már amelyik gyorsan fordul, a jagde100 akik momentán képes 1000-et sebezni az úgy fordul mint egy tankhajó. A fosch 155 gyorsan forog, de ott messze nincs 1000 sebzés/lővés. Jó lesz az 800 per lövésnek is már ha nem pattan, stb... A TD-k átlagosan semmivel nem pontosabbak, mint a nehéz tankok, csak nagyobb az alfájuk.
"Ha szerencséd van 2 lepattan. (Nem fog, mert med vagy.) Így is kaptál 1500-1800 sebzést."
- Hát egy arty meg egy lövésből szed ki. Ráadásul 4-en vannak, meg még négyen nálad is. Tudod régen a saját arty legalább olyan veszélyes volt mint az ellenfél. Anno azokban az időkben 10 csatából legalább egyszer saját arty szedet ki.
" (ha mákod van és nem német autoloader, vagy angol FV van előtted) Na meg persze egy pár modulsérülés is befigyel, mert vagy prémmel vagy robbanóval lő."
-Az arty csak melléd lő és 4 modul 2 ember oda van régen is ez volt. Tudod a splash te robogsz arty mögéd lő te meg már sehova nem mozogsz mert motor, lánctalp, vezető, lövész, ágyú, és mondjuk bónusznak egy lőszer rekesz. A találós kérdés egy gyógyítód van és egy javítód mit javítasz meg? Ezek után szerinted mennyire is tudsz bármit csinálni a tankoddal.
"Ekkor még semmit nem csináltál és már vagy meghaltál. Vagy van 1-200 HP. De lehet, hogy még csak meg sem jelennek előtted, mert olyan jó a camojuk..."
- Az arty-t sem fogod látni mikor kicsap full hp-ról egy lövésből. Nem vagyok nagy artista, de régen már én is arty-tam mert minden más élvezhetetlenen volt. Egy lövésből kaptam ki type-59-et (az op változatot, nem a nerfeltet) gw panther-rel nem egyszer, úgy hogy mozgott full sebességen, cikázva. Akkor képzeld el mire képes egy profi arty-s, ha én über noob arty-s meg tudtam ez csinálni.
"Nézzük az artykat. Van 4 arty. Rohansz a pályán, felfedez valami. Elkezdenek rád célozni, 10 sec. Rád lő, 2-5 sec. Na és persze ha ő mindent jól csinált akkor sem biztos, hogy eltalált"
- A lényeg, nem kell eltaláljon. Splash damage. A nagy arty-nál t10/t9/t8 van már olyan splash, hogy melléd fingik és te máris 4 döglőt modul és 2 halott ember és egy 200-500 hp-val csökkent tank birtokosa vagy.
"Engem nem szoktak az artyk eltalálni, persze amúgy mind a scoutot akarja kiszedni. De stoppos is meg tudja ezt csinálni, szóval nem beszélek lehetetlenről. Csak azt tudni kell, hogy az artylövés elkerülése nem merül ki annyiban, hogy megyek jó gyorsan oszt' felváltva nyomkodom a jobbrát meg balrát.."
Itt vedd figyelembe, hogy nem 1-2 artyról beszélünk, hanem annyiról mint ma a td-k. Light-osan 4/4 vagy több.
Továbbra sem érzem magam meggyőzve, hogy a sok arty jobb mint a a sok td.